Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Hemavan Tärnaby tillhör Storumans kommun och ligger inbäddat i Västerbottens fjällvärld. Här finns möjligheter att både bosätta sig året runt eller köpa en stuga i fjällen att vistas i på fritiden. Som mäklare i Hemavan Tärnaby erbjuder vi en komplett mäklartjänst för dig som vill köpa, sälja eller värdera din bostad i området. Ett område som bjuder på fantastiska upplevelser under årets alla årstider. Området utvecklas i rask takt och vi vill vara det självklara valet för dig när du väljer mäklare i Hemavan Tärnaby. Vi kan den lokala marknaden, har de lokala kontakterna och finns alltid tillgängliga i fjällvärlden.

Att bo i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Området är kanske mest känt för sin fina utförsåkning och för att ha fostrat skidåkare som exempelvis Ingemar Stenmark, Stig Strand och Anja Persson. Alla tävlandes för den klassiska klubben Tärna IK Fjällvinden. När man vistas här så förstår man varför området inspirerat så många duktiga skidåkare. Snötillgången och liftsystem som sträcker sig en bra bit ovanför trädgränsen gör att man vill spendera mycket tid här.

På vintertid när man inte åker utförsåkning kan man ta en tur med skoter längs det väl utvecklade ledsystemet och varför inte besöka någon fjällsjö för att pimpla röding.

När snösäsongen är över öppnar det upp möjligheter för fjällvandring eller cykling. En av Sveriges mest kända vandringsled Kungsleden har sin ändpunkt i Hemavan. Den sträcker sig 45 mil norrut upp till Abisko med många trevliga hållplatser längs vägen. Vill man hålla sig till kortare dagsturer finns det många fina leder där Drottningleden är ett exempel. Hemavan Tärnaby är också en bra utgångspunkt för jakt och fiske och när sensommaren och hösten är på ingång så kanske bär- och svampplockning lockar.

Till Hemavan Tärnaby tar man sig med bil längs E12an. Hemavan har även en flygplats med dagliga turer till Arlanda under högsäsong. Flygturen tar ca 2 timmar och du landar mitt i Hemavan! Välkommen att kontakta våra erfarna mäklare i Hemavan Tärnaby om du vill veta mer om ett liv och boende i området.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Hemavan Tärnaby

Om du har tankar på att köpa eller sälja hus i Tärnaby Hemavan är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. Vår målsättning är att leverera en mäklartjänst med mycket hög kvalitet anpassad för den lokala marknaden. Våra erfarna mäklare hjäper dig med värdering av din bostad och vi är såklart även med dig på hela resan från visning till färdig bostadsaffär.

Hemavan och Tärnaby ligger med 2 mils avstånd längs E12. Hemavan är centrum för turismen i området med handel, restauranger, hotell och flygplats. I Hemavan finns även förskola för fast boende. I närhet till Hemavan finns även några fina guldkorn att slå sig ner på som exempelvis Laisholm, Portbron, Klippen och Tängvattnet.

I Tärnaby finns den mesta servicen för fast boende som exempelvis för- och grundskola, sjukstuga, apotek och affär men även här präglas området av turismen med hotell, restauranger och bowlinghall som exempel på detta. Mellan Tärnaby och Hemavan svänger man av till ställen som exempelvis Ängesdal och Joesjö. I Joesjö finns populära Tärna Vilt där du kan köpa lokalproducerade delikatesser året runt. Längre österut från Tärnaby ligger Storuman som är centralort i kommunen. Gör man en avstickare söderut från E12 kommer man till en annan populär skidort, nämligen Kittelfjäll.

Fjällvärlden har mycket att erbjuda från härlig skidåkning till oförglömliga naturupplevelser. Oavsett om du vill köpa stuga för att spendera din fritid på fjället, eller om du vill köpa eller sälja hus i Hemavan Tärnaby, för året runt boende, så finns vi på HusmanHagberg här för dig!

Eiendomsmegler i Hemavan

Bor du i Norge og søker eiendomsmegler i Hemavan, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Med kontor midt i Hemavan og med fjellverdenen som arbeidsplass er vi alltid fullt oppdatert på eiendomsmarkedet i Hemavan Tärnaby og omegn. Du er velkommen til å kontakte oss dersom du skal kjøpe eller selge bolig eller fritidsbolig i Hemavan Tärnaby.

Omdömen från våra kunder

"Trevlig, hjälpsam, förtroendeingivande eftersom han också är inlyssnande. "
Ann Jessica Helen E14 timmar
Verifierad kund
"Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Vi gjorde en snabb affär på distans och allt gick väldigt smidigt. Andreas var behjälplig och ordnade allt som behövdes. "
Maria D2 dagar
Verifierad kund
"Utförlig information, Snabba svar, snabb smidig process, bra kontakt, proffsigt bemötande och kan verkligen rekommendera Andreas Brändström "
Anders S2 dagar
Verifierad kund
"Enkelt, trevligt och proffsigt. Rekomenderas!"
Nils Börje V3 veckor
Verifierad kund
"Duktig o proffsigt bemötande, bra på att hålla kontakten o svara upp på olika frågor "
Magnus J4 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevligt att prata med Andreas. Han är kunnig och snabb med ett fint kontaktnät Jag rekommenderar honom starkt och kommer anlita Andreas när det blir dags för nästa försäljning eller köp Med vänlig hälsning, John "
John Ernst Arne Fredrik H10 veckor
Verifierad kund
"Kanonbra, inget tjorv och tillgänglig hela tiden 👍"
Albin L10 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande, snabb återkoppling. 👍👍"
Viktor L10 veckor
Verifierad kund
"Professionell, kunnig och god service!"
Sara Maria Elisabeth B12 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra och proffsig på alla sätt! "
Tord Henrik F13 veckor
Verifierad kund
"Fungerar som väntat. Ingen ting att klaga på. "
Sven Arne B13 veckor
Verifierad kund
"En fin och ärlig mäklare som höll bra kontakt med oss som säljare "
Lisa Anna Elisabet F13 veckor
Verifierad kund
"Blev mött med respekt, Höga förväntningar, Allt gick så smidigt."
Barbro Helena Louise G13 veckor
Verifierad kund
"Träffade aldrig Andreas personligen pga långt avstånd. Lätt att kontakta Andreas och affären sköttes snabbt och bra."
Kerstin L13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt enkel att ha att göra med. Köndes som att han lyssnade på vad vi ville"
Daniel V13 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och trevlig. Bra erfarenhet från försäljningar i fjällvärlden"
Lars Ove J13 veckor
Verifierad kund
"Min kontakt med Andreas har varit lättsam och enkel. Har enbart haft kontakt via telefon och mail, men det har fungerat mycket bra."
Nils Patrik V13 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och trevlig. Bra support och återkoppling via telefon och sms alla tider på dygnet."
Daniel B15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tillmötesgående, förstående och engagerad i mitt husprojekt (sommarstuga). Han har en positiv framtoning utan att vara överdriven. Jobbar mycket bra med det projekt han tar sig an."
Anitha M17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Blå Vägen 44, 925 93 Hemavan
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Andreas Brändström

Andreas Brändström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

svenno

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg