KarriärOm oss

Andreas Brändström

Hemma överallt i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Din mäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Kontakta mig

Andreas Brändström

Andreas Brändström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

sven

Omdömen från mina kunder

"Vennlig, tilgjengelig og dyktig "
Per-Arnfinn B3 veckor
Verifierad kund
"Svarade bra på våra frågor och var till stor hjälp och lyckades med försäljningen."
Jan S3 veckor
Verifierad kund
"Vi hadde en bra opplevelse av megleren. Han har tatt seg av salg og ordner avtalen med kjøper slik at vi kommer i mål. Siden dette er i Sverige er det greit å ha megler der."
Håvar S4 veckor
Verifierad kund
"Ryddig og gir meg alle svar jeg lurer på i prosessen med kjøp av hytte :) lett å komme i kontakt med på telefon og behjelpelig med privat visning , alt i alt en meget bra megler av eiendom "
Halvor R5 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra bemötande. Lätt att få kontakt med. Han har gjort ett bra jobb."
Karene Ingella Margurite D21 veckor
Verifierad kund
"Behaglig och kunnig mäklare. Gav bra svar på de frågor vi hade funderingar kring och återkopplade alltid som utlovat. "
Camilla A23 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Foton inte så snygga.. Helheten klart godkänd.."
Jim Anders Henrik W24 veckor
Verifierad kund
"En grundlig genomgång av fastigheten och god kontakt med såväl mig som säljare som de intresserade köparna ledde till en väl genomförd affär."
Rut Kristina S25 veckor
Verifierad kund
"Fastighetsmäklaren Andreas Brändström sålde vårt fritidshus under sommaren 2022 och gjorde det med fullt uppvisat ansvar och proffsighet. Vi inser att Brändström utnyttjade alla till buds stående medel för att finna rätt köpare och högsta möjliga pris för fastigheten. Okomplicerat och tjafslöst. En mäklare vi varmt kan rekommendera."
Sven Tommy J25 veckor
Verifierad kund
"Bra att ha att göra med. Allt fungerade bra."
Berit Astrid Susann T25 veckor
Verifierad kund
"Först på visningen tyckte jag att mäklaren var trevlig. Senare i processen kände jag mig mycket pressad till att ta snabba beslut och besvärlig som kund när jag ville besiktiga objektet innan beslut (undersökningsplikt gäller ju enligt information från mäklaren). Trots att det inte var många som var intresserade av att gå in i budgivning så pressades vi till att ge snabba beslut. Jag blev ifrågasatt som kund (alltså det jag hade funderingar kring) vilket gjorde att jag började fästa mig vid de misstag och de mindre trevliga bemötandet som jag upplevde. För att må bra och känna oss nöjda med vårat köp hade vi snarare behövt en mäklare som inte hetsade utan gav oss tid att fundera och prata innan beslut. Nu lever jag/vi med en känsla av osäkerhet, dock kommer vi vid vårt nästa bostadsköp att ha mer skinn på näsan och vara mer besvärliga så att det känns bättre för mig/oss."
Catarina A25 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare, han hjälpte oss grundligt genom hela vårt husköp!"
Moa A25 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, och en snabb och smidig affär"
Åsa Ewa Elenore B26 veckor
Verifierad kund
"Bara positivt, snabb och smidig försäljning. "
Fredrik Andreas B26 veckor
Verifierad kund
"Andreas hade snabb och tydlig återkoppling på mail och telefon. Bra bemötande och fint flyt vid genomgång och påskrifter av kontraktet. "
Jakob N26 veckor
Verifierad kund
"Personligt och fint bemötande!!"
Bo Lennart S34 veckor
Verifierad kund
"Han hjälpte oss jättemycket, och han var snabbt att svara oss. Och vi vill tacka han jättemycket."
Ghina A35 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väldigt bra bemött av Andreas, har aldrig haft med en mäklare att göra förut och han gjorde "upplevelsen" mycket enklare. När vi skulle köpa Byagatan så var han en mycket bra mäklare som gav oss riktlinjer på hur vi skulle gå till väga samt att han sa att han alltid kunde hjälpa oss. Det var mycket värt. "
Emma M41 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker det var bra bemötande genom hela processen. Lätt att samtala med och ställa frågor som man fick svar på."
Kristoffer A41 veckor
Verifierad kund
"- Vi blev bemött på ett positivt sätt. - Han uppfyllde våra förväntningar, han svarade på våra funderingar snabbt. - Tryggt, trevligt bemötande, professionell, enkel att prata med."
Linda Marie N41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är franchisetagare och fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Hemavan, Tärnaby och Kittelfjäll. Ska du sälja, köpa eller värdera din bostad i fjällvärlden så tycker jag att du ska kontakta mig. Jag har erfarenhet av lyckade försäljningar i över 20 år och är väldigt tacksam över det förtroendet jag har fått att hjälpa kunder genom åren. Jag är en född fjällmänniska som alltid känner mig hemma i Tärnafjällen vare sig man befinner sig i någon av dalgångarna eller långt uppe på kalfjället. Enligt min mening slår fjällen allt, oavsett årstid! Som utbildad civilekonom och fastighetsmäklare finns bra förutsättningar för att hjälpa dig som kund till en trygg bostadsaffär och mitt mål är att alltid leverera ett resultat där både säljare och köpare känner sig nöjda. Jag har förmågan att se på saker och ting med ett helikopterperspektiv samtidigt som att perfektionisten i mig gärna finslipar på detaljer för att helheten ska bli lysande. Jag är en tävlingsmänniska i grunden som alltid vill vinna och det avspeglar sig mycket i mitt sätt att arbeta då jag alltid vill prestera på topp. Mitt uppdrag innebär att alltid finnas tillgänglig i Tärnafjällen från Storuman i öster till norska gränsen i väster. Jag finns här för dig oavsett om du bor, eller vill flytta till, en bostad i eller runt Hemavan, Tärnaby, Kittelfjäll, Storuman eller Vilhelmina. Har du funderingar på att värdera, sälja eller köpa en bostad i Hemavan, Tärnaby, Kittelfjäll, Storuman eller Vilhelmina? Tveka inte att ta kontakt med mig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte för en dialog om hur jag kan hjälpa just er.

Mina försäljningar

Andreas Brändström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

070-255 55 66

andreas.brandstrom@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg