Vinnare av tävlingen - Mitt smultronställe i Hemavan Tärnaby!

Vinnare av tävlingen - Mitt smultronställe i Hemavan Tärnaby!

Igår, söndag 24 mars avslutade vi vår tävling där vi ville få tips på smultronställen runt omkring i Hemavan Tärnaby och har nu utsett en vinnare!

Vinsten av ett presentkort på mat till ett värde av 1 000 kr på Tunet Hemavan restaurang går till Elisabeth Törmä som tipsade om en höstvandring till Kobåset: Vandra in i Kobåset längs Kobåsbäcken en vacker höstdag med klar och krispig luft. Fika, vila och med härligt sällskap.

Tack Elisabeth för att du delade med dig av ditt smultronställe och stort tack alla ni andra som deltog i tävlingen. Tack också till Tunet Hemavan för fint samarbete.

Tips på smultronställen från anställda på HusmanHagberg

Marianne: Laxfjället i Tärnaby! För att det är nära med 360 utsikt och för sin fantastiska skidåkning.

Andreas: Atoklimpen -  Fint utflyktsmål för familjen eller för ett rejält träningspass med träningsskorna på. En underbar utsikt väntar på toppen.

Om Tunet

Tunet är en omtyckt anläggning mitt i byn Hemavan med supertrevliga arrangemang och god mat som serveras både inomhus i restaurangen och utomhus framför elden.

På Tunet finns tillgång till lokala guider, 55 bäddar i hotellrum och lägenheter, matsal, konferensrum samt bastu och badtunna. Ett stenkast bort finns flygplats, vandringsleder, skoterleder, skidspår och nypistade backar. Allt som behövs för en härlig vistelse.

Besök gärna Tunets hemsida:https://www.tunet.se/ 

Villkor:

Tävlingen gäller endast på vår Instagramsida HusmanHagbergHemavan och i kommentarsfältet under kampanjbilden för tävlingen Mitt smultronställe i Hemavan Tärnaby. Vinner gör den med bäst motivering. Vinnaren kontaktas via Instagram och ett presentkort på vinsten skickas per post eller hämtas på vårt kontor. Vinsten består av ett presentkort på mat i Tunets restaurang till ett värde av 1 000 inkl. moms. Presentkortet kan ej nyttjas till alkoholhaltiga drycker. Presentkortet är giltigt under 2024. Du måste vara minst 18 år för att delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från HusmanHagberg utser vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda hos HusmanHagberg samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.