Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Härjedalen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Härjedalen

Härjedalen utvecklas i en makalös takt där fler och fler områden byggs upp. Behovet utav professionella, serviceinriktade och lokala mäklare ökar i takt med expansionen. Därför är det med stor glädje jag nu etablerar och öppnar egna kontor i Lofsdalen och Funäsdalen under namnet HusmanHagberg Härjedalen. Tillsammans med er kunder blir vi en del av en kedja som verkligen satsar på de svenska fjällen.

Sedan flytten till Härjedalen har jag haft förmånen att få lära känna det genuina Härjedalen och människorna som bor och lever här. Det tillsammans med många års erfarenhet inom försäljning och bank gör att vi kan erbjuda en mäklartjänst med mycket hög kvalitet. För mig och HusmanHagberg Härjedalen är äkthet, ödmjukhet och massor av engagemang en förutsättning för att lyckas. Sälj därför din bostad med mig.

Varmt välkommen att kontakta vårt mäklarkontor i Härjedalen!

Att bo i Härjedalen

De svenska fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Varje fjällområde har sin egen charm och unika prägel. Vare sig du föredrar alpinskidåkning, längd, vandring, cykling, fiske, jakt eller att bara njuta av den stillhet och krispiga luft som de Härjedalska fjällen erbjuder. Här finns garanterat en plats som passar just det som du söker. Våra mäklare i Härjedalsfjällen kan hjälpa dig att hitta en fjällstuga i ett område som matchar med dina favoritaktiviteter i fjällvärlden.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så hjälper våra erfarna mäklare gärna till att svara på era frågor om lokala kommunikationer, skolor, affärer och allt som kan ha med vardagen att göra. Vi har även ett brett kontaktnät inom Härjedalens kommun.

Köpa, värdera eller sälja din bostad i Härjedalen

Tack vare ett mycket gott samarbete med kontoren i kedjan har vi tillgång till ett brett kundregister när du ska sälja din bostad. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Oavsett om du står inför en bostadsförsäljning eller är på jakt efter ditt nya drömboende i Härjedalen så finns våra kunniga mäklare här dig.

Varmt välkommen in och ta en fika. Vill du vara säker på att vi är på kontoret, ring eller skicka ett sms först. Ser fram emot att träffa dig!

Omdömen från våra kunder

"Otroligt trevlig tillmötesgående snabba beslut proffsig. Helt klart en super tjej"
Maria E2 veckor
Verifierad kund
"Proffessionell och bra kunskap om den lokala marknaden i Funäsdalen."
Anna J4 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och presentation av huset. Tar fram den mesta info som saknas, saknar dock beskrivning av husets byggnation, färgkoder etc. Bra effektiv mäklare. "
Louise B7 veckor
Verifierad kund
"En professionell, lyhörd och snabbt agerande mäklare som på ett bra sätt genomförde visning, uppföljning och avtalsslutande."
Jan-olof Vilhelm Arne B7 veckor
Verifierad kund
"Mycket smidig köp. Och trevlig bemötande "
Jonny W9 veckor
Verifierad kund
"Tydlig. Och bra samarbete med Anette, vilket gjorde försäljningen effektiv."
Eva Ulrika Kristina K12 veckor
Verifierad kund
"Efter att ha informerat oss om hur HH arbetar så hade vi höga förväntningar på hur försäljningsarbetet skulle utföras. Därför är vi extra glada att kunna konstatera att HH överträffade våra förväntningar med råge. Vi mötte ett otroligt väloljat försäljningsmaskineri och har genom hela processen blivit väldigt professionellt bemötta. Vi kan varmt rekommendera Maria Sondell och Husman Hagberg för både köpare och säljare."
Lars Anders L13 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bra bemötande och Maria levde upp till våra förväntningar på ett proffesionellt och kompetent sätt. "
Lena Mariana A13 veckor
Verifierad kund
"Inga problem. Snabb och tillmötesgående."
Hans G13 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Tålmodig. Vi är så nöjda. "
Jenifer R14 veckor
Verifierad kund
"Otroligt smidigt och roligt att göra affär med Maria! Positiv men samtidigt realistisk så man får en tydlig bild om vad som gäller men även förhoppningar om att affären kommer gå bra."
Paul Axel U15 veckor
Verifierad kund
"Snabba besked, flexibel, saklig och kunnig."
Urban P15 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv, kunnig, trevlig, inspirerande, förtroendeingivande!"
Charlotte B15 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Lätt att nå. Vi har fått hjälp med alla våra frågor och funderingar inför köpet."
Inger J15 veckor
Verifierad kund
"En mäklare av bästa klass. Trevlig, tillmötesgående, kunnig,glad och positiv. Kan verkligen rekommendera henne!"
Ernst Svante S15 veckor
Verifierad kund
"Maria har varit mycket tillmötesgående, trevlig, glad och hjälpsam. Hon har verkligen varit tillgänglig både på telefon, sms och via mail - vilket för oss är viktigt. "
Anna R20 veckor
Verifierad kund
"Försäljning av vår fjällstuga i Ramundberget Maria och Annette levererade ett skolexempel på hur en försäljningsprocess ska genomföras. Ödmjuk lyhördhet för oss som säljare. Kompetent förmåga att fånga det unika med vår fjällstuga för att sedan fokusera på detta i sin presentation. Vår kommunikation med dem var hela tiden öppen, enkel och tydlig vilket gav oss som säljare ett stort förtroende för hur processen drevs. Till detta var våra möten med Maria och Annette fyllda av humor och glädje och det stärkte oss i vår egen process. Stort tack för en väldigt professionell försäljning och lycka till i framtiden. Monica och Bengt Isberg "
Bengt I22 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydligt bemötande så fort det fanns något att rapportera - stort som smått. Flexibilitet i att visa upp objektet för potentiella köpare. Bra kommunikation gällande de sista stegen i affären (efter budgivningen var klar)."
Stefan S24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress Funäsdalen

  • Rörosvägen 40 , 846 72 Funäsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besöksadress Lofsdalen

  • Smebacken 8, 840 85 Lofsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.

Postadress

  • Uppvallen Ljungpiparen 13, 840 85 Lofsdalen - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg