Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Hägersten / Liljeholmen

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? Våra mäklare i Hägersten och Liljeholmen sätter alltid dig som kund i fokus. Vårt mål är att matcha din bostad med rätt köpare. Vi har koll på bostadsmarknaden och finns här för dig när du vill köpa, värdera eller sälja en bostad i Hägersten, Liljeholmen eller Skärholmen.

Att köpa bostad i Hägersten och Liljeholmen är att ge sig själv närhet till storstadens puls, samtidigt som naturen och Mälaren finns strax inpå husknuten. Att ta sig till Aspudden och Fruängen gör man enkelt med tunnelbanan, röda linjen. Färdas man med bil ligger E4:an nära. Kollektivtrafiken till Hägersten utgörs av två olika linjer, som skiljs åt vid Liljeholmen där det finns en stor galleria med matbutiker, klädaffärer och övrig service. Här finns även bussanslutningar och Tvärbanan. Våra mäklare i Hägersten förmedlar varje år ett stort antal bostäder i den här personliga och trevliga stadsdelen i Stockholm.

Att bo i Hägersten / Liljeholmen

Hägersten är ett av de områden i Stockholm som blivit allt mer populärt de senaste åren, mycket tack vare sina härliga naturområden. Numera är det vanligt att både unga familjer och singlar bestämmer sig för att köpa lägenhet i Hägersten. Vid Midsommarkransen och Telefonplan hittar du såväl Konstfack som Svandammsparken. Är fotboll din grej kan du hitta ditt nya favoritlag i IFK Aspudden-Tellus. Sommartid är Vinterviken ett välbesökt och populärt klippbad som ligger i Örnsberg, nära Aspuddsparken. Här ges möjlighet till att spela minigolf och hälsa på getter och hästar. I Hägersten finns också Alfred Nobels gamla dynamitfabrik som numera fungerar som café, festlokal och restaurang.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Hägersten / Liljeholmen

Om du överväger att köpa eller sälja bostad i Hägersten och Liljeholmen är du varmt välkommen att vända dig till oss . Vi kan hjälpa dig att hitta nyproduktionsprojekt som Tellus Tower och The Brick. Varför inte en bostadsrätt i något av de charmiga 50-talshusen som ger stadsdelen sin karaktär? Våra mäklare förmedlar lägenheter i områden runt Vinterviken, Mälaren och Trekanten . Vårt mål är matcha dig med lämpliga objekt eller ditt objekt mot lämpliga köpare. Hägersten är ett område som bjuder på något för alla smaker, från konsthallen Färgfabriken till långa promenadslingor vid vattnet. Välkommen till din mäklare i Hägersten när köpa, sälja eller värdera din bostad!

Omdömen från våra kunder

"Jessica Holappa har visat ett stort engagemang i min bostadsförsäljning och informerat mig hela tiden vad som händer i processen. "
Bo A5 dagar
Verifierad kund
"Jessica var lätt att nå, hon återkopplade snabbt och var alltid trevlig och tillmötesgående. "
Helena R6 dagar
Verifierad kund
"Vi är väldigt nöjda med den insats vår mäklare Jessica Holappa gjorde. Toppklass!"
Lars-Erik B1 veckor
Verifierad kund
"När jag sökte mäklare som kunde sälja min lägenhet så kontaktade jag personen som såld lägenheten till mig. Hon imponerade stort när jag gjorde köpet; mycket tydlig med information, mycket hjälpsam, och super-professionell. Och så har hon även varit som min mäklare. Jag uppskattade särskilt att jag fick tillgång till hennes expertis, men att hon aldrig försökte påverka mina beslut. Jag kommer rekommendera henna till alla jag känner!"
Elisabet E4 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och vänligt bemötande. "
Ingrid B4 veckor
Verifierad kund
"Jessica är bra på att återkomma till oss som kund. Hon tar reda på svar på de frågor hon får av oss och återkommer fort om hon för tillfället ej kan svara. "
Annika D5 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra hanterat och rekommenderat från A till Ö. Premiumkvalite från Johan no1."
David Nyholm L10 veckor
Verifierad kund
"Jessica är verkligen bästa mäklaren vi haft, hon har hjälpt oss med vår lägenhetsförsäljning samt vid köp av vårat nya hus och varit väldigt behjälplig med frågor och är väldigt kunnig och snabb på återkoppling. Kan varmt rekommendera Jessica /Fredrik"
Fredrik E13 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren was very friendly and cleared all our doubts"
Abinaya P17 veckor
Verifierad kund
"Min mäklare är en saklig och fin människa som jag varmt rekommenderar när jag möter människor som söker mäklare."
Terttu Marketta Mariam A21 veckor
Verifierad kund
"Nöjd med mitt val av mäklare. Genomgående bra bemötande. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen. "
Eva I22 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött både proffsigt och personligt av säljaren. Fick god information om förväntningar av försäljning och hur bostad marknaden ser ut i dagsläget. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Säljaren förstådd våra behov och förhandlade efter det."
Makda G23 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och bra - hjälpsamma och trevliga"
Oliver S24 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig och engagerad mäklare!"
Sara S26 veckor
Verifierad kund
"Som köpare har jag haft en mycket positiv upplevelse med mäklaren Jennie Göthlin. Jennie var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och mycket engagerad och påläst. Jennies professionalism och personliga engagemang gjorde köpupplevelsen smidig och positiv. "
Seydi C26 veckor
Verifierad kund
"Johan var kunnig, saklig och trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd"
maarit N27 veckor
Verifierad kund
"Jag blev mycket väl bemött och upplevde mäklaren som mycket kunnig och proffsig. Hon var mycket engagerad och gav tips och råd inför och även efter försäljningen. Jag är verkligen helnöjd!"
Anna E27 veckor
Verifierad kund
"Vi är inte klara med processen, men så här långt är vi nöjda. Återkom gärna i oktober när allt klart."
Anders Y28 veckor
Verifierad kund
"Johan är rak i sin kommunikation, lätt att prata med, svarade på alla våra frågor, lyssnade på hur vi ville ha det , Johan har en stor kompetens som mäklare , skulle sälja och köpa via Johan igen . "
Helena N38 veckor
Verifierad kund
"Detta var min andra gången HusmanHagberg har fått min förtroende för att sälja en lägenhet. Jag är 100 % nöjd med professionalismen under hela försäljningsprocessen. Jag rekommenderar verkligen denna mäklarfirman. "
Jamilette Del Socorro M41 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-15.00

Postadress

  • Hägerstensvägen 138, 126 49 Hägersten
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Jessica Holappa

Jessica Holappa

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Yousif Gorges

Yousif Gorges

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

svaren
Johan Lundberg

Johan Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Jennie Göthlin

Jennie Göthlin

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Simon Johansson

Simon Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven
Caroline Lantz

Caroline Lantz

Reg. Fastighetsmäklare

Hägersten / Liljeholmen / Skärholmen

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg