KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Gällivare

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Gällivare

Om du trivs med lugn, gnistrande snö, norrsken och naturen runt knuten är det en klok idé att köpa hus i Gällivare. Gruvorten binder ihop Inlandsbanan med Malmbanan och gruvdriften gör att det finns ett väl fungerande näringsliv på orten. Här finns barnomsorg, grundskola och gymnasium. Det finns ett brett utbud av kommunikationer i form av E10 mot Kiruna och Luleå samt flygplatsen Lappland Airport med dagliga avgångar till Stockholm. Vi har varit verksamma som mäklare i Gällivare i många år och har koll på marknaden. Våra erfarna mäklare kan förmedla objekt i Koskullskulle, Repisvaara, Heden och Dundret. Välkommen till våra mäklare i Gällivare när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Gällivare

Genom att köpa bostad i Gällivare ger du dig närhet till naturen och bosätter dig i en stad som har en lång och intressant historia. Invånarna brukar säga att Gällivare är en arktisk småstad i världsklass. Det nordliga läget gör att vinteridrotter gärna står i fokus. GSK Brottning och Maif Hockey är två populära idrottsföreningar som lockar många medlemmar. Strax utanför tätorten hittar du lågfjället Dundret som bjuder på nio nedfarter, tio kilometer preparerade längdskidspår och en hoppbacke. Barnfamiljer söker sig gärna till Mellanområdet, Andra sidan och Mosebacke, men kommunen passar lika bra för dig som är på jakt efter din första bostad eller är äldre och söker ett mindre boende.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gällivare

När du ska köpa hus i Gällivare är det klokt att ta hjälp av erfarna och professionella mäklare. Vi kan allt om flytten av Malmberget och vet exakt vilka områden som är berörda. På Solbacken i Koskullskulle bor du i ett trivsamt område med en blandad bebyggelse som består av äldre kulturhus som flyttats från Malmberget. Du är välkommen till eller kontakta våra mäklare i Gällivare när du vill ha hjälp med att köpa, värdera eller sälja en bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Varmt välkommen till Gällivares fastighetsmäklare!

Vi tänker på dig och din hälsa!

Just nu har vi en tuff situation med Covid-19 att förhålla oss till här i Gällivare. Vi måste alla göra vårt bästa för att vara rädda om varandra. För att du ska känna dig trygg i kontakten med oss så gör vi allt vi kan för att minska smittspridningen. Vi kan utföra många av våra mäklartjänster digitalt för att du ska kunna känna dig trygg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi som jobbar är alla symptomfria, men är ändå måna om att hålla avstånd, inte ta i hand, tvätta händerna ordentligt och använda handsprit på alla kontaktytor. Känner du som kund hos oss minsta symptom så uppmanar vi dig att endast ha kontakt med oss via telefon och videosamtal, så ses vi då du känner dig helt frisk igen.

Omdömen från våra kunder

"Hon är en supertrevlig kunnig och lätt att ha att göra med 👍"
Anna-Greta L2 dagar
Verifierad kund
"Superbra bemötande och högt kunnande😊"
Jimmie W3 dagar
Verifierad kund
"Emilia är en förtroendeingivande och engagerad mäklare och har drivit på affären på ett föredömligt sätt. "
Irina K2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivande Positivt bemötande."
Christina E2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivning. Possitivt bemötande."
Björn N2 veckor
Verifierad kund
"Hej. Sandra är en glad virvelvind som har hjälpt mig på bästa sätt, förberett stugan för en varm visning, gett mig den tid jag ville ha och gett ut den fakta som hon har haft om stugan. Tack Hej från Per"
Per B2 veckor
Verifierad kund
"Riktigt bra bemötande, snabb återkoppling, ordning och reda på allt. En toppen mäklare som har alla mina uppdrag i framtiden. Rekommenderas starkt."
Robert K3 veckor
Verifierad kund
"Hon har ett professionellt bemötande, upplevs säker, kunnig och ärlig!"
Anna N4 veckor
Verifierad kund
"Jag blev superbra bemött, det var välkommande att komma på visningen, det var ju min första visning och då hade jag inte så stora förväntningar, men Sandra gjorde min upplevelse så mycket bättre. Sandra visade en sådan professionalitet och det gjorde visningen mycket bra."
Anna-Lena J4 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam och informerade ofta om hur bud/försäljning gick."
Gunilla Britt-Mari K6 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig, kan svara på frågorna man har. Glad och positiv, jag vill ge henne ett stort TACK !!!"
Anna-Greta N6 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Snabb och smidig affär :)"
Ella J6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och engagerad mäklare. Skötte affären proffsigt och effektivt. Kan verkligen rekommendera Emilia."
Joakim D7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och tillmötesgående, snabb respons & kunnig. "
Max G7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och proffsig i rollen som mäklare"
Maths J7 veckor
Verifierad kund
"Sandra vet vad hon gör, otroligt trevlig och kunnig."
Daniel E8 veckor
Verifierad kund
"Bra proffsigt bemötande .helt enligt förväntningarna."
Eva Vivi-Anne L10 veckor
Verifierad kund
"Så proffsig och trevlig, allt gick supersmidigt🤩 Tack Emilia "
Marie Anita Katarina S11 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett positivt och naturligt sätt av Emilia och hennes kollega, inget kändes krångligt. De satte fart med arbetet för att få ut annonsen omgående. Har fått snabba svar och blivit uppdaterad av Emilia under hela försäljningsförloppet. Även fått råd i olika avseenden. Jag är mycket nöjd med henne som mäklare."
Susanne Christina L11 veckor
Verifierad kund
"Jättebra bemötande. Köpte och sålde bostad med Emilias hjälp. Snabbt och tryggt precis som vi ville ha det! Vi är supernöjda!"
Petra S12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg