Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gällivare

Husman Hagberg - din fastighetsmäklare i Gällivare

Om du trivs med lugn, gnistrande snö, norrsken och naturen runt knuten är det en klok idé att köpa hus i Gällivare. Gruvorten binder ihop Inlandsbanan med Malmbanan och gruvdriften gör att det finns ett väl fungerande näringsliv på orten. Här finns barnomsorg, grundskola och gymnasium. Det finns ett brett utbud av kommunikationer i form av E10 mot Kiruna och Luleå samt flygplatsen Lappland Airport med dagliga avgångar till Stockholm. Vi har varit verksamma som mäklare i Gällivare i många år och har koll på marknaden. Våra erfarna mäklare kan förmedla objekt i Koskullskulle, Repisvaara, Heden och Dundret. Välkommen till våra mäklare i Gällivare när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Gällivare

Genom att köpa bostad i Gällivare ger du dig närhet till naturen och bosätter dig i en stad som har en lång och intressant historia. Invånarna brukar säga att Gällivare är en arktisk småstad i världsklass. Det nordliga läget gör att vinteridrotter gärna står i fokus. GSK Brottning och Maif Hockey är två populära idrottsföreningar som lockar många medlemmar. Strax utanför tätorten hittar du lågfjället Dundret som bjuder på nio nedfarter, tio kilometer preparerade längdskidspår och en hoppbacke. Barnfamiljer söker sig gärna till Mellanområdet, Andra sidan och Mosebacke, men kommunen passar lika bra för dig som är på jakt efter din första bostad eller är äldre och söker ett mindre boende.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gällivare

När du ska köpa hus i Gällivare är det klokt att ta hjälp av erfarna och professionella mäklare. Vi kan allt om flytten av Malmberget och vet exakt vilka områden som är berörda. På Solbacken i Koskullskulle bor du i ett trivsamt område med en blandad bebyggelse som består av äldre kulturhus som flyttats från Malmberget. Du är välkommen till eller kontakta våra mäklare i Gällivare när du vill ha hjälp med att köpa, värdera eller sälja en bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Varmt välkommen till Gällivares fastighetsmäklare!

Vi tänker på dig och din hälsa!

Just nu har vi en tuff situation med Covid-19 att förhålla oss till här i Gällivare. Vi måste alla göra vårt bästa för att vara rädda om varandra. För att du ska känna dig trygg i kontakten med oss så gör vi allt vi kan för att minska smittspridningen. Vi kan utföra många av våra mäklartjänster digitalt för att du ska kunna känna dig trygg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi som jobbar är alla symptomfria, men är ändå måna om att hålla avstånd, inte ta i hand, tvätta händerna ordentligt och använda handsprit på alla kontaktytor. Känner du som kund hos oss minsta symptom så uppmanar vi dig att endast ha kontakt med oss via telefon och videosamtal, så ses vi då du känner dig helt frisk igen.

Omdömen från våra kunder

"Glad och kunnig på sitt område och ordning och reda kul att göra affär med henne! Tack Kenneth "
Kenneth T3 dagar
Verifierad kund
"Sandra är en fenomenal mäklare som är proffsig i sitt bemötande och kunnig inom området. "
Annika T3 dagar
Verifierad kund
"Hög kompetens, trevligt bemötande."
Peter N3 dagar
Verifierad kund
"Sandra är både professionell och engagerad. Trots en lång säljprocess gav hon jättebra stöd hela vägen."
Fredrik T3 dagar
Verifierad kund
"Supertrevlig kunnig och hjälpsam . Affären var jättesmidig och gick fort . Supernöjda "
Pär Olle Anton J5 veckor
Verifierad kund
"Serviceinriktad och förtroendeingivande"
Anna R6 veckor
Verifierad kund
"Har blivit bemött mycket bra och alla förväntningar jag hade levde hon upp till. "
Moa A6 veckor
Verifierad kund
"Emilia var mycket trevlig och lyhörd. Hon framförde mina funderingar och önskningar på ett mycket bra sätt så att det resulterade i ett bostadsköp som både jag och min fru är väldigt glada över. Med vänliga hälsningar Gonzalo"
Gonzalo M6 veckor
Verifierad kund
"Sjukt bra mäklare. Allt har gått smidigt och bra. Kan rekomendera Emilia till andra i framtiden"
Mikael L7 veckor
Verifierad kund
"Tack för hjälpen med vårat husköp, enkelt och smidigt!"
Marcus Ä7 veckor
Verifierad kund
"Sandra var lätt att prata med, hjälpsam och tydlig. Kände mig trygg med köpet. "
Dennis O11 veckor
Verifierad kund
"Hon är en supertrevlig kunnig och lätt att ha att göra med 👍"
Anna-Greta L12 veckor
Verifierad kund
"Superbra bemötande och högt kunnande😊"
Jimmie W12 veckor
Verifierad kund
"Emilia är en förtroendeingivande och engagerad mäklare och har drivit på affären på ett föredömligt sätt. "
Irina K13 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivande Positivt bemötande."
Christina E14 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och informativ. Uppfyllde våra förväntningar vid kontakter och visningen av bostaden. Noggrann vid genomgång av alla handlingar m m vid kontraktskrivning. Possitivt bemötande."
Björn N14 veckor
Verifierad kund
"Hej. Sandra är en glad virvelvind som har hjälpt mig på bästa sätt, förberett stugan för en varm visning, gett mig den tid jag ville ha och gett ut den fakta som hon har haft om stugan. Tack Hej från Per"
Per B14 veckor
Verifierad kund
"Riktigt bra bemötande, snabb återkoppling, ordning och reda på allt. En toppen mäklare som har alla mina uppdrag i framtiden. Rekommenderas starkt."
Robert K14 veckor
Verifierad kund
"Hon har ett professionellt bemötande, upplevs säker, kunnig och ärlig!"
Anna N16 veckor
Verifierad kund
"Jag blev superbra bemött, det var välkommande att komma på visningen, det var ju min första visning och då hade jag inte så stora förväntningar, men Sandra gjorde min upplevelse så mycket bättre. Sandra visade en sådan professionalitet och det gjorde visningen mycket bra."
Anna-Lena J16 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg