Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gällivare

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Gällivare

Om du trivs med lugn, gnistrande snö, norrsken och naturen runt knuten är det en klok idé att köpa hus i Gällivare. Gruvorten binder ihop Inlandsbanan med Malmbanan och gruvdriften gör att det finns ett väl fungerande näringsliv på orten. Här finns barnomsorg, grundskola och gymnasium. Det finns ett brett utbud av kommunikationer i form av E10 mot Kiruna och Luleå samt flygplatsen Lappland Airport med dagliga avgångar till Stockholm. Vi har varit verksamma som mäklare i Gällivare i många år och har koll på marknaden. Våra erfarna mäklare kan förmedla objekt i Koskullskulle, Repisvaara, Heden och Dundret. Välkommen till våra mäklare i Gällivare när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Gällivare

Genom att köpa bostad i Gällivare ger du dig närhet till naturen och bosätter dig i en stad som har en lång och intressant historia. Invånarna brukar säga att Gällivare är en arktisk småstad i världsklass. Det nordliga läget gör att vinteridrotter gärna står i fokus. GSK Brottning och Maif Hockey är två populära idrottsföreningar som lockar många medlemmar. Strax utanför tätorten hittar du lågfjället Dundret som bjuder på nio nedfarter, tio kilometer preparerade längdskidspår och en hoppbacke. Barnfamiljer söker sig gärna till Mellanområdet, Andra sidan och Mosebacke, men kommunen passar lika bra för dig som är på jakt efter din första bostad eller är äldre och söker ett mindre boende.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gällivare

När du ska köpa hus i Gällivare är det klokt att ta hjälp av erfarna och professionella mäklare. Vi kan allt om flytten av Malmberget och vet exakt vilka områden som är berörda. På Solbacken i Koskullskulle bor du i ett trivsamt område med en blandad bebyggelse som består av äldre kulturhus som flyttats från Malmberget. Du är välkommen till eller kontakta våra mäklare i Gällivare när du vill ha hjälp med att köpa, värdera eller sälja en bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Varmt välkommen till Gällivares fastighetsmäklare!

Vi tänker på dig och din hälsa!

Just nu har vi en tuff situation med Covid-19 att förhålla oss till här i Gällivare. Vi måste alla göra vårt bästa för att vara rädda om varandra. För att du ska känna dig trygg i kontakten med oss så gör vi allt vi kan för att minska smittspridningen. Vi kan utföra många av våra mäklartjänster digitalt för att du ska kunna känna dig trygg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi som jobbar är alla symptomfria, men är ändå måna om att hålla avstånd, inte ta i hand, tvätta händerna ordentligt och använda handsprit på alla kontaktytor. Känner du som kund hos oss minsta symptom så uppmanar vi dig att endast ha kontakt med oss via telefon och videosamtal, så ses vi då du känner dig helt frisk igen.

Omdömen från våra kunder

"En varm,, stabil och ärlig person som på ett Proffesionellt sätt tag sig an kunder och förmedlar fastighetsaffärer superb."
Bengt J5 dagar
Verifierad kund
"Är snabb i kontakten. Ger ett kunnigt intryck och är trevlig och förtroendeingivande."
Eva S1 veckor
Verifierad kund
"Bra, kunnig och trevligt bemötande."
Magnus S1 veckor
Verifierad kund
"Vi köpte via Emilia och fick så bra bemötande och hjälp att vi valde att sälja med henne. Hon har varit trevlig, positiv och trygg hela tiden! Hon har gjort ett jättebra jobb och guidat oss i våra val och svarat på alla våra frågor. Vi förväntade oss en kunnig, hjälpsam mäklare som skulle underlätta processen för oss och Emilia levde verkligen upp till våra förväntningar."
Carla Alejandra H1 veckor
Verifierad kund
"Kunnigt bemötande och smidig affär"
Stefan T1 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet av Emilia möter alla kriterier man har när man tar kontakt med en mäklare."
Henrik E2 veckor
Verifierad kund
"Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Jag tyckte också att Sandra förmedlade mig som person bra till säljaren som sedan valde mig. Så ett väldigt fint samarbete blev det mellan alla parter. "
Frida Å2 veckor
Verifierad kund
"Sandra välkomnade oss varmt på visningen och tog hand om oss under hela processen till det att vi gjorde köpet av det fina huset! Vi är inget annat än nöjda och glada, hon gjorde ett riktigt bra jobb!"
Linn S2 veckor
Verifierad kund
"Otroligt duktig.Kunde inte hitta någon bättre.Tack Sandra"
Eva Christina M2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig tjej som förklarade allt enkelt och tydligt. Snabbt avklarat, trevligt möte i trevlig lokal. Dessutom mycket gott kaffe!"
Anna-Maria J2 veckor
Verifierad kund
"Proffsig är hon och man kände sig trygg med det hon gjorde. Bra som mäklare, det hjälper mycket att hon har kläder som är ordentliga. Andra mäklare som jag har träffat fick jag absolut inte en lika bra känsla av tror en stor del var för att dom inte hade klätt upp sig på samma sätt"
Hilde B2 veckor
Verifierad kund
"Upplevde ett trevligt och proffsigt bemötande, och annonsen på lägenheten blev riktigt fin. Tyvärr var marknaden inte säljarvänlig för tillfället, så summan blev inte vad vi hade hoppats på, men Emila gjorde vad hon kunde och jag är nöjd med hennes agerande hela vägen. En trevlig och jordnära person som är duktig på det hon gör, kommer att rekommendera henne varmt till vänner och bekanta om tillfälle ges. "
Mats L2 veckor
Verifierad kund
"Bra bemött, hon förmedlade frågor och svar med säljaren på ett bra sätt"
Jeanette F2 veckor
Verifierad kund
"Husman Hagberg var inte de snabbaste att återkomma efter intresseanmälan. Det var nära att affären gick till en annan mäklare, men direkt när jag träffade Sandra så kom hon med rätt förlag och visade på erfarenhet och potentiella intressenter. Från den stunden så har hon varit både enkel och väldigt trevlig att ha att göra med. Sandra har varit väldigt tillmötesgående och professionell under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Sandra Apelqvist"
Ingalisa L3 veckor
Verifierad kund
"Emilia var otroligt engagerad och hjälpsam igenom hela processen. Hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!"
Benjamin N3 veckor
Verifierad kund
"Utan att veta något alls innan. om dessa processer, känns det bra hittills. Sandra har visat sig vara en varm, positiv, inkännande person. Rak dialog, och många skratt, vilket inger förtroende. "
Maj Elisabeth A4 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett mycket trevligt bemötande. Dom förväntningar vi hade levde hon upp till, Sandra var fantastisk hela vägen genom affären, vi är super nöjda med hennes arbete."
Per-Arne H5 veckor
Verifierad kund
"Sakkunnig professionell och väldigt trevlig. "
Carina Elisabet J5 veckor
Verifierad kund
"jag är ganska nöjd med Emilia Vi sålt ganska fort huset"
Mandi F5 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet är bra och allt har gått smidigt! "
Albert K6 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg