Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gällivare

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Gällivare

Om du trivs med lugn, gnistrande snö, norrsken och naturen runt knuten är det en klok idé att köpa hus i Gällivare. Gruvorten binder ihop Inlandsbanan med Malmbanan och gruvdriften gör att det finns ett väl fungerande näringsliv på orten. Här finns barnomsorg, grundskola och gymnasium. Det finns ett brett utbud av kommunikationer i form av E10 mot Kiruna och Luleå samt flygplatsen Lappland Airport med dagliga avgångar till Stockholm. Vi har varit verksamma som mäklare i Gällivare i många år och har koll på marknaden. Våra erfarna mäklare kan förmedla objekt i Koskullskulle, Repisvaara, Heden och Dundret. Välkommen till våra mäklare i Gällivare när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Gällivare

Genom att köpa bostad i Gällivare ger du dig närhet till naturen och bosätter dig i en stad som har en lång och intressant historia. Invånarna brukar säga att Gällivare är en arktisk småstad i världsklass. Det nordliga läget gör att vinteridrotter gärna står i fokus. GSK Brottning och Maif Hockey är två populära idrottsföreningar som lockar många medlemmar. Strax utanför tätorten hittar du lågfjället Dundret som bjuder på nio nedfarter, tio kilometer preparerade längdskidspår och en hoppbacke. Barnfamiljer söker sig gärna till Mellanområdet, Andra sidan och Mosebacke, men kommunen passar lika bra för dig som är på jakt efter din första bostad eller är äldre och söker ett mindre boende.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gällivare

När du ska köpa hus i Gällivare är det klokt att ta hjälp av erfarna och professionella mäklare. Vi kan allt om flytten av Malmberget och vet exakt vilka områden som är berörda. På Solbacken i Koskullskulle bor du i ett trivsamt område med en blandad bebyggelse som består av äldre kulturhus som flyttats från Malmberget. Du är välkommen till eller kontakta våra mäklare i Gällivare när du vill ha hjälp med att köpa, värdera eller sälja en bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Varmt välkommen till Gällivares fastighetsmäklare!

Vi tänker på dig och din hälsa!

Just nu har vi en tuff situation med Covid-19 att förhålla oss till här i Gällivare. Vi måste alla göra vårt bästa för att vara rädda om varandra. För att du ska känna dig trygg i kontakten med oss så gör vi allt vi kan för att minska smittspridningen. Vi kan utföra många av våra mäklartjänster digitalt för att du ska kunna känna dig trygg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi som jobbar är alla symptomfria, men är ändå måna om att hålla avstånd, inte ta i hand, tvätta händerna ordentligt och använda handsprit på alla kontaktytor. Känner du som kund hos oss minsta symptom så uppmanar vi dig att endast ha kontakt med oss via telefon och videosamtal, så ses vi då du känner dig helt frisk igen.

Omdömen från våra kunder

"Proffsigt och trevligt bemötande. Fick den hjälp vi behövde vid köp av lägenheten. "
Ann-Christine I1 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och lyssnar bra på ens önskemål och krav! Väldigt nöjd!"
Hilda D2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och bemötande som person. Hjälpte mig som aldrig köpt en lägenhet tidigare hur man kan eller ska göra. Budgivningen var en lång period av tid men så fort den var över så var det kontrakt skrivning ganska direkt."
Albin F3 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och bra med info till visningar och inkomna bud. Hon skötte allt så gick hur bra som helst! när man själv inte fattar hur allt går till ."
Jens J4 veckor
Verifierad kund
"Jätte trevlig och duktig, förklarar bra när man förstår inte något ord. "
Zalina V4 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig, bra o snabb service."
Johnny W5 veckor
Verifierad kund
"Kändes professionell, gick igenom allting tydligt och klart. Vi fick flera möjligheter att ställa frågor och fick snabbt svar kring det vi ville veta. En positiv upplevelse som köpare. "
Linnéa U5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande med stort engagemang, jag kan varmt rekommendera Emilia som er mäklare."
Kjell Walter O5 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Emilia fick oss att bli mer intresserad av huset så vi till slut köpte det."
Christina L6 veckor
Verifierad kund
"Emilia är en bra och kunnig mäklare "
Jouni Juhani H9 veckor
Verifierad kund
"Kunnig och seriös .hus köpet gick hur smidigt som helst "
Jens J9 veckor
Verifierad kund
"Hon var jätte trevligt!!!!!!!!! Hon fick hjälpa mig från start till slut. när jag kontaktade henne, hur hon förklarade saker kände jag mig säker och när vi träffades på visning fick jag hopp om att jag ska köpa föremålet! Jag kan rekommendera Sandra Apelqvisk."
Isaac B9 veckor
Verifierad kund
"Hon är proffsig och trevlig i sitt bemötande. Naturlig och lätt att prata med. "
Seija W9 veckor
Verifierad kund
"Härlig energi, hjälpsam. Känns mycket bra "
Mimer F9 veckor
Verifierad kund
"Bara bra erfarenheter från både köp och försäljning. "
Tobias D10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig snäll proffsig. Bra bemötande, och hoppas att allt går som de ska nu. Och att vi lyckas få köpet igenom. Sandra gjort bra ifrån sig, och tar sin tid "
Erik J10 veckor
Verifierad kund
"Som en mäklare ska vara trevligt bemötande saklig och hjälpsam."
Anders P11 veckor
Verifierad kund
"Blev väl bemött av en trevlig mäklare som jag verkligen skulle rekommendera för andra som ska sälja! Hade inga andra förväntningar än att lägenheten skulle bli såld, och det blev den så Sandra levde upp till den förväntningen utan problem. Upplevde allt positivt och enkelt från första träffen med henne, en proffsig duktig kvinna som verkligen passar med det hon gör, har bara positivt att säga om henne "
Mona P11 veckor
Verifierad kund
"Extremt trevlig mäklare som alltid tar sig tid för att leva upp sig till dina förutsättningar. Träffade ett antal mäklare innan Sandra men det kändes inte alls lika bra som det kändes när vi träffade Sandra första gången. Bra driv och ger alltid återkopplingar i bra tid. "
Amund K12 veckor
Verifierad kund
"Vänlig, artig och kunnig. Kan bemöta olika människor."
Kjell Ragnvald A12 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg