Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gällivare

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Gällivare

Om du trivs med lugn, gnistrande snö, norrsken och naturen runt knuten är det en klok idé att köpa hus i Gällivare. Gruvorten binder ihop Inlandsbanan med Malmbanan och gruvdriften gör att det finns ett väl fungerande näringsliv på orten. Här finns barnomsorg, grundskola och gymnasium. Det finns ett brett utbud av kommunikationer i form av E10 mot Kiruna och Luleå samt flygplatsen Lappland Airport med dagliga avgångar till Stockholm. Vi har varit verksamma som mäklare i Gällivare i många år och har koll på marknaden. Våra erfarna mäklare kan förmedla objekt i Koskullskulle, Repisvaara, Heden och Dundret. Välkommen till våra mäklare i Gällivare när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Gällivare

Genom att köpa bostad i Gällivare ger du dig närhet till naturen och bosätter dig i en stad som har en lång och intressant historia. Invånarna brukar säga att Gällivare är en arktisk småstad i världsklass. Det nordliga läget gör att vinteridrotter gärna står i fokus. GSK Brottning och Maif Hockey är två populära idrottsföreningar som lockar många medlemmar. Strax utanför tätorten hittar du lågfjället Dundret som bjuder på nio nedfarter, tio kilometer preparerade längdskidspår och en hoppbacke. Barnfamiljer söker sig gärna till Mellanområdet, Andra sidan och Mosebacke, men kommunen passar lika bra för dig som är på jakt efter din första bostad eller är äldre och söker ett mindre boende.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gällivare

När du ska köpa hus i Gällivare är det klokt att ta hjälp av erfarna och professionella mäklare. Vi kan allt om flytten av Malmberget och vet exakt vilka områden som är berörda. På Solbacken i Koskullskulle bor du i ett trivsamt område med en blandad bebyggelse som består av äldre kulturhus som flyttats från Malmberget. Du är välkommen till eller kontakta våra mäklare i Gällivare när du vill ha hjälp med att köpa, värdera eller sälja en bostad. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Varmt välkommen till Gällivares fastighetsmäklare!

Vi tänker på dig och din hälsa!

Just nu har vi en tuff situation med Covid-19 att förhålla oss till här i Gällivare. Vi måste alla göra vårt bästa för att vara rädda om varandra. För att du ska känna dig trygg i kontakten med oss så gör vi allt vi kan för att minska smittspridningen. Vi kan utföra många av våra mäklartjänster digitalt för att du ska kunna känna dig trygg. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi som jobbar är alla symptomfria, men är ändå måna om att hålla avstånd, inte ta i hand, tvätta händerna ordentligt och använda handsprit på alla kontaktytor. Känner du som kund hos oss minsta symptom så uppmanar vi dig att endast ha kontakt med oss via telefon och videosamtal, så ses vi då du känner dig helt frisk igen.

Omdömen från våra kunder

"Som en mäklare ska vara trevligt bemötande saklig och hjälpsam."
Anders P20 timmar
Verifierad kund
"Blev väl bemött av en trevlig mäklare som jag verkligen skulle rekommendera för andra som ska sälja! Hade inga andra förväntningar än att lägenheten skulle bli såld, och det blev den så Sandra levde upp till den förväntningen utan problem. Upplevde allt positivt och enkelt från första träffen med henne, en proffsig duktig kvinna som verkligen passar med det hon gör, har bara positivt att säga om henne "
Mona P20 timmar
Verifierad kund
"Extremt trevlig mäklare som alltid tar sig tid för att leva upp sig till dina förutsättningar. Träffade ett antal mäklare innan Sandra men det kändes inte alls lika bra som det kändes när vi träffade Sandra första gången. Bra driv och ger alltid återkopplingar i bra tid. "
Amund K2 dagar
Verifierad kund
"Vänlig, artig och kunnig. Kan bemöta olika människor."
Kjell Ragnvald A2 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevligt och bra bemötande.👍 vi hade väldigt höga förväntningar inför köpet av lägenhet. Sandra med sin känsla och proffsighet fixade fram en lyckad bostadsaffär.😀"
Conny Ingemar K2 dagar
Verifierad kund
"Mycket vänligt bemötande, saklig. Mycket inkännande och ordnade en perfekt lägenhet utifrån vårt behov. Är mycket tacksam och nöjd. "
Alf N2 dagar
Verifierad kund
"Hela vår upplevelse med Sandra gav en sådan känsla av närvaro, värme och äkthet och det skapade verkligen en förståelse för det väl använda uttrycket ” att hitta hem” Att få ta del av Sandras breda kunskap och generösa råd och tips på hela vår resa, från att söka till att finna och att slutligen få landa ”vårt hem” skapade ren och skär lycka och det ända in i hjärteroten. Vi hittade inte bara ”vår” mäklare utan något mycket mer och för det säger vi, Med värme , Tack Sandra Familjen/M"
Marcus M2 dagar
Verifierad kund
"- Väldigt bra. Superbra att det går snabbt att få svar/att hon ringer upp! - Mäklaren levde upp till alla våra förväntningar - Kunnig och professionell"
Hanna L1 veckor
Verifierad kund
"Sandra gjorde det enkelt att både sälja och köpa bostad. "
Amanda Maria Teresia M2 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande vid alla tillfällen Bra råd och stöd i både sälj- och köpprocess Vi anlitade samma mäklare vid flera genomförda överlåtelser i närtid i familjen Vi är nöjda med våra bostadsaffärer Smidigt och bra planering med både köp och försäljning samtidigt "
Anne Elisabet J2 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd och visar genuint intresse att hjälpa. Proffsig och snabb! "
Therese Z2 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt fint bemötande! Glad öppen och lätt att prata med. Noggrann."
Fanny W2 veckor
Verifierad kund
"Emilia har på bästa sätt hjälpt till med denna affär - bra jobbat!"
Sverker A3 veckor
Verifierad kund
"Bra service med information. Täta kontakter och en väldigt trevlig och kunnig person. Är supernöjd."
Ann Elin Rose-Marie E3 veckor
Verifierad kund
"Du hittar inte bättre mäklare, hon är toppen."
Fredric L4 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv och otroligt proffsig. Bra kundbemötande och kunde inte ha blivit en bättre eller snabbare affär. "
Hannah E4 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett bra och trevligt sätt. Inga speciella förväntningar. Mycket god information om allt som rörde försäljningen. Noggrann genomgång av handlingarna vid kontraktsskrivningen."
Christina E5 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett bra och trevligt sätt. Inga speciella förväntningar. Mycket god information om allt som rörde försäljningen. Noggrann genomgång vid kontraktsskrivningen."
Björn N5 veckor
Verifierad kund
"Emilia är väldigt trevlig och professionell. Samtidigt som hon är enkel och lyhörd. Vill även lyfta fram Sandra som har engagerad sig lika mycket. Man känner sig väldigt trygg med dem som mäklare. Är någon av dom borta eller inte kan svara, så svarar den andra och är minst lika uppdaterad och engagerad. Har haft 3 affärer med Husmanhagberg hittills och rekommenderar dem alla dagar i veckan. "
Conny Peter E5 veckor
Verifierad kund
"Sandra har gett ut information snabbt, är hjälpsam och kunnig!"
Anna L5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 10.00-15.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg