Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Ängelholm & Båstad

När du önskar köpa eller sälja ett hus eller lägenhet i ett charmigt område i nordvästra Skåne står våra mäklare i Ängelholm och Båstad redo att hjälpa dig. Vi har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden och kan förmedla och värdera objekt i stadsdelar som Havsbaden, Ängavången och Södra Utmarken / Epadalen. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Ängelholm och Båstad ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Närheten till kontinenten via E6 och goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda, och det avgår även charterresor. Närheten till Köpenhamn och Kastrup bidrar till fördelarna med att köpa bostad i Ängelholm. Välkommen till våra erfarna mäklare i Ängelholm och Båstad när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Ängelholm

När du bestämmer dig för att köpa hus i Ängelholm flyttar du till en genuin småstad med allt du behöver. I den mysiga stadskärnan finns små butiker, restauranger och bibliotek. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse på uteserveringarna. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös då hemmamatcher för Rögle BK, Ängelholms FF och EVS bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter. Oavsett om du köper din första lägenhet eller letar efter ett hus där hela familjen får utrymme kan vi, utöver i centrala Ängelholm, erbjuda bostäder i närliggande och natursköna samhällen som Vejbystrand, Munka-Ljungby och Hjärnarp / Västersjön.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ängelholm och Båstad

Som mäklare i Ängelholm kan vi bara konstatera att det är en stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på Ärrarps Ängar, Fridhem och Stationsområdet, områden där vi kan hjälpa dig att köpa bostad i Ängelholm. Stranden vid Klitterhus, Skåneleden, Hallandsåsen och Råbocka camping ger möjligheter för olika typer av aktiviteter. De mindre barnen uppskattar säkerligen en åktur med Pyttetåget till Hembygdsparken där det finns möjlighet att besöka djur. Staden är även hem för de välkända lergökarna och det finns ett flertal verksamma keramiker i Ängelholm.

Vår passion för bostadsaffärer gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Oavsett om du vill ha hjälp med en bostadsvärdering eller vill sälja hus eller lägenhet så står våra mäklare redo. Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Ängelholm eller Båstad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Måndag 15/7, 15:00

Besöksadress

  • Storgatan 85 B, 262 35 Ängelholm
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Storgatan 85 B, 262 35 Ängelholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Leva i Ängelholm AB, Ängelholm
Org.nr. 556856-3190