Robert Brederman

Ledarskap och Utbildning

Att se andra människor utvecklas är en av mina största drivkrafter. Jag har under den senaste 20 åren fått möjligheten att jobba med människors utveckling inom olika områden, främst service, försäljning, grupputveckling och ledarskap. När vi som människor utvecklas händer något speciellt med oss.

Uppvuxen i en entreprenörfamilj, fick jag tidigt prova mänga olika sysslor inom hotell och restaurangbranschen. Det lärde mig att både uppskatta och arbeta i en miljö med högt tempo. Från det var inte steget långt över till resebranschen där jag tillbringade ca 12 år på olika platser runt om i världen i roller som reseledare och olika ledarroller. Förutom en rad med fantastiska platser runt om i världen insåg jag här hur både intressant och viktigt mötet mellan människor är. Och hur mycket kraft som skapas i dessa möten.

Under de senaste 20 åren har jag haft möjlighet att utveckla och träna tusentals människor i en rad olika företag och branscher inom bl.a ledarskap. Det förde mig också till HusmanHagberg där jag genom åren fått möjligheten att genomföra många grundutbildningar och säljträningar. Snabbt fick jag också känna känslan av att vara en Äkta Passionerad Vinnare, och stoltheten av att bli Årets leverantör 2018 var fantastisk – ni som var där vet! Idag arbetar jag med fokus på ledarskaps- och utbildningsfrågor inom HusmanHagberg. Förutom att dessa två frågor ligger mig varmt om hjärtat så är det också viktiga delar för att fortsätta den framgångsrika resa kedjan är ute på.

Vad är det då som händer med oss människor när vi utvecklas?

Många saker naturligtvis – men genom åren har jag upptäckt att när vi utvecklas kan vi se det i ögonen. Det händer något där när vi känner resultatet av utvecklingen! Titta lite extra noga nästa gång när du ser en kollega utvecklas, eller se dig själv i spegeln – testa!

Kontakta mig

Robert Brederman

Ledarskap och Utbildning