Julia Fuentes

Content Manager

Jag jobbar som Content Manager på HusmanHagbergs huvudkontor, där jag har hand om marknadsföring och kommunikation för både den svenska och spanska marknaden. Det innefattar bland annat att producera rörligt content, skriva texter för olika ändamål, skapa marknadsföringskampanjer och driva våra kanaler i sociala medier.

I grunden är jag internationell civilekonom med inriktning på marknadsföring och management, men kreativt material och content har varit en stor passion så länge jag kan minnas. Jag började tidigt jobba med fotografering och grafisk design, och efter min examen klev jag in i marknadsavdelningen på ett globalt ledande företag inom fotobranschen. Där drev jag contentproduktioner, kampanjer och produktlanseringar.

Här på HusmanHagberg får jag chansen att jobba med min passion på en internationell marknad, där jag dessutom får applicera mitt stora intresse för språk. Idag pratar jag svenska, engelska, ryska och spanska flytande, och förhoppningsvis blir det fler språk framöver.

Jag är otroligt stolt över att vara en del av HusmanHagberg, där jag får chansen att jobba med ett högkvalitativt varumärke, men framför allt – med fantastiska människor.

Kontakta mig