Henrik Hagberg

VD Utland och Nyproduktionsansvarig

Min tid på HusmanHagberg började redan under min studietid, där jag under en 10-årsperiod jobbade extra som säljkoordinator på lokalkontoren i Järfälla och Solna. 

Efter min examen som civilekonom, har jag jobbat tio år inom fastighetsbranschen; dels som Key Account Manager för digital marknadsföring av nyproduktion mot byggbolag, dels som Key Account Manager mot fastighetsbranschen tillsammans med Sveriges större fastighetsbolag med fokus på fastighetsskötsel och renoveringsprocessen av deras hyresrätter.  

Med erfarenheten från andra branscher i bagaget var det med stor glädje som jag började här på HusmanHagbergs huvudkontor hösten 2019. Idag är jag operativ inom fler delar av bolagets verksamhet. Jag är både verksam som VD för företagets utlandsetablering i Spanien, och som  centralt stöd gällande nyproduktion, men även aktiv i utvecklingen av den svenska franchiseverksamheten. En bred och inspirerande roll. 

Efter att ha jobbat större delen av mitt liv inom fastighetsbranschen och försäljning kan jag inte tänka mig en bättre plats än på HusmanHagberg, det här är mitt hem!  

Kontakta mig

Henrik Hagberg

VD Utland och Nyproduktionsansvarig

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg