Frida Karlsson

Projektledare Marknad

Jag är utbildad Marknadskoordinator och kommer ursprungligen från mitten av Småland men efter studenten packade jag min väska och drog mig uppåt i landet. Min kärlek till musiken förde mig till Stockholm 2016 och efter några år med musiken började jag studera marknadsföring. Efter min examen jobbade jag med adresserad direktreklam hos en av HusmanHagbergs samarbetspartners innan jag började här på huvudkontoret i början av 2021.  

Här på HusmanHagberg jobbar jag med en bred palett av uppgifter. Jag tillhör marknadsavdelningen och jobbar bland annat med att skapa kampanjer, projektleda marknadsföringsinsatser, uppdatera vår webb och producera grafiskt material till våra kontor. Min roll på huvudkontoret gör att jag får vara delaktig i många olika processer vilket jag gillar. Jag trivs väldigt bra på HusmanHagberg och det dagliga utbytet jag får av mina kollegor gör att jag utvecklas för varje dag. 

Kontakta mig

Frida Karlsson

Projektledare Marknad

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg