Åsa Davidsson

vVD Marknad & Affärsutveckling

"Mitt hjärta klappar för HusmanHagberg och för mäklarbranschen."

Mitt hjärta klappar för HusmanHagberg och för mäklarbranschen. Den här branschen är så unik då den låter oss vara en del av våra kunders livs största affär. Det är med det som drivkraft som jag med glädje går till jobbet varje dag.  

Sedan hösten 2005 har jag fått vara en del av det fina och välskötta företag som HusmanHagberg är. Jag älskar den förändring och utveckling som driver både vårt företag och vår bransch framåt. För att hålla mig uppdaterad i den tekniska utvecklingen som sker, så utbildar jag mig kontinuerligt. Kurser som Growth hacking och International Digital Marketing är bland det roligaste jag vet. I grund och botten är jag civilekonom utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm och har alltid arbetat inom marknadsföring och försäljning, med ett litet inhopp inom logistik. Min bakgrund är både från multinationella företag och från kedjedrivna företag. 

Min kärlek till branschen får jag visa i Mäklarsamfundets styrelse. Där drar jag ständigt en lans för mäklartjänsten till förmån för kundnytta hos våra köpare och säljare och värnar om mäklarnas och mäklarföretagens situation. I uppdraget ingår också att bidra till arbetet i styrelsen för både Svensk Mäklarstatistik och Mäklarsamfundet Utveckling. Innan jag axlade dessa roller gick jag kursen Professionellt styrelsearbete hos Michaël Berglund, för att skaffa mig adekvat kompetens som styrelseledamot. Jag har också alltid deltagit på HusmanHagbergs styrelsemöten under mina år i företaget, så jag har en god grund att stå på. 

På HusmanHagberg har jag varit marknadschef ända sedan min start 2005, så småningom axlade jag även rollen som vice VD där även arbete med affärsutveckling ingår som en spännande del. 

Vi har ett otroligt kompetent gäng på vårt huvudkontor som jag är både stolt över och glad att få arbeta med varje dag. Jag är också otroligt stolt över att få representera vårt varumärke med många fantastiska medarbetare runt om i hela Sverige och Spanien. Ett gäng Äkta Passionerade Vinnare som varje dag gör allt för att ge våra kunder en hjälp på vägen mot nya boenden. 

Kontakta mig

Åsa Davidsson

vVD Marknad & Affärsutveckling