Anneli Silwer

Franchisekoordinator

Jag har över 20 år i mäklarbranschen. Allt började med att jag var mediasäljare och hade olika mäklarföretag som mina kunder. En av mina kunder uppskattade min talang i att ge kundservice så mycket att han anställde mig. Och på den vägen är det. Jag har jobbat på flera olika mäklarföretag som säljkoordinator och haft nära kontakt med säljare och köpare dagligen. Tillsammans med mäklarna har jag hjälpt många familjer till nya hem. 

Idag jobbar jag med helt andra saker men jag har fortfarande stor nytta av åren ute på mäklarkontoren. Som franchisekoordinator är jag inblandad i väldigt mycket olika saker på huvudkontoret, och jag älskar det. Att få vara delaktig i uppstarter av nya kontor, ordna event för vår kedja, hålla utbildningar för nya medarbetare är några av de saker min arbetsdag kan bestå av. Jag har kontakt med många av våra samarbetspartners och jag får utlopp för min kreativa sida när jag jobbar med våra marknadsmaterial ut till kontoren.   

Jag är så glad över att ha ett jobb, och arbetskollegor som jag trivs så bra med. Det gör det så enkelt att gå till jobbet. 

Kontakta mig

Anneli Silwer

Franchisekoordinator

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg