190
MED57E32450BA2E4F958A6BFED9E862FC45

Friköpt radhus med unikt gavelläge mot väster!

Kommande®

Vejbystrand Trädgårdsstaden, Vejbystrand

Fakta

Antal rum2.5 rok
Boarea69 kvm
Tomtarea243 kvm

Ansvarig mäklare

Förberedelserna är i full gång för försäljning av ett friköpt litet gavelradhus på 69 kvm, 2,5 rok i havsnära och idylliska Vejbystrand.

Välplanerat med bra ytor i samtliga delar av huset. Trädgård på både fram- baksida och gavel av huset för att kunna njuta av trädgårdslivet till fullo. Gång- och cykelavstånd till strand, hav, småbåtshamn, förskolor, skolor och affär. Med omedelbar närhet finns busshållsplats som tar dig mot Skepparkroken för Pågatågsstation eller vidare direkt med bussen till Ängelholm. Ett perfekt boende för dig som vill ha ett enkelt och praktiskt boende på 1-plan i ett lugnt och behagligt kvarter. Ett boende som passar den mindre familjen eller kanske är du ensamstående. Boendet kan också passa bra för familjen som önskar ett fritidsboende på orten. Då radhuset är friköpt finns inga begränsningar för uthyrning till utomstående om du vill hyra ut för extra intäkter.

Välkommen att anmäla ditt intresse vi kontaktformuläret på HusmanHagbergs hemsida!

Om området

Välkommen till Trädgårdsstaden i Vejbystrand! Prisvärda, praktiska hus byggda runt 1990 får nu äntligen komma till sin rätt. Väl omhändertagna ligger de idylliskt inbäddade i lummig grönska och prunkande omgivningar. Lyxen ligger i läget, och priset gör att du har råd att sätta guldkant på tillvaron.Småbarnsförälder eller pensionär, permanentbostad eller sommarställe? Bland de olika modellerna finns säkert en som passar just dig! Kör förbi och titta! Det kan bli ditt livs bästa omväg!

Större delen av området ägs nu av ett fastighetsbolag som successivt säljer av fastigheterna då nuvarande hyresavtal löpt ut. Det fanns ursprungligen 48 st boenden i olika storlekar varav 13 stycken är sålda idag. Området består av två delar, Kohagevägen och Sandgårdsvägen. På Kohagevägen finns radhus med gemensam carport i länga här finns också gästparkering. På Sandgårdsvägen finns parhus i 1- och 1,5-plan samt friliggande 1-plansvillor, alla med tillhörande carport med förrådsdel. Samtliga bostäder har tomt på fram- och baksida, tomtarean varierar på de olika husen. Husen är byggda mellan åren 1989-1992. Ett stenkast från området ligger Magnarps skola och i övrigt erbjuder området lugn och lummig grönska med endast 1 km från strand och hav. Idag har finns sex hus till salu i olika stil, renoveringsgrad och storlek, här finns något för alla! Om det finns ett specifikt hus i området du är extra intresserad av men som inte är till försäljning för tillfället, tveka inte att höra av dig då det kan finnas en möjlighet att köpa huset trots att det inte finns ute på marknaden.

Kommunikation

Goda kommunikationer mellan Vejbystrand och Ängelholm. Busshållplats finns precis utanför området. Med bara 10 minuters bilväg finns flygplatsen med inrikesflyg direkt till Stockholm, Visby och även flera internationella direktflyg till bl.a. Las Palmas, Nice och Mallorca.

Närservice

Vejbystrand ett riktigt sommarparadis då orten är full av liv och rörelse från världens alla hörn men som under vinterhalvåret ter sig som en ganska så "vanlig" bostadsort med allt som man kan önska av ett mindre samhälle. Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, fritidshem och förskolor m.m.

Övrigt

Vejbystrand är som ursprungligen är en liten fiskeby från 1800-talet. På 30-talet byggdes en ny ordentlig hamn, vilket gav fart för orten och dess utveckling. Men vad som verkligen satte liv på orten var kronprinsessan Victorias kustsanatorium som byggdes i början av 1900-talet, ett sanatorium för barn som led av tuberkulos.

Idag har Vejbystrand vuxit och här bor ca 2700 bofasta invånare. Bebyggelsen är varierad och för tillfället håller nya 4-5 våningshus på att byggas i anslutning till KVS och stranden.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg