230
MED7A2B8368EDBE4138AA888E959345FFA3

Supertrevlig 5:a med villa-känsla i Munka-Ljungby!Växthusvägen 23 Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Växthusvägen 23


PRIS (utgångspris)1 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

112,8 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

23

MÅNADSAVGIFT

6 242 kr

BYGGÅR

1984

PRIS

1 395 000 kr utgångspris

Supertrevlig 5:a med villa-känsla i Munka-Ljungby!

Nu har ni möjlighet att förvärva en supertrevlig bostadsrätt med 5 rum och kök på Växthusvägen i Munka-Ljungby! I denna bostadsrätt finns det många sociala ytor såväl inne som ute! Den 113 kvm stora bostaden erbjuder på nedre plan ett stort kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, ett renoverat badrum, ett sovrum och en tvättstuga. På övre plan finns tre sovrum i bra storlekar samt ytterligare ett badrum. På framsidan av bostaden finns ett mycket trevligt stort trädäck, där det finns gott om plats till både relax-hörna och matplats. På trädgårdens baksida finns en stor uteplats, delvis med tak och belysning i en vägg och halva är en öppen uteplats. Dessutom finns det gott om plats för lek och bus i trädgården. Tomten vetter ut mot ett grönområde. Så här har man ett väldigt lugnt och trevligt läge! Södervänt läge på tomten vilket gör att man kan njuta av solen större delen av dagen!

Bostaden är belägen i centrala Munka-Ljungby i ett barnvänligt och omtyckt område. Gång och cykelavstånd till lekplats, skola, mataffär och allt som byn har att erbjuda!

Låter det intressant?! Varmt välkommen att boka in er på visning!

Bilder

MED7A2B8368EDBE4138AA888E959345FFA3
MED483663D4A18A4CA5B34832BBB9F8C902
MED14A10DA4FF8D4FC09BED8C505860A1B8
MEDD0C41F8101C64F1AB1E82EA14CE8BD00
MED88C7B438F5BB46739E192A3A198C822C

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

112,8 kvm

LÄGENHETSNUMMER

23

VÅNING

1 av 1

MÅNADSAVGIFT

6 242 kr

BYGGÅR

1984

PRIS

1 395 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Varmt välkommen till Växthusvägen 23! Nu har ni möjlighet att förvärva en supertrevlig bostadsrätt med 5 rum och kök på Växthusvägen i Munka-Ljungby! I denna bostadsrätt finns det många sociala ytor såväl inne som ute! Den 113 kvm stora bostaden erbjuder på nedre plan ett stort kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, ett renoverat badrum, ett sovrum och en tvättstuga. På övre plan finns tre sovrum i bra storlekar samt ytterligare ett badrum. På framsidan av bostaden finns ett mycket trevligt stort trädäck, där det finns gott om plats till både relax-hörna och matplats. På trädgårdens baksida finns en stor uteplats, delvis med tak och belysning i en vägg och halva är en öppen uteplats. Dessutom finns det gott om plats för lek och bus i trädgården. Tomten vetter ut mot ett grönområde. Så här har man ett väldigt lugnt och trevligt läge! Södervänt läge på tomten vilket gör att man kan njuta av solen större delen av dagen!

Bostaden är belägen i centrala Munka-Ljungby i ett barnvänligt och omtyckt område. Gång och cykelavstånd till lekplats, skola, mataffär och allt som byn har att erbjuda!

Välkommen in!

Hall
Man kommer in i en rymlig hall med plats för klädavhängning till höger. Väggarna är målade och det ligger ett mörkt laminatgolv.

Badrum
Till vänster om hallen finns ett badrum. Inrett med svart våtrumsmatta och vit våtrumstapet. Utrustat med duschhörna med glasväggar, kommod, handdukstork och wc.

Tvättstuga
Bredvid badrummet ligger tvättstugan. En mindre tvättstuga inredd med tvättmaskin, torktumlare, vask och varmvattenberedare.

Kök
Ljust och trevlig kök med gott om plats till diverse förvaring. Det är vit kakel ovan diskbänken och där ligger en snygg svart bänkskiva i sten. Luckorna är vita och köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. I köket finns det gott om plats till matsalsbord till flertalet personer. Utsikt mot bostadens framsida. Väggarna är målade och det ligger ett mörkt laminatgolv.

Vardagsrum
Ett stort vardagsrum med plats till soffhörna framför tv:n och annat möblemang. På golvet ligger ett ekparkett och väggarna är målade. Från vardagsrummet finns en dörr ut till bostadens baksida med uteplats och gräsmatta. Intill vardagsrummet finns ett sovrum. Trappan till övre plan nås från vardagsrummet. Under trappan finns en klädkammare.

Sovrum Entréplan
Ett sovrum med plats för säng och annat möblemang, idag används detta rum som kontor. Det ligger ekparkett på golvet och väggarna är tapetserade. Fönster som vetter ut mot baksidan.

Övre plan
På det övre planet finns den mer privata delen av bostaden med tre sovrum och ett badrum.

Master bedroom
Det största sovrummet. Inrett med laminatgolv och tapetserade/målade väggar. Längs med ena väggen finns det garderober till klädförvaring. Från detta sovrum nås en stor balkong med kvällssol.

Sovrum, 2 st
Två sovrum inredda med laminatgolv och målade väggar. Garderober till klädförvaring. Plats för säng och annan möblering.

Badrum
Inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet i ljusa färger. Utrustat med dusch, kommod och toalett. Badrummet är i originalskick. Duschhörnan används inte.

Om området

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

KOMMUNIKATION

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

NÄRSERVICE

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,83322 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,83132 %

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

ÖVRIGT

Två mycket trevliga uteplatser som tillhör bostaden. Ett stort trädäck (-16) på framsidan och ett trädäck med delvis överbyggt tak på baksidan. En balkong av större storlek nås från ena sovrummet, här med kvällssol.

-Diskmaskin september 2023
- Tvättmaskin februari 2023
- Torktumlare juli 2021

Föreningen planerar en avgiftshöjning av månadsavgiften med 10 % den 1 januari 2024.

Fiber finns.

Larmet kommer säljarna att ta med sig vid avflytt.

Ekonomi

EL

20 900 kr

FÖRSÄKRING

2 588 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

23 488 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Det ingår en viss kbm vatten i avgiften till föreningen.
Krypgrund-avfuktare - Får ersättning från föreningen.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

368 998 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansparhus

BYGGNADSÅR

1984

UPPVÄRMNING

Direktv. el samt luft/luft värmepump

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2009-07-28

ENERGIPRESTANDA

83 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

10 500 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Stort förråd finns att tillgå på bostadens framsida. Gott om plats till cyklar, trädgårdsartiklar med mera.

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas

Förening

NAMN

Brf Gullvivan

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Munka Ljungby 24:28 i Ängelholms kommun. Föreningen omfattas av 32 st bostadsrättslägenheter och 1 skyddsrum/gemensamhetslokal. Byggnaderna uppfördes år 1984. Adressen är Växthusvägen i Munka-Ljungby.

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen.

Karta

Ängelholm Munka Ljungby

Växthusvägen 23

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg