MEDDD0580604D8E4D16881BF01B0514A28E

Välplanerad 3:a i populära Brf Klangen, högst upp med inglasad balkong!

Kullsta, Nynäshamn

Vårfruvägen 11B, 3 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,066 inkl värme, avlopp, kallvatten, kabeltv & 100mbit bredband (BB faktureras sep.), ip-telefoni, br-försäkring
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer113
Byggår1970
Driftskostnad942 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

4
October | Sunday
Kl 14:45 - 15:15
Öppen visning. Välkommen!

Önskar du privatvisning? Kontakta mäklaren!
Äntligen en välplanerad 3:a i populära Brf Klangen belägen högst upp med inglasad balkong i väster. Lägenheten är ljus och rymlig, nyligen renoverad med fina detaljer så som ekpanel och vacker kalkfärg. Nyrenoverat kök (-19) med rustikt kakel och massiva bänkskivor, rostfria vitvaror och kyl/frys sk Side-by-side med is och vattenmaskin. Stort vardagsrum, 2 sovrum och helkaklat badrum (-14/15). Vardagsrummet kan delas av till ytterligare ett sovrum. Här bor man bekvämt med närhet till affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen!

Om området

Här bor ni nära natur och hav. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter gränserna. I Nynäshamn är det havet och vattnet som präglar oss mest, dess fantastiska skönhet påverkar oss alla. Nynäshamn är en småstad med alla fördelar, bakom husknuten serveras allt. Skolor, sport, aktiviteter, shopping och ett brett utbud av restauranger.

På sommaren samlas här många turister som vill ta del av Nynäshamn möjligheter, att turism har ökat på senare år är inte konstigt. Det har byggts och fräschats upp i hamnen med bland annat en sjötrappa där man kan sitta och lapa sol. En ny brygga har byggts så att vi kan ta emot fler gäster. Lekplatser runt om i Nynäshamn har bygg upp eller blivit renoverade. I centrum har vi några större kedjor och även lokala handlare, ingenting saknas i Nynäshamn.

Här finns hus, lägenheter i olika utföranden, det byggs mycket nu och Nynäshamnskommun satsar på att inom kort utöka invånarantalet från 27 000 till 37 000 invånare. Här är kommunen för dig som vill bara vill ta del av vacker natur eller har intresse av sport och friluftsliv. Båtliv, kajak, fiske, skidåkning, hästsport eller golf det är bara att välja och vraka, Nynäshamn har det mesta.

Kommunikation

Väg 73:an som är dubbelfilig tar dig in till Stockholm på 35 minuter. Detta är en oerhört bra pendlarsträcka då köer är näst intill obefintliga. Pendeltåg som går två gånger i timmen och oftare under rusningstrafik samt en pendlarbuss som går Nynäshamn-Ösmo-Gullmarsplan.

Närservice

AFFÄRER OCH RESTAURANGER
I Nynäshamn finner du ett stort utbud av restauranger, nöjesliv och shopping. Vi har några av dem stora kedjorna i Nynäshamn, men även de lokala handlarna som gör utbudet unikt.

Vi har numera ett flertal restauranger nere i hamnen, vid de röda stugorna, där finner du mat med inspiration från havet. Under sommarmånaderna håller de öppet lite längre och ofta gästas de av lokala spelmän. Rökeri, crepes och shopping för den medvetna. Nynäshamn omnejd finner du thai mat, sushi, pizzerior, mexikanskt och amerikans mat.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6. Viaskolan F-9. Nynäshamn gymnasium.

Parkering

Det är enkelt att hitta parkering i norra Nynäshamn. Det är datumparkering i hela kommunen, samt en del korttidsparkeringar dvs. 30 minuter till 3 timmar.

Övrigt

Strövområden vid Nicksta badstrand, samt våtmarken Alhagen med sitt unika fågelliv. Här finns också Kvarnängen där fotbollsplan, ishall, tennishall samt motionsspår finns beläget.

Natur och fritid
Bor man i Nynäshamns kommun har man aldrig mer än en mil till havet. I kommunen finns det många sportsliga föreningar så som fotboll, ishockey och gymnastik. Men något som ligger oss varmt om hjärtat är naturen i Nynäshamn. Varför inte ge dig ut på Ringvägen som anlades till OS-seglingarna året 1912, för att man skulle ta del av regattasegel tävlingarna. Idag används området för motion och plats för avkoppling. Skogen bredvid bjuder på svampplockning och dessutom kommer träningslusten på så längst med Ringvägen finns det fastsatta gymredskap. Det senaste som vi är mycket stolta för är skateboardbanan som ligger vid Estö IP, här träffas barn, ungdomar och vuxna som delar intresset i skate bord, BMXs och kick bike. Intill har vi ett alldeles prillans nytt utomhusgym som erbjuder muskelträning eller stationsträning, valet är ditt.

Är du båtburen är det nära ut till skärgården och dess öar, där ute finns det vita sandstränder. Styr mot Picklahej eller Rassa Vikar. Om du inte har båt och vill komma ut så går det båtar från Nynäshamn hamn som tar dig till Öja och Landsort för en riktig idyll, plocka svamp och bär eller borra ned tårna i en riktig sandstrand på Nåttarö, Rånö eller Ålö-Utö. Det är faktiskt bara att välja och vraka.

Bilder

Kök

Kök

Kök

Kök

Matplats i köket

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
75 kvm
Areakälla
föreningens information
Areakälla kommentar
HSB/bostadsrättsföreningen/mäklare ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta.
HALL
Välkomnande rymlig hall med plats för klädhängare och gott om förvaring i två stora garderober med skjutdörrar (-16). Längre in i hallen finns två platsbyggda garderober. Rummet har vitmålade väggar, fondtapet och laminatgolv.
KÖK
Köket renoverades nyligen (-19) är ljust och välplanerat med målade väggar och parkettgolv. Intill fönstret finns en ljus matplats för 4-6 personer. Grå luckor, några med vitrin och belysning. Turquoiset kakel över de massiva arbetsytorna och gott om förvaring. Spis med induktions häll, spisfläkt, kyl och frys sk Side-by-side med vatten och isbehållare. Inbyggd varmluftsugn och mikro, samt diskmaskin. Rummet har vitmålade väggar och laminatgolv.
VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust och rymligt med stort fönsterparti mot balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och matplats/kontor. Utgång till stor inglasad balkong i västerläge. Rummet har målade väggar i kalkfärg och fondväggar beklädda med ekpanel, parkettgolv. Det finns möjlighet att dela av rummet för att göra ytterligare ett sovrum.
SOVRUM 1
Sovrummet har vitmålade väggar, fondvägg målad med kalkfärg och laminatgolv.
SOVRUM 2
Sovrummet är rymligt och har ljust målade väggar och laminatgolv. Dubbelgarderob för förvarning (-15).
BADRUM
Badrummet renoverades nyligen i samband med stambytet (-14/15). Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Här finns ett tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, badkar, handdukstork (vatten) och toalett. Tvättpelare med tvättmaskin (-15) och torktumlare (-16).
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Pris
SEK 1,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,066 inkl värme, avlopp, kallvatten, kabeltv & 100mbit bredband (BB faktureras sep.), ip-telefoni, br-försäkring
Driftskostnad
SEK 11,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,000
VA
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,800
Övrigt
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
VA: Uppvärmningen av varmvattnet mäts per lägenhet individuellt och faktureras via avgiften.
Övrigt: bredband från Bredbandsbolaget läggs på avgiften med 125 kr/mån.
Andel i föreningen
1.04458 %
Andel av årsavgiften
1.04458 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1970
Byggnadsår kommentar
ombyggt 2006
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Hsb:s Brf Klangen I Nynäshamn
Om föreningen
BRF Klangen i Nynäshamn stod klart 1970 och har 114 lägenheter. Föreningen ligger i den norra delen av Nynäshamn med gångavstånd till pendeltåg och bussar, samt närhet till daghem, skola och flertalet mataffärer. Våra gatuadresser är Vårfruvägen 11-15, Vaktbergsvägen 14 och 16 samt Grönviksvägen 12-16. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, boulebana, grill, cykelställ/förråd samt stora grönytor runt husen. I området finns 36 p-platser varav 18 st har motorvärmaruttag samt 36 garageplatser. För garageplatserna gäller separat kösystem. En samlingslokal med övernattningsrum finns för uthyrning. I sophuset har vi sortering av det mesta förutom vitvaror och miljöfarliga avfall.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
114
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
- Kabel-TV ingår i avgiften, ComHems analoga basutbud.
- Bredband 250 mbit från Bredbandsbolaget/Telenor, obligatorisk avgift som faktureras alla bostadsrättsinnehavare via månadsavgiften 125 kr/mån.
Parkering
- Separat kö till 36 parkeringar och 36 garageplatser.
Renoveringar
- Stambyte inklusive badrumsrenovering 2014-2015.
- Ny trådning av el samt införande av 3-fas i samtliga lägenheter 2014-2015.
- Asbest sanering 2014-2015.
- Ny belysning i samtliga trappuppgångar, rörelse detekterad LED 2014-2015.
- Slipning och lackning av samtliga entré trappor 2014-2015.
- Utbyte av mattor i Grönviksvägen 12 - 16 2014-2015.
- Förberedelse för individuell varmvattenmätning 2015.
- Start av individuell varmvattenmätning 2016.
- Byte till säkerhetsdörrar 2018
- Tilläggsisolering av samtliga vindar 2018.
- Ny lekplats 2019.

Läs gärna mer om föreningens tidigare renoveringar på deras hemsida.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
- Gemensam grill och utemöbler. Nybyggt soldäck/trall för alla boende.
- 4 olika tvättstugor att välja på
- Samlingslokal och uthyrningsrum
- Ny utrustad hobbyrum
- Cykelrum.
- Barnvagnsrum.

Karta

Kullsta Nynäshamn

Vårfruvägen 11B, 3 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg