KarriärOm oss
230
MEDC47E24F946D74DD0ACEFE6BAB57F6C11

Genomfin trea med balkong på central adressVarbergsvägen 32B Göta, BORÅS

Göta, BORÅS

Varbergsvägen 32B


PRIS (utgångspris)2 350 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

67 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1202

MÅNADSAVGIFT

4 532 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 350 000 kr utgångspris

Genomfin trea med balkong på central adress

Välkommen till en genomfin trerummare med stor balkong. Här bor du nära stadskärnan i en ny och fräsch bostad om 67 kvadrat. Två rymliga sovrum, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen blir en omtyckt förlängning av köket, perfekt synkad med eftermiddags- och kvällssolen. Köket är smakfullt valt i färg och material och vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp med utsikt över naturen, utan insyn!

Den fjäskar lätt in sig hos dig som vill bo modernt, bekvämt och centralt. Mycket bra förvaringsmöjligheter både i och utanför lägenheten från förrådsutrymme och källarförråd. En lägenhet i prima skick, bara att flytta in och börja bo. Balkongen vetter mot naturen på baksidan. Solen gör dig sällskap på eftermiddagen och stannar kvar som trevligt sällskap ända till solnedgång. Vill du bjuda in någon för balkonghäng går det finfint, här finns plats för flera!

På Varbergsvägen 32B bor du i ett bra läge, endast en skön 10 minuters promenad till Borås centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Förskola, mataffär och närbutik med postombud finns runt hörnet. Går du åt andra hållet ligger fina promenadstråk vid Ramnasjön eller Pickesjön för den hurtiga eller för hundägaren.

Bilder

MEDC47E24F946D74DD0ACEFE6BAB57F6C11
MEDF122911E3EFA43E8B0FE9F5B0904F7CE
MED9BBA58F1035844588F22966258F4949E
MEDA1A030AF785048E0AB7DBE9B78876E20
MEDE3725568D8A84D439709A9E12839F920

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

67 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1202

VÅNING

2 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 532 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 350 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Vi välkomnas in från loftgången. På golvet i hallen ligger grå klinker som sedan övergår till enhetlig ekparkett och väggarna är vitmålade. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion. Hallen erbjuder bra plats för avhängning samt mycket bra förvaring från en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och garderobsinredning (Elfa). Vidare in finns ytterligare en skjutdörrsgarderob med grå dörrar.

Bostadens ena sovrum ligger i anslutning till hallen. Ett fint och ljust rum med vita väggar tillsammans med en rosa fondvägg. En dubbelsäng får plats, eller enkelsäng och skrivbord om man hellre vill ha det. Förvaring från tre inbyggda garderober. Fönstret vetter ut mot innergården.

Vidare in öppnar kök och vardagsrum upp sig i en öppen och social planlösning. Det är ett ljust och trivsamt rum med stort fönsterparti som vetter ut mot naturen på baksidan, privat och skönt. Plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Balkongen är en ljus förlängning av rummet med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen. Tack vare att balkongen är integrerad i huset med skyddande väggar och tak sitter du aningen skyddad här även om vädret inte är på sitt bästa humör. Eluttag finns.

Köket är stilrent och välutrustat. Förvaring bakom vita släta luckor (Marbodal) med detaljer i rostfritt stål. Grå marmorliknande stänkskydd sitter ovanför den matchande bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt i rostfritt stål, integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd.

Bostadens andra sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och byrå. Utanför fönstret svajar gröna träd med vinden. Väggarna är vita, det är fritt fram att sätta din prägel på rummet. Bra förvaring från en skjutdörrsgarderob med tonat spegelglas.

Badrummet är stort med grå klinker på golvet och skön värme under fötterna. Väggarna är klädda med vitt kakel och i taket sitter spotlights. Här finns WC, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning, handdukstork samt takdusch bakom infällbara duschdörrar i frostat glas. Dessutom tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens. Arbetsbänk och överskåp.

Om området

Grönskande Göta, en central stadsdel i Borås.
Det här är en lugn och trevlig stadsdel med blandad bebyggelse, mest fastigheter från 30- och 40-talet. Här har du hela stadens utbud på promenadavstånd. Du har även nära till sköna naturområden runt Pickesjön.

Närhet till service så som ICA Maxi, gym, busshållsplatser, skolor osv. Det är också nära till både södra torget och resecentrum vilket bidrar till mycket goda förbindelser, inte bara i Borås utan också till Göteborg.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,53052 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,53045 %

ÖVRIGT

Förråd utanför entrén samt källarförråd tillhörande lägenheten

Ekonomi

EL

5 400 kr

VA

4 836 kr

FÖRSÄKRING

1 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

11 436 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

420 kr i schablonavgift kommer debiteras bostadsrättsinnehavaren varje månad gällande: varmvatten och kallvatten. Avläsning kommer ske var 3:e månad och då betalar man - alternativt får tillbaka mellanskillnaden mot den faktiska förbrukningen.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

823 222 kr Beräknat på årsredovisning från 2021.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus med hiss

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-07-15

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

71 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Lorensberg 3

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Lorensberg 3 i Borås. Bostadsrättsföreningen grundades år 2020 då husen stod färdiga för inflyttning på Varbergsvägen 32A-B.

Lorensberg 3 består av 27 lägenheter om 2-4 r o k. I bostäderna är det satsat på väl valda material och detaljer. Hållbarhet, kvalitet och funktion är saker som det inte tummats på. Tanken är att ditt hem ska vara en plats där hela livet får plats, både nu och i framtiden. En plats med hjärta i varje rum!

Avgifter:
I den totala månadsavgiften ingår: Värme, digital-TV och bredband.
Varje månad läses vattenförbrukningen av och bostadsrättsinnehavaren betalar för den faktiska förbrukningen.

TV och bredband:
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät och i lägenheten finns ett nätverk installerat med bredbandsuttag i de flesta av rummen. Ett basutbud Telia Triple Play med TV-paket Lagom ingår i det grundabonnemang som är inkluderat i din månadsavgift. I grundabonnemanget ingår även 100/100 Mbits internetanslutning.

Parkering:
Det finns en p-plats till vardera lägenhet, kostnad 400 kr/mån. Föreningen har installerat laddstolpar för el-bil på samtliga p-platser.
Föreningen har två besöksparkeringar, som är till för när man får besök.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har gott om plats för cykelparkering.

Lägenhetsfördelning:
2 rok: 12 st
3 rok: 12 st
4 rok: 3 st

Renoveringar:
Nyproducerad fastighet från 2020.

Förvaltare:
Lots ekonomi

Försäkringar:
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg.

Hemsida:
www.lorensbergboras.se

Karta

Borås Göta

Varbergsvägen 32B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg