190
MED83BCABE93E2045418027C1FDD0952BDB

Välplanerad lägenhet i fantastiska Tunabackar med naturen runt knuten!

Kommande®

Tunabackar, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,924 inkl. värme, varm- och kallvatten, br-tillägg, internet och kabel-tv
Antal rum3 rok
Boarea77.5 kvm

Ansvarig mäklare

I naturnära Tunabackar bor du mellan stad och land. Endast ett stenkast bort ligger city med närhet till allt som du kan tänka dig i form av restauranger och shopping med framförallt bra pendlingsmöjligheter, samtidigt som du har öppna hagar och lummiga trädgårdar runt knuten.

Här finner du en ljus och trivsam lägenhet med 3 rum och kök om 77,5 kvm med en mycket bra planlösning och ljusa ytskikt. Lägenheten erbjuder ett praktiskt och renoverat kök med matplats, två bra sovrum varav det ena med flertalet garderober, en stor hall med med goda förvaringsmöjligheter, ett stamrenoverat badrum med tvättmaskin och ett generöst vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen i perfekt läge med eftermiddag- och kvällssol. Lägenheten har genomgående ett mycket fint ljusinsläpp.

HSB 41 Tunaberg har flera stora och ombonade gårdar där du kan avnjuta trevliga sommarkvällar med gott sällskap. En stabil och välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter, mycket låg belåning om endast 1 799 kr/kvm samt fina gemensamhetsutrymmen så som motionsrum (gym), gästrum, hobbyrum samt garage för biltvätt m.m. Föreningen genomgår just nu också ett stort förnyelseprojekt där man renoverar fasader och tak samt att man installerar solceller på taken. I samband med detta kommer man införa kollektiva el-avtal för hela föreningen vilket kommer bli en stor besparing för föreningens medlemmar i driftskostnad, helt enkelt en win-win situation. I avgiften kommer då värme, varm- och kallvatten, br-tillägg, kabel-tv internet samt el-avtal ingå. Det enda du själv behöver teckna är en hemförsäkring. Smidigare än så kan det inte bli.


Välkommen hit, välkommen hem till ett bekymmerslöst boende!


Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Tunabackar är egentligen bara ett kvarter, dock ett relativt stort kvarter, det byggdes runt 1950 inom ramen för det kommunala bostadsbolaget och ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche. Husen är K-märkta tegelhus med gul putsfasad och anses allmänt representera ett av de finare kulturarven från 1900-talets mitt i Uppsala.

I centrum av Tunabackar finns Torbjörnstorg med bl.a. livsmedelsbutik, spelbutik och blomsteraffär. Det finns två skolor i området; Domarringen med mellanstadium och Tunabergsskolan med högstadium.

Kommunikation

Flera av Uppsalas stadsbussar trafikerar området. Gott om cykel- och gångvägar både in mot centrum men även ut mot Tunakolonin och friluftsområdet i Röbo.

Närservice

Torbjörnstorg ligger i området med matbutiker, café, bageri, tobaksbutik, postombud och småbutiker. Vid Torbjörnstorg finner du även bankomat och budo-lokaler där det även finns möjligheter till andra aktiviteter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg