510
MEDA63BA7C4C96E4F5DBEE2E1A037553029

Såld!

Brf Stratos 1 i Täby park

Nyproduktion

Täby park,

Tränsgatan D-1002

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,930 Inkl TV, bredband, ip tel, värme & kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44 kvm
LägenhetsnummerD-1002

Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Byggnadsfirman Viktor Hanson AB planerar för vackra flerbostadshus med bästa läge i den nya stadsdelen Täby park i Täby. Lägenheterna är genomtänkta och yteffektiva – här kan alla hitta hem i Täby!

Arkitektens ord

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna och vid stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar.

Den gemensamma gården blir hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Samtliga hus har vackra fasader av det gedigna och miljövänliga naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Ett varierat taklandskap binder ihop kvarteret och tillsammans med de skiftande skifferfasaderna bidrar de till att ge kvarteret sin alldeles egna identitet i stadsdelen.

Kristina Peters

Arkitema Architects

Om området

Stadsdelens utbyggnad har påbörjats och de första husen växer upp.

De som flyttar in i Täby Park kommer ha nära till den blivande simhallen, lekplatsen och utegymet, boulebanan och massor av andra trevliga platser och marknader så som de årliga Food Market och Julmarknaden som anordnas vid Läktartorget.

I läktarbyggnaden finns Re:uniq som säljer återbruk och snart har vi en ny restaurang på plats. Här kommer även ett gym att etablera sig och utanför på fältet kommer finnas plats både för dig som vill spela brännboll eller kubb och för dig som vill testa cykelcross, spela boll eller Padel. Eller varför inte bara ta en promenad i området och i de fina skogsdungarna.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga med Roslagsbanan - 2 st hållplatser Täby Centrum och Galoppfältet - som går mot Stockholm och Österåker. Vill du mot Vallentuna finns hållplatsen Tibble eller Ensta. Vid busstorget vid Täby C stannar bl a bussar mot Danderyds sjukhus, Näsby Park, Hägernäs. Skarpäng och Erikslund.

Närservice

På kort gångavstånd finns Täby Centrum som är ett av Nordens största köpcentrum med all tänkbar service, restaurangutbud, butiker mm.

Viktiga dokument & länkar

Lägenhetsväljaren

Bilder

Brf Stratos

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
44 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,930 Inkl TV, bredband, ip tel, värme & kallvatten
Byggnad
Förening
Namn
Brf Stratos 1 i Täby
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
40

Karta

Täby park

Tränsgatan D-1002

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg