190
MEDA695F7FB832F4FAF8FEEF21FCDCDD132

Välplanerad 2:a-3:a på populär adress!

Kommande®

Toltorpsdalen, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,846
Antal rum2.5 rok
Boarea67 kvm

Ansvarig mäklare

Här förbereds försäljningen av en väl tilltagen 2:a med 1-2 sovrum på en av Mölndals mest eftertraktade adresser! Du får ett stilrent kök, vardagsrum, rymligt badrum, stort sovrum med förvaring och en ombyggd klädkammare som enkelt kan fungera som ett extra sovrum eller kontor. Från kök och vardagsrum har du utsikt mot lummiga Safjället. Bara ett par minuter bort ligger Bifrost hållplats där du enkelt tar dig in mot Göteborg eller Mölndal centrum. Området är även populärt för den som gillar att ta cykeln till jobbet.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse på förhand!

Om området

Toltorpsdalen med dess lugna och rofyllda tillvaro och närhet till det mesta gör det till ett väldigt eftertraktat område. Dess grönskande och levande omgivning skapar en härlig atmosfär. Läget precis intill Ängårdsbergen och Safjället gör det möjligt för längre promenader i idyllisk miljö med rikt växt- och djurliv. Detta i samband med cykelavstånd till Göteborgs stadspuls samt Sahlgrenska gör detta till ett drömläge för många. I hjärtat av dalen finner man även skola och dagis. Toltorpsdalen erbjuder allt från mindre lägenheter till större villor vilket skapar en härlig och trevlig variation som lockar människor i olika åldrar.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss till Sahlgrenska, Göteborg C samt Mölndals C som erbjuder vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg