MED62EC9587690C46659A138CD04A2AD69B

Stilren enplansdröm

Boka visning

Vaggeryd

Storgatan 63

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea185 kvm
Biarea55 kvm
Tomtarea1,525 kvm
Byggår2005
Driftskostnad2,222 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

1
November | Sunday
Kl 11:45 - 13:30
Välkommen att boka tid för visning!
2
November | Monday
Kl 17:00 - 18:00
Välkommen att boka tid för visning!

På central adress i hjärtat av Vaggeryd finns snart möjligheten att förvärva en synnerligen välskött villa om 185 kvm + 55 kvadratmeter, nyuppförd 2005 med alla bekvämligheter. Stora fina sällskapsytor varvas med stilrena materialval inbjuder till en behaglig boendemiljö. Huset bjuder på stort kök med vy ner mot Lagan, stor insynsfri sällskapsdel, fyra rejäla sovrum samt dubbla duschutrymmen. Därtill optimala förvaringsmöjligheter i klädkammare, groventré med flertalet garderober och rymligt förråd i anslutning till uppvärmt dubbelgarage. Ett inglasat uterum fri från insyn förlänger sommaren och fördelaktiga driftskostnader genom jordvärme är ytterligare några av fördelarna.

Här bor man alldeles intill Lagans lummiga omgivningar, men med bekvämt promenadavstånd från all tänkbar service, nybyggda förskolor, flera grundskolor samt gymnasium. Goda kommunikationer med både buss och tågförbindelser i tre riktningar som knyter an Jönköping, Värnamo och Nässjö.
I närområdet väntar motionsspår och promenadstigar längs med Lagans idylliska stråk. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Småstaden ”där idéer blir verklighet” var tidigare en av de småländska centralorterna för möbelindustrin, där fortfarande Swedese stoltserar på orten. Förutom ett levande samhälle med butiker och affärer, utmärks också Vaggeryd av Hjortsjön med dess bad, och framförallt natursköna villaområden som kantas av grönska. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål som Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar också bygden. Varmt välkomna till en rofylld och trivsam boendemiljö!

Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Om området

Naturnära villaområde ett stenkast från centrum å ena sidan och naturen om husknuten å andra sidan. Av den anledningen kanske ett av Vaggeryds mest eftertraktade adresser.

Kommunikation

Bra kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se. Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

Närservice

I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, restauranger och banker. Här finns även sim -och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss.

Bilder

Varmt välkommen till Storgatan 63!

Granne med Lagan!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Genomgående ekparkett i hela huset samt vattenburen golvvärme, så även i garage.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
185 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
55 kvm
Entré/hall
Entré med klinker och plats för ytterkläder i garderob med skjutdörr. Möblerbar hall med plats för förvaringsmöbel eller liknande.
Kök
Väl tilltaget kök i massiv ek och goda arbetsytor på stor köksbänk. Köket är i övrigt utrustat med rostfri maskinpark med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, micro, spishäll och köksfläkt. Matplatsen vid burspråk ger utrymme åt åtta stolar runt matbord och har vy mot Lagan till.
Sovrum 1
Sovrum 1 används som TV-rum med plats för större soffa och tillhörande möblemang. Här finns annars plats för större säng och garderober. Fönster vetter mot husets framsida.
Sovrum 2
Används idag som gästrum med två större våningssängar. Detta rum ger annars också god plats för större säng med tillhörande sovrumsmöblemang.
Duschrum 1
Helkaklat duschrum som ligger mellan sovrum 1 och 2. Här finns duschhörna, tvättställ, spegel och toalett.
Sovrum 3
Detta sovrum är något mindre och används som kontor, men lämpar sig också bra som sovrum med enkelsäng och tillhörande möblemang. I anslutning till detta rum finns dock en större klädkammare som ger optimal förvaring med hyllinredning som ingår i köpet.
Duschrum 2
Väl tilltaget dusch -och badrum som ligger mellan sovrum 3 och 4. Här finns tvättställ med förvaring under, förvaringsskåp, större hörnbadkar, duschhörna, toalett, handduktstork och integrerade garderober. Ett frostat fönster släpper in naturligt dagsljus.
Sovrum 4
Master bedroom ligger längst in med garderober med skjutdörrar och en större walk-in-closet. Enligt originalritning skulle denna walk-in-closet kunna användas som bastu istället, med ingång från Duschrum 2 som ligger i anslutning. Stora fönsterpartier ger sovrum 4 generöst ljusinsläpp men ingen insyn, då samtliga fönster vetter mot husets baksida. En vädringsdörr alternativt extra utgång till stensatt uteplats finns också i detta rum.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med god plats för både större soffgrupp och matsalsmöblemang. Dimbara spotlights i tak samt belysning i inbyggda hyllor. Från vardagsrum finns en utgång till ett inglasat uterum samt stensatt uteplats.
Groventré/tvättavdelning
Praktisk groventré med flertalet garderober för skor och ytterkläder tillsammans med en tvättavdelning med tvättmaskin från 2018, torkskåp, diskho och flertalet skåp.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Jordvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 8/14/2014
Energiklass
D
Energiprestanda
58 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Lättbetong
fasad
Puts
Fönster
2-glas isoler
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Klockaren 3
Övrigt
Fiber indraget
Uterum byggt 2009
Övriga byggnader
Integrerat uppvärmt dubbelgarage
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 26,664 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,976
Uppvärmning
SEK 20,748
Renhållning
SEK 1,940
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I uppvärmningen ingår även all hushållsel och elnät
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,904,000
Byggnadsvärde
SEK 1,710,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,175,000
Tomt
Areal
1525 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Inglasat uterum samt stensatt uteplats
Parkering
Dubbelgarage med automatisk garageport samt uppfart med plats för flera bilar
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Vaggeryd

Storgatan 63

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg