190

Stuvsta Centrum, Huddinge

Stationsvägen 20A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea178 kvm
Tomtarea941.9 kvm
Byggår1990

Som utgångspris: SEK 7,675,000

Visas efter höstlovet 8/11! Välkomna till denna ljusa och trivsamma villa med en flexibel planlösning i attraktiva Stuvsta om 178 kvm boyta. Villan har ett mycket attraktivt centrum nära läge med kommunikationer, bageri, butiker och restauranger inom några minuters promenad. Här flödar ljuset in! Stora fönsterpartier, burspråk, öppen planlösning, fina sociala ytor ger villan sin trivsamma karaktär. Här ryms den stora familjen! Idag finns 5 sovrum varav 4 på övre plan. Möjlighet finns att inreda ytterligare ett sovrum på övre plan samt två till på entréplanet. Snyggt, stort familjekök med en frukostbar, vilket är den naturliga samlingsplatsen i villan. Rymligt vardagsrum med ett fint burspråk. Här ryms en stor soffgrupp. Charmig braskamin ger en hög mysfaktor samtidig som den ger en bra tillskottsvärme under de kalla vintermånaderna. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot matsalen i vinkel, här går det att duka upp för de stora familjemiddagarna. Stort allrum på övre plan som idag används som lekrum. Två badrum varav det ena är utrustat både med badkar, bastu och dusch det andra med dusch. Idag finns ett stort extra allrum på entréplan om ca 27 kvm med vattenburen golvvärme, med egen entré på baksidan. Allrummet går att inreda till en separat uthyrningsdel, generationsboende eller ett separat hemma kontor. Rummet kan även delas och få två sovrum. Uppvuxen trädgård och på baksidan finns en stor trevlig altan som inbjuder till middagar och sena grillkvällar. Plan gräsmatta inbjuder till spel och lek. Här ryms även en stor studsmatta och fotbollsmål. Laddstation för elbil. Fiber finns indraget. Uppfart för två bilar. Ett stenkast till trevliga Skeppsmyreparken.
Området är mycket populärt och familjevänligt, närhet till både city och härliga naturområden samt Långsjön. Bra skolor, förskolor och Stuvsta IP med fotbollsplaner inom gångavstånd. På några minuter promenerar ni till Stuvsta C med restauranger, butiker, bageri, vårdcentral, bank, bussar samt pendeltåg (som tar 12 minuter till T-centralen). En stor ICA butik finns i Stuvsta C samt finns Stora Coop vid Huddingevägen.
Villan kommer besiktigas och säljaren kommer teckna en försäkring mot dolda fel under en 10 års period.
Önskar ni bo i ett mycket attraktivt och centrumnära villakvarter med nära till fin natur då ska ni inte missa denna fastighet. Välkomna!

Visas 8 november!

Om området

Stuvsta Segersminne är ett naturskönt område med närhet till skog samt Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, First Class fitness, frisörsalong, konditori, inredningsbutik, Daisy's, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 5-7 sovrum
Boarea
178 kvm
Areakälla
svensk Standard SS 21054:2020
Areakälla kommentar
Totala golvytan är 188 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Luftvärme. Golvvärme (vattenburen och el) kamin
Ventilation
FTX till o från luft med återvinning
Energideklaration
Utförd 10/7/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
85 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
153 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Hjorten 42
Övrigt
Allrum med vattenburen golvvärme -18
Kök, totalrenovering -17
Badrum -10
Övriga byggnader
Förrådsbod på baksidan.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,284,000
Byggnadsvärde
SEK 2,799,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,713,500
Tomt
Areal
941.9 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Uppvuxen trädgårdstomt med plan gräsmatta som inbjuder till spel och lek. Plats för både studsmatta och fotbollsmål. Här finns plats för att anlägga ett trädgårdsland och odla sina egna ekologiska grönsaker.
Uteplats
Stor härlig trädäckad altan i vinkel. Altanen inbjuder till mingel och sena grillkvällar. Här går att njuta av både morgon, eftermiddag och kvällssol.
Parkering
Uppställning för två bilar. Laddstation för elbil.
Planbestämmelser
Stadsplan Stadsplan Fastighetsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 0126K-11658.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0126K-11658.4
Last: Officialservitut Utrymme, 0126K-11658.2
Last: Officialservitut Va, 0126K-11773.1

Karta

Stuvsta Centrum Huddinge

Stationsvägen 20A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg