KarriärOm oss
230
MED16551F24041D4FC5B585666CDD4FA128

Lyxig villa med områdets bästa läge och storslagen utsikt över Hills Villastad!Splintvedsgatan 19 Hills, Mölndal

Budgivning

Hills, Mölndal

Splintvedsgatan 19


PRIS9 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

121 kvm

BIAREA

18 kvm

TOMTAREA

588 kvm

BYGGÅR

2018

DRIFTSKOSTNAD

3 066 kr/månad

PRIS

9 195 000 kr

Lyxig villa med områdets bästa läge och storslagen utsikt över Hills Villastad!

Läge läge läge! Här erbjuds nu en fantastisk bostad belägen på den högsta punkten i Hills Villastad. Utsikten mot golfbanan, placeringen i området och närheten till Hills Golf & Sports Club i kombination med ett utmärkt geografiskt läge gör denna bostad mycket svårslagen. Villan ligger högt belägen på en lugn återvändsgata där uteplatsen på trädgårdssidan i stort sett är helt insynsskyddad - ett bättre läge i Hills är helt enkelt svårt att hitta. Interiört erbjuds en öppen planlösning, stilrena materialval och massiva fönsterpartier som erbjuder panoramavyer över grönområdena runt omkring. Utöver detta finns tre sovrum med möjlighet till ett fjärde sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga samt gott om sociala ytor såväl interiört som exteriört.

Låter det som din drömbostad? Varmt välkommen att boka din tid på visning via vår hemsida.

Bilder

MED16551F24041D4FC5B585666CDD4FA128
MED5949B7EBBAD64DD1A58BEBE4C9A8EB08
MED90EBD847AA9741CD9B77505D81DCA8DE
MED1BF425EB985146E1BC5C6FBBE16ED024
MED7F0A8F9920904B6FB78F8A6A1DDC14CC

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

121 kvm

BIAREA

18 kvm

TOMTAREA

588 kvm

BYGGÅR

2018

DRIFTSKOSTNAD

3 066 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

TERRASS OCH ALTAN

Denna fantastiska bostad utgörs av både en inbjudande interiör såväl som en otroligt trivsam exteriör. Den massiva altanen på trädgårdssidan är verkligen något utöver det vanliga. Altandäcket är skapat i trevliga sektioner där ni obehindrat kan följa solens strålar. Trappan från altanen leder er upp till den stora terrassen belägen på entréplan med fantastisk utsikt mot golfklubben. Denna plats är minst lika inbjudande till socialt umgänge som altanen. Här ges plats för såväl den stora grillen som långbordet - en bättre lämpad plats i goda vänners lag är nästan svår att tänka sig!

HALL

Ni stiger in i en hall med öppen planlösning i direkt anslutning till kök och vardagsrum. Det första som slår en är takhöjden och den generösa mängden naturligt ljus. Från fönsterpartiet i vardagsrummet och vid matplatsen erbjuds en härlig utsikt över fantastiska grönområden. Här finns också plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i praktiska garderober.

KÖK OCH MATPLATS

I bostaden finns ett snyggt och stilrent kök från Marbodal med goda förvaringsutrymmen och arbetsytor. En köksö säkerställer trivselfaktorn ytterligare.
Maskinparken är utrustad med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll, mikro och varmluftsugn - allt från Siemens. Matplatsen är belägen i ett stort burspråk med fönsterpartier ut mot terrassen och grönområdena runtomkring.

VARDAGSRUM

I anslutning till köket har ni bostadens vardagsrum. Även denna sällskapsyta följer den övriga bostadens trivsamma känsla. I det lättmöblerade vardagsrummet ges det plats för en stor soffgrupp, soffbord och mediavägg med övrigt tillhörande vardagsrumsmöblemang. Det massiva fönsterpartiet släpper in sin beskärda del av såväl naturligt ljus som de fantastiskt grönskande omgivningarna.

BADRUM - ENTRÉPLAN

Badrummet på entrévåningen är helkaklat i neutrala färger och har samtliga bekvämligheter på plats. Här finns en snygg handfatskommod, WC, handukstork, golvvärme och ett inbjudande badkar.

TVÄTTSTUGA

I anslutning till hallen finner ni en praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Maskinerna är placerade under en bänkskiva som utgör en mycket fin arbetsyta. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter.

SOVRUM

Till vänster om hallen leds ni vidare till Master Bedroom. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober säkerställer klädförvaringen.

ALLRUM - NEDRE PLAN

Väl nedkommen från trappan, som är ett mycket trevligt inslag i sig, väntar ett härligt allutrymme. Utrymmet kan inredas med en stor soffa, TV-möbel och läs-hörn. Idag är rummet inrett med bland annat ett garderobsutrymme som med fördel kan göras om till ett 4:e sovrum. Härifrån nås även den väl tilltagna altanen.

SOVRUM - NEDRE PLAN

På nedre plan finns två stycken rogivande sovrum. Här ges plats för en säng, byrå och ett skrivbord. Något av rummen kan med fördel också användas som gästrum eller varför inte ett hemmakontor?

BADRUM - NEDRE PLAN

Badrummet på nedre plan går i samma neutrala färgsättning som badrummet på övervåningen. Neutralt kakel och klinker går i en stilrena toner. Här finns en dusch, WC, handfat med kommod samt en badrumsspegel. Här är också bostadens luftvärmepump belägen.

Om området

I det nybyggda området Hills Villastad erbjuds grönskande omgivningar och ett omgivande lugn. Området är byggt på en sluttning vilket tillför en ytterligare spännande faktor. Den mycket omtyckta golfanläggningen, Hills Golf & Sportsclub, erbjuder mer än fina golfbanor. Ta en god bit mat i den populära restaurangen, eller varför inte pröva på den spännande aktiviteten Padel? Allt detta finns inom gångavstånd från bostadsområdet.
Sandsjöbackas naturreservat med sina fina promenadstråk och härliga miljöer ligger heller inte långt borta. Från området är det inte långt till Mölndals innerstad med allt det har att erbjuda.
Mölndal är ett populärt område som bjuder på en stor variation av natur och kulturpromenader. Här finns även ett flertal naturreservat med orörd natur och ett rikt djurliv. Området är också rikt på sjöar och vattendrag. Det finns flera kommunala badplatser och variationen är stor. Många sjöar och åar är också utmärkta fiskevatten, det finns även en förbindelse via Stålloppet till Rådasjön där kanoten kommer väl till pass. Gunnebo Slott från 1700-talet med dess vackra slottspark är ett härligt utflyktsmål med rofylld natur och vackra sjöar.

KOMMUNIKATION

Den nyligen invigda Gallerian i Mölndals innerstad är ett självklart val för den som önskar variation gällande shopping av alla dess slag. Handelsområdet i Kållered med IKEA som det stora dragplåstret är ett tacksamt inslag för den som önskar att uppdatera inredningen i hemmet. En kortare bilfärd är det även till Sisjöns handelsområde med varierande shopping och matbutiker med goda öppettider.

NÄRSERVICE

Från området tar man sig smidigt med bil in till centrala Göteborg eller till Mölndals innerstad. En kortare promenad bort finner man även busshållplatsen för buss 25. I takt med att området växer så anläggs det en gång- och cykelbana som syftar till att binda samman områdena runtomkring.

Ekonomi

EL

23 731 kr

VA

7 884 kr

VÄG, SAMF

1 680 kr

FÖRSÄKRING

3 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

36 795 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

I kostnaderna för el ingår kostnaderna för uppvärmning. I kostnaderna för VA är även kostnader för sophämtning inkluderat.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla i souterräng

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Vattenburen värme via frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk frånluft

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-02-13

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

33 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

7 794 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Takpapp/Sedum

FASTIGHETSBETECKNING

Blixås 71

ÖVRIGA BYGGNADER

Carport, växthus samt separat förråd.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 603 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 832 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

5 985 000 kr

Tomt

AREAL

588 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Stor altan samt terrass.

PARKERING

Carport samt plats för flertalet bilar på uppfart.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Mölndal Blixås GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Blixås GA:3 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Mölndal Blixås S:1
Förmån: Officialservitut Tillträde, 1481K-2016/11.53
Last: Officialservitut Tillträde, 1481K-2016/11.54

Viktiga dokument & länkar

Karta

Mölndal Hills

Splintvedsgatan 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg