MEDD07D06B269BE453682D75290FFC05B24

Nyproduktion

Sävast,

Solskensvägen 8 A

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum3 rok
Boarea83 kvm
Tomtarea918 kvm
Byggår2020

Fast pris: SEK 2,195,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till ditt nya hem! I det attraktiva området Brännan i Sävast bygger nu InnovativeLiving Granen & Skottet med tre kopplade hus i skogsserien - ett granen 166 och två skottet 83. Granen & Skottet passar människor i alla olika skeden i livet. Är du yngre och letar efter ditt första boende, kanske äldre och letar efter något mindre, eller är det en familj som letar större boende. Oavsett på vilken beskrivning du passar in så finns det något för alla i detta innovativa projekt.

Skottet består av två boenden på 83 kvadratmeter vardera där öppna ytor, stora utsikter och kvalité på mindre yta står i fokus. Granen är dubbelt så stor som skottet och ligger alltså på hela 166 kvadratmeter inklusive garage. Här har vi maximerat ytorna och arbetat med att få ett storslaget intryck med stora fönster och öppna ytor men samtidigt givit boendet en hemtrevlig känsla.
Alla boenden har två badrum samt ett kök av hög kvalité med mycket förvaringsmöjligheter och vitvaror från Siemens. Skottet har två sovrum på övervåningen där en av dem leder ut till en generös balkong samt en öppen planlösning på nedervåningen med plats för både middagar och mys med familjen. Utanför den öppna ytan finns också en uteplats för härliga dagar utomhus.
Granen har tre sovrum samt mer plats för att umgås med nära och kära. Balkongen och den generösa uteplatsen möjliggör fester och stora middagar med många gäster medan de öppna ytorna på de båda våningsplanen ger plats för både familjemys och fest.

InnovativeLiving har valt att jobba med så naturliga och hållbara material som möjligt och har därför valt KL- trä som främsta byggmaterial. Detta präglar boendena då träet går att återfinna i golvet, väggarna så väl som i taket i alla rum som inte kräver ytskikt. Det kommer dock finnas möjlighet att välja ett mer klassiskt alternativ med pålagt golv och tapetserade väggar om förfrågan finns.
Förutom att hemmen är hållbart, effektivt och prisvärt byggda innehåller de dessutom smarta system och produkter som för dig in i framtiden. Vår elbilsladdare kommer finnas installerad och klar att använda när du flyttar in och det ingår elbilsladdare för två stycken bilar samt andra system som förenklar din vardag välkomnar dig så fort du öppnar dörren. Så när du kommer hem kan du koppla in – och koppla av.
För mer info om InnovativeLiving och Granen & Skottet besök vår hemsida: https://www.innovativeliving.se/

Om området

Sävast ligger ca 9 km sydost om Boden mellan "malmbanan" och Lule älv. Det är ca 10 min bilfärd till Boden och ca 25 min till Luleå.

För den fritidsintresserade finns ett stort utbud med bl.a. elljusspår / motionsslingor med skidstuga. Här finns en 18-håls golfbana. Den stora idrottshallen Träffpunkten nyttjas flitigt av idrottsföreningarna i området. Det finns skidförening, fotbollsförening, byaförening med mera.

Närservice

Familjevänligt område med närhet till mataffär, förskola och skola.

Bilder

Baksida Utomhus-Edit

Kök Rendering 2

Kök, Hall

Vardagsrum

Sovrum

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
83 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Schingel
Fastighetsbeteckning
Sävast 23:320
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,815 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 242,000
Taxeringskod
220
Tomt
Areal
918 kvm
Tomttyp
Grovplanerad
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Sävast

Solskensvägen 8 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg