190

Sätila, Sätila

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea186 kvm
Tomtarea2,182 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande till försäljning i Sätila!
Välplanerad villa i två plan med härlig utsikt över naturen och området. Ljus öppen planlösning med genomgående fina rogivande färgval. Två helkaklade badrum, fyra rymliga sovrum samt vardagsrum i båda planen. Altan med ett nytt bubblande spabad för mysiga badkvällar. Stort uppvärmt dubbelgarage samt ett rejält varmförråd.
För mer information kontakta Lenita Lundin.

Om området

Sätila ligger i Marks kommun i södra delen av Västergötland, 5 mil från Göteborg 4,5 mil från Borås och 3 mil öster om Kungsbacka. Med buss pendlar man till Korsvägen, Göteborg på ca 40 minuter. Landvetter flygplats ligger endast 20 minuter bort med bil. Sätila ligger idylliskt vid natursköna Lygnern som bjuder på fina bad vid den långgrunda badplatsen Sätila Sand. Här finns också en 170 meter lång brygga byggd i ek som går rakt ut i Lygnern. Längst ut på bryggan ligger båten Isa af Lygnern förtöjd.
Sätila erbjuder familjen ett rikt friluftsliv en vacker natur med t.ex. bad, fiske, paddling, båtliv och vandringsleder. Naturreservatet Ramhultafallet är ett välbesökt utflyktsmål med sitt 65 meter höga vattenfall. Närheten till skola, barnomsorg, service gör också Sätila till ett attraktivt boende.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Underbar utsikt

Härlig njutning!

Modernt & stilrent kök

Vardagsrum

Vardagsrum med en värmande kamin

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg