190

Östra Skogås, Drevviksstrand, Skogås

Rondovägen 236

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,950 inklusive värme, vatten, bredband och tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm

Som utgångspris: SEK 2,350,000

Vill du ha en stor terrass i bästa söderläge, ett totalrenoverat kök från 2019 samt bo nära naturen med en månadsavgift under 4 000 kr, då kan detta vara något för dig. Detta är en lägenhet med äkta radhuskänsla i mycket fint skick, lägenheten har genomgått ett flertal större renoveringar de senaste åren. Här bor du nära både kommunikationer, sjö och badplats, skola och köpcentrum. Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till privat visning!

Om området

Östra Skogås är ett lugnt och trevligt område med mestadels radhus- och villa bebyggelse. Området har många små innergårdar, lekplatser och fina strövområden. Altvägen ligger med ca 10 min gångavstånd till flera fina badplatser vid Drevviken och ca 7-8 min promenad till centrum med service och kommunikationer.
I Skogås finns en fritidsanlägging med tennisbanor, badmintonbanor, fotbollsplan samt simhall. Vintertid finns ett urval av aktiviteter såsom skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen samt Hockeyhall i Stortorp. Ca 4 kilometer från Skogås ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, samt brukshundsklubb.

Kommunikation

Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och restid till T-centralen är ca 20 minuter. Bussar går från Skogås till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusningstid)

Närservice

I Skogås centrum finns ett bra utbud av butiker och restauranger.
Från centrum finns pendeltåg till Stockholm och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Ouvertyren2014
Kommande

Bilder

Svårslagen terrass i söder

Rondovägen 236

Terrass

Rondovägen 236

Badudden

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
78 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,350,000 som utgångspris
Avgift
SEK 3,950 inklusive värme, vatten, bredband och tv
Byggnad
Förening
Namn
Brf Ouvertyren
Om föreningen
Förening består av 80 lägenheter fördelat på 14 hus. I föreningen finns en gemensam tvättstuga som ägs av samfälligheten Ouvertyren, det kostar 21.50 per tvätt. Mer information på www.ouvertyren.se Tvättstugan kan bokas via en app i mobilen, kostnaden för tvättningen läggs på din månadsavgift.

Karta

Östra Skogås, Drevviksstrand Skogås

Rondovägen 236

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg