MED045EFF00644749C2864EDFFC6A3A1A8B

Edsberg, Sollentuna

Ribbings väg 16B, 3tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,816 inkl värme, VA och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea70 kvm
Våning3
LägenhetsnummerS0118
Byggår1962
Driftskostnad283 kr/månad

Accepterat pris: SEK 2,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

1
November | Sunday
Kl 14:00 - 14:30
Ring mäklaren för att boka in er på visningen!

UNIKT TILLFÄLLE! Detta är troligtvis en av Edsbergs mest påkostade och exklusiva lägenheter i Sollentunas prisbelönta förening, Brf Solhjulet. Perfekt gavelläge högst upp i huset med balkong som både har halogenvärme, spotlights och automatstyrd markis. Cirka 15 meter till närmaste buss. Nyfikna på en visning? Kontakta mäklaren för att boka in er!

Om området

Kommunikation

Goda kommunikationer med flera busslinjer i området.

Närservice

Närhet till Edsbergs centrum som har ett flertal olika butiker såsom matbutik, restauranger, vårdcentral, apotek och ett mysigt och trevligt konditori.

Bilder

Kök

Exklusivt kök

Vi tänker på dig

Påkostat kök!

Extra bred gas-spis

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till denna totalrenoverade bostadsrätt där allt är utfört från golv till tak. Dessutom ligger bostaden i ett utmärkt hörnläge med fönster i 3 väderstreck, vilket ger maximalt ljusinsläpp. Detta är helt klart en bostad för dig som vill ha det lilla extra!

Köket är ett riktigt restaurangkök från Purus som är en dröm för alla som tycker om att laga mat. Exklusiv utrustning i kök med extra bred gas-spis med elektrisk ugn (Electrolux), samt extra bred spisfläkt i snygg design. Kyl och frys i rostfritt med ismaskin. Infälld diskho med exklusiv blandare. Integrerad diskmaskin och inbyggd micro. Bänkskiva i sten, samt underskåp med dragfunktion i rostfri stål. Belysning under högskåpen.
Helkaklade väggar, samt klinkergolv med elgolvvärme.

Matplatsen är rymlig och härifrån har man god överblick över större delen av bostaden. Klinkergolvet från hallen löper vidare in mot matplats och kök, givetvis med golvvärme överallt.

Vardagsrummet är stort och har plats både för soffgrupp matbord. Rummet har stavlimmad oljad ekparkett på golv och målade väggar.
Från vardagsrummet kommer man vidare ut på balkongen som troligtvis är den enda i Edsberg som har en automatisk markis som styrs av sol- och vindförhållanden, samt kan ställas med fjärrkontroll. Dessutom spotlights i tak, samt halogenvärmare och eluttag.
Solen ligger här från morgon fram till sen eftermiddag. Kan det ens bli bättre?

Bostaden har två sovrum med plats för dubbelsäng. Det ena rummet har skjutdörrsgarderob, samt oljad stavlimmad ekparkett på golv och målade väggar.

Stilrent badrum i riktigt snygg design. Badrummet har helt byggts om genom att man flyttat ut väggen mot hallen för att få ett mera rymligt badrum. Tack vare gavelläget har man fönster i badrummet som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Kaklade väggar och klinkergolv med elgolvvärme. Utrustning såsom WC, handfat med kommod, samt badrumsskåp. Spotlights i tak. Snygg dusch i design, tillsammans med en takdusch. Elburen handdukstork och tvättmaskin från Electrolux.

Välkomna till ett hem att trivas i under många år framöver!
Antal rum
3 rum
Boarea
70 kvm
Areakälla
Föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 2,395,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,816 inkl värme, VA och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 3,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,400
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.14 %
Andel av årsavgiften
0.14 %
Reparationsfond
SEK 1,140
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 4/21/2020
Energiklass
F
Energiprestanda
156 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
162 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Solhjulet
Om föreningen
Förening med god ekonomi.
Föreningen består av 20 hus med sammanlagt nästan 700 bostadsrättslägenheter uppförda i början av 1960-talet.
Parkering erhålls genom separat kö hos föreningen.
P-plats utan el kostar ca 160 kr/mån .Fn kö.
P-plats med el kostar ca 260 kr/mån. Fn kö.
Föreningen har dessutom laddplatser för elbilar.
I föreningen finns, för medlemmarnas förfogande, fräscha gästlägenheter, snickarlokaler/hobbylokaler, stort parkområde i mitten av föreningen, lekplatser, gemensam grillplats med vacker utsikt mot Edsviken. För hundägaren finns även en hundrastgård.

Föreningen är mycket aktiv och har heltidsanställd koordinator samt fastighetsskötare. Securitas patrullerar regelbundet i området, för allas trygghet.

Brf Solhjulet har av Fastighetsägarna tilldelats utmärkelsen Årets bostadsrättsförening år 2008. Den bostadsrättsförening som tilldelas utmärkelsen ska ha väl omhändertagna hus, en god ekonomi och en väl fungerande styrelse.

Föreningen har utfört en typ av stamrenovering i form av relining under 2009-2010.

Föreningen utför löpande fasad och balkongrenovering.

Mer info finns på föreningens hemsida www.solhjulet.com
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Nyupprustade övernattningslägenheter finns en trappa ner i huset på Kruthornsvägen 20. Men man når gästlägenheterna via en egen ingång på baksidan. För mer info, se deras hemsida: http://solhjulet.se/boendeinformation/30-gastlagenhet

Bussar går regelbundet till Sollentuna centrum/Karolinska sjukhuset samt Mörby Centrum/Danderyds sjukhus. Under morgon och kväll finns direktbuss till och från Sergels torg. Nattetid går direktbuss till och från Stockholm Central via Sollentuna Centrum.


Edsbergs Centrum har flera butiker, bibliotek och vårdcentral. Flera skolor finns på promenadavstånd. Någon km längre bort finns även ett elljusspår, Väsjöbacken, skidspår samt Rösjöbadets camping med badplats.

Karta

Edsberg Sollentuna

Ribbings väg 16B, 3tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg