MED583C2417B98B45FF8B129E1023233EC3

Bara att flytta in.

Centralt Nora, Nora

Rådmansgatan 38 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,251 inkl. värme, va, tv och bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer3
Byggår1954
Driftskostnad356 kr/månad

Utgångspris: SEK 375,000

Nu har vi fått förtroendet att förmedla denna mycket fina 2:a som ligger endast ett stenkast från Nora kyrka. Lägenheten är till största del renoverad under 2020 med golv, tapeter och målade ytor i moderna färger. Bra planlösning med rymlig hall, klädkammare, sovrum som vetter mot den lugna innergården och väl tilltaget vardagsrum. Allt beläget endast en halvtrappa upp. I månadsavgiften ingår förutom värme och VA även bredband 100/100 Mbit och tv från Telia via fiber. Välkomna att anmäla er till visningen via HusmanHagbergs hemsida.

Om området

Nora är en vacker gammal gruvort och en av Sveriges bäst bevarade trästäder med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder. Nora ligger vid Norasjön. Fina promenadstråk med vackra omgivningar.

Kommunikation

Bussar mot Örebro, Hällefors och Lindesberg avgår regelbundet från Nora Station. Några gånger om dagen avgår även bussar mot Karlskoga, Gyttorp, Striberg, Ås och Dalkarlsberg. För Dig som hellre åker taxi finns även det alternativet att tillgå.

Närservice

I Nora Stad finns det mesta man kan tänkas behöva så som mat-, kläd- och inredningsbutiker. Här finns även bibliotek, flera bensinstationer och för den kulturelle finns många spännande aktiviteter att delta i.

Parkering

I stadskärnan finns långtidsparkering vid Järntorgsskolan, Skojarbacken, vid Karlsängsskolan och vid Järnvägsstationen. På gatumark är det tillåtet att parkera i två timmar med p-skiva.

Övrigt

Här finns även Nora camping med den populära badplatsen Blåsut. Även Gustavsbergs Naturistcamping finns i Nora. Förskolorna Svanen och Getingen finns inom 10 minuters gångavstånd. Från F-6 går barnen på Järntorgsskolan och högstadium finns på Karlsängsskolan.

Bilder

Bostadshus

Hall

Hall

Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Planlösning: Entré in till en mycket rymlig hall med vitmålad träpanel på väggarna, laminatgolv, ingång till en klädkammare, två garderober och hatthylla. Kök med originalinredning målade i trendig grå kulör, stilrena tapeter och laminatgolv. Vardagsrum med laminatgolv och ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren. Sovrum med laminatgolv och jordnära färger på väggarna.
Antal rum
2 rum
Boarea
58 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Spis, spisfläkt -20, kyl/frys och ett skafferi.
WC/Dusch
WC, tvättställ, dusch, plastmatta på golv och vägg.
Uteplats
Det finns en gemensam uteplats på innergården som de boende kan nyttja.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 375,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,251 inkl. värme, va, tv och bredband.
Driftskostnad
SEK 4,272 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,872
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
6.2488 %
Andel av årsavgiften
6.9591 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1954
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/21/2008
Energiprestanda
174 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten hör två förråd i källaren.
Förening
Namn
Brf. Rådmannen
Om föreningen
Föreningen bildades 1954 och består av 16 lägenheter i ett 3-våningshus med adress Rådmansgatan 38 A-B. I källaren finns tvättstuga, torkrum och ett litet gym. Det finns även en trevlig liten trädgård med uteplats som är mysig att fika eller grilla i.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
16
Tv och bredband
Tv, bredband och IP-telefoni via fiber från Telia ingår i månadsavgiften. Tv-paketet Lagom och bredband 100/100 Mbit är det som ingår. Önskas ytterligare kanaler eller högre hastighet på bredbandet kan det beställas via Telia.
Parkering
9 parkeringsplatser, 100 kr/mån för p-plats och 150 kr/mån för p-plats med motorvärmare, ev kö. 2 garageplatser finns att hyra 300 kr/mån, ev kö.
Renoveringar
Stambytt 2011
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Centralt Nora Nora

Rådmansgatan 38 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg