MEDAE3676DFB4064A7A8BA9BF5BD3E34722

Möjlig 3:a med eftertraktad planlösning i Gränby!

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 57 F

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,986 inkl. värme, vatten, Kabel-TV & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer3-1101
Byggår2016-2017
Driftskostnad392 kr/månad

Fast pris: SEK 1,950,000

**** FAST PRIS **** Välkommen hem till denna välplanerade bostad med eftertraktad planlösning!

Här har du det bästa av en modern bostad med högkvalitativa material, genomgående ljusa färgval, ekparkett på golv och bekvämligheter så som välrustat kök med bl.a. integrerad diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare i det helkaklade badrummet. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och sovrummet är privat beläget längre in. Sällskapsytorna är goda med plats för större matbord och soffgrupp. Dessa fortsätter sedan på den generösa balkongen med underbar eftermiddags- och kvällssol (västläge). God förvaring erbjuds i skjutdörrsgarderob i hall och i sovrummet.

På Råbyvägen 57F bor du bekvämt, med service och natur bokstavligen talat runt knuten! I grannhuset finns bl.a. ICA-butik och restaurang medans gym finns lika nära åt andra hållet (Puls & träning). På baksidan av huset tar du dig snabbt till den grönskande Gränbyparken med sina uppskattade lekplatser, bollplaner, sittbänkar och gräsmattor som sträcker sig långt. Här finns också en välbesökt 4H-gård. Bakom parken finner du också all önskvärd service i expansiva Gränby köpstad! Utanför porten trafikerar stadsbussarna och via en kort cykeltur når du stadskärnan, resecentrum och flera av Uppsala universitets institutioner.

För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim Alami på 0767-11 90 90 alt. maxim.alami@husmanhagberg.se!

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Bilder

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Väldisponerad bostad med genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar och vita innerdörrar. Fönsterbänkar av natursten.
Antal rum
2 rum
Boarea
65 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
Via säkerhetsdörr når du denna rymliga hall med god förvaring och avhängning i skjutdörrsgarderob. Vidare finns möjlighet att möblera enligt tycke och smak med förvaringsmöbel, avlastningsbord eller sittbänk. Väggarna är vita och på golvet ekparkett.
VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerad sällskapsyta i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffgrupp, TV-bänk, soffbord samt övrig möblering som exempelvis skrivbord/arbetsplats. Oavsett vad du önskar av utrymmet finns goda möjligheter att skapa just det. Med stora fönsterpartier får du gott om ljus till hela rummet. Väggarna är vita och på golvet ekparkett.
BALKONG
Generös balkong i västligt läge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol. Plats finns för loungemöbler alternativt bord med stolar. Vidare är detta en utmärkt plats för att skapa sin egen oas med växter och planteringar. Nås från vardagsrummet.
KÖK
Modernt kök rustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro samt kombinerad kyl/frys. Skåpsluckorna går i vitt i snygg kontrast mot den grå laminatbänken. Ovanför sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Utöver arbets- och förvaringsytorna erbjuds också god plats för ett större matbord samt övrig möblering enligt önskemål. Väggarna går i vitt och på golvet ekparkett.
BADRUM
Helkaklat och stilrent badrum utrustat med bekvämligheter så som dusch med vikbara duschväggar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan, handfat med kommod, spegel med belysning samt WC. Väggarna har vitt kakel och på golvet mörkgrått klinker.
SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrig möblering enligt önskemål. Idag erbjuds förvaring i flera garderober. Fönster mot innergården med fint ljusinsläpp. Väggarna är vita och på golvet ekparkett.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Pris
SEK 1,950,000 Fast pris
Avgift
SEK 3,986 inkl. värme, vatten, Kabel-TV & Bredband
Driftskostnad
SEK 4,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,200
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.7976 %
Andel av årsavgiften
1.8 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016-2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Romanen
Om föreningen
Brf Romanen är fördelat på tre trapphus med totalt 59 lägenheter.
5 st 1 rok 34 kvm
39 st 2 rok 45-65 kvm
9 st 3 rok 72-89 kvm
6 st 4 rok 85-97 kvm

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Cykeln går att parkera i cykelställ på gården, i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. I huset finns också rullstols- och barnvagnsrum.

DELAT ÄGANDE
Föreningen godkänner delat ägande där den boende äger minst 10%.
Antal lägenheter
59
Tv och bredband
Kabel-TV: Triple-play (ComHem)
Bredband: Triple-play (ComHem)
Parkering
Föreningen har 30 st p-platser i garage under huset och nås ifrån trapphusen. Kostnaden är 900kr/mån.
Tre av platserna är e-bilsplatser, dessa kostar 1400kr/mån.
För närvarande är det kö.
Övrigt
Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg som innefattar samtliga medlemmar.

Karta

Gränby Uppsala

Råbyvägen 57 F

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg