510
MED33603D82AAA34770983653269064CD5E

Såld!

Grönskande oas på lugna gatanPumpgatan 3 Vaggeryd - Götafors, Vaggeryd

Vaggeryd - Götafors, Vaggeryd

Pumpgatan 3Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

125 kvm

BIAREA

126 kvm

TOMTAREA

1 466 kvm

BYGGÅR

1976

DRIFTSKOSTNAD

4 640 kr/månad

Grönskande oas på lugna gatan

Välkommen till en välplanerad enplansvilla om 125 + 126 luftiga kvadratmeter på en lugn sidogata som nu finns tillgänglig. Bostaden bjuder på fina sällskapsytor på vardera plan samt med generöst ljusinsläpp som bidrar till en ljus och behaglig boendemiljö, väl anpassat för familjen. Här varvas trevliga sällskapsytor med praktiska ytor med öppen modern planlösning för social samvaro. Huset har genomgått flera moderniseringar på senare år med bland annat en tillbyggnad av kök, matrum och sällskapsrum med stora fönsterpartier och takhöjd upp i nock som vetter mot husets grönskande baksida trädgård. Braskamin, vattenburet uppvärmningssystem via fjärrvärme, uterum, uppdaterat hela yttertak samt prydliga stensättningar och planteringar i en uppvuxen och grönskande trädgård är också självklarheter i detta familjevänliga hem. I dagsläget finns det tre stora sovrum på entréplan, varav det fjärde har öppnats upp. Sammantaget en planlösning som erbjuder flexibilitet utifrån behov och önskemål både för den lilla och stora familjen. På källarplan finns dessutom extra umgängesyta med gillestuga, gästrum och så även duschrum med wc och bastu i anslutning.

Tomten erbjuder en plan och fin trädgård med flera fruktträd och odlingsmöjligheter. Trädgården på denna soliga hörntomt i söderläge sträcker sig runt hela huset och här finns flera valbara uteplatser att njuta sitt kaffe på, beroende på var den åtråvärda solen befinner sig. Här kan du möta vårvärmen på husets stora solterrass och hålla kvar semesterkänslan ljumma sensommarkvällar i det inglasade uterummet. Till fastigheten hör också ett fristående förråd, växthus och vidbyggt garage med plats för både fordon och förvaring. Möjligheterna är många och med en välskött bas som präglar detta hus kan nästa ägare vidareutveckla eller bara förvalta på en ort som växer i invånarantal och erbjuder både service, skolor och naturnära bostadsområden.

Huset ligger i området Götafors i Vaggeryd. Götafors är ett trevligt område med främst villor, förskolor och natur som har en historisk anknytning i Vaggeryd. I närområdet finns också Hjortsjöns naturlandskap med promenadstråk och badbryggor längs med hela sjön. Från villan krävs endast en promenad för att ta sig till närmsta dopp sommartid antingen till badbryggan i Lagan eller någon av Hjortsjöns små badvikar. Omgivningen har en familjär stämning och precis om husknuten nås bl.a. Götafors förskola och skola samt Slättens förskola. Centrum nås på cykelavstånd från området och för den som önskar smidigt pendlingsavstånd till både Värnamo och Jönköping erbjuds här närhet till busshållplats samt möjlighet att smidigt ta sig av och på E4:an vid Vaggeryds södra infart. Vaggeryd är ett samhälle som präglas av företagaranda och ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget. Här erbjuds, utöver flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder, också ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar också bygden. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns här kanske något för alla.

Varmt välkomna med Er föranmälan till visning!

Bilder

MED33603D82AAA34770983653269064CD5E
MED3CD3C2F90BD24A03AD279ABF9524EB5F
MED1D3C48E2A9844597B669B5B29B146E1B
MED7CDAFCCD0D6D4F06BE0891C382FCAA88
MED8F50E46C8C064B36B0256C84C2DEFC02

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg