MED1B1B70186F544CCB81DFD0F8EA359E13

Centrum, Ängelholm

Polisgatan 7

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,144 inkl. värme, VA och kabel-Tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea82.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer49
Byggår1989
Driftskostnad221 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,875,000

Eftertraktad trerummare i populär förening! Nu finns chansen att knipa denna prydliga bostad med riktigt bra läge och balkong i sydväst. Lägenheten har ett kanonläge i föreningen då den är belägen längst ute på en "flygel" vilket ger minimalt med grannar och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre håll och utan insyn från närliggande lägenheter.
Brf Blåhaken i Ängelholm är en av Ängelholms mest eftertraktade bostadsrättsföreningar som inte höjt sina avgifter på 18 år. Dessutom har man under många år bjudit på januari månads avgift vilket man också gjorde i år.

Om området

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vi tänker på dig

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till Polisgatan 7 - här erbjuds en bostad i en välordnad förening, lugn och trevlig förening. Det finns hiss och handikappanpassad ingång till varje trappuppgång, hissen går även ner till källaren där tvättstuga och förråd finns. Innergården är trevlig med flera uteplatser och planteringar.

Lägenheten ligger på våning två, längst ut på en flygel vilket ger ett skönt, fritt läge med fönster i tre väderstreck. Bostaden är ljus och trevlig och samtliga rum har fönster i två väderstreck, planlösningen är bra med rymliga rum och från vardagsrummet når den stora fina balkongen med sitt sydvästläge!

Innanför dörren, vi möts av en rymlig hall som går i en vinkel. Det finns två garderober vid entrén där man kan hänga av sig. Ytterligare plats finns för hallförvaring. Vi blickar rakt fram mot vardagsrummet och förbi genom fönstren - läget är behagligt fritt. Där hallen sedan delar sig hittar vi badrum och de två sovrummen och här finns ytterligare förvaring i form av tre garderober och en klädkammare.

Till höger från entrén sett ligger köket. Ett stort och rymligt kök där man får plats med ett stort matbord. Vit originalinredning och utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.
Vardagsrummet är ett superhärligt med fönster i två väderstreck. Det finns plats för både soff- och matsalsgrupp. Ekparkett, ljusa väggar. Utgång till den riktigt stora balkongen med bästa möjliga solläge i syd/väst och det är gott om plats för ett rejält möblemang. Mått på balkong 1,90m x 5.10m.
Intill vardagsrummet finns ett sovrum som antingen används som en förlängning av vardagsrummet eller som ett separat sovrum. Med ingång från vardagsrum och hallen.
Det andra sovrummet är något större och har plats för både en dubbelsäng och annan möblering. Genomgående ekparkett på golven i sovrum, hall och vardagsrum.
Även badrummet är rymligt. Plastmatta och våtrumstapet kombinerat med kakel i duschzonen.
Antal rum
3 rum
Boarea
82.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,875,000
Avgift
SEK 5,144 inkl. värme, VA och kabel-Tv
Driftskostnad
SEK 2,646 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,646
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.98729 %
Andel av årsavgiften
1.09 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 7/24/2029
Energiklass
E
Energiprestanda
121 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
139 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglasfönster
Förening
Namn
Brf Blåhaken Nr 1 i Ängelholm
Om föreningen
Stabil och populär förening i centrala Ängelholm. En av få bostadsrättsföreningar i Ängelholms centrum med hiss. Föreningen har under många år bjudit på en avgiftsfri månad i januari. Föreningen har inte höjt sina avgifter sedan 2002. Inga planerade avgiftshöjningar. Ommålning av fönster samt utbyte av dåliga fönster ufördes under 2016 och påverkade inte avgifterna.

Övernattningslägenhet finns i källaren i nr 3 för medlemmarna att hyra för 150kr/natten (max 4 nätter i sträck)

Bostadsrättstillägg på hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna själva.
Antal lägenheter
99
Tv och bredband
Fiber via Telia. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själva avtal med Telia.

Karta

Centrum Ängelholm

Polisgatan 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg