KarriärOm oss
230
MED0E454B352F66422FBAD19BE83E585A56

Välplanerad enplansvilla med kakelugnPersiljevägen 55 Tullstorp, Hjärnarp

Klarlagt

Tullstorp, Hjärnarp

Persiljevägen 55


PRIS3 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

1 017 kvm

BYGGÅR

1990

DRIFTSKOSTNAD

4 166 kr/månad

PRIS

3 395 000 kr

Välplanerad enplansvilla med kakelugn

Äntligen har du chansen att förvärva en 1-plansvilla på barnvänlig adress med trädgård i bästa solläge!
Persiljevägen 55 är en av de större villorna i området som med sina 150 m² erbjuder gott om plats, till detta har man även uppfört ett matchande attefallshus om 21 m². Beläget på en lugn gata i mysiga Tullstorp med det "rätta läget" och optimal placering på tomten ges en härlig utemiljö med uteplats i sydväst. Familjevillan är bra planerad med fyra sovrum. Stort vardagsrum med kakelugn och en luftig planlösning mot köket. Attefallshuset erbjuder ett extra vardagsrum eller varför inte kontor eller tonårsbostad. Designen på bostaden är både funktionell och estetiskt tilltalande och är mycket väl omhändertaget. Villan bjuder på en planlösning som gör att den kan passa barnfamiljen likväl det ensamstående paret.
Uppfart med plats för tre bilar samt isolerat förråd med gjuten platta och vedförråd.

Med "Klarlagt" menas att bostaden är förbesiktigad och att säljaren har tecknat en försäkring mot s k dolda fel. Besiktning är utförd av en godkänd besiktningsman, även en okulär elinstallationskontroll samt okulär VA-kontroll är gjord.

Bilder

MED0E454B352F66422FBAD19BE83E585A56
MED126421F69D38443AB44F31021DFB6E69
MED3914247B3C98433184BB81262CD01D49
MED28664A56A16342578772FAF41F8AA6A0
MED1F311CC172614AB59E4A8DCE636CF651

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

1 017 kvm

BYGGÅR

1990

DRIFTSKOSTNAD

4 166 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Välkommen till Persiljevägen 55 i Tullstorp! Detta trevliga och mycket välskötta enplanshus ligger insynsskyddat på en gata där barnen kan leka fritt! Här bor man i en lugn oas med lövskogen som granne och bara en kort promenad bort ligger en fiskedamm som får nyttjas av de boende. Tullstorp ligger ca 4 km från Hjärnarp där vi hittar service i såsom livsmedelsbutik, skola och förskola.

På välplanerade och mycket trivsamma 150 m² fördelat på fyra sovrum och sociala ytor i ett plan är detta ett populärt hus. Exteriört erbjuder fastigheten en mysig, uppvuxen och insynsskyddad trädgård med ett stort trädäck i husets vinkel, uppställningsplats för flera bilar och ett nytt modernt attefallshus. Likt bostaden är även trädgården väl omhändertagen. Här finns flera fruktträd, häckar och planteringar samt vedförråd bakom huset.

Välkommen in!

Hall
Du kommer in genom den mysiga huvudentrén och möts av en ljus och luftig hall med bra avhängningsmöjligheter i form av tre garderober. Linoleum på golvet närmast entrén och ljusa väggar. Idag har man valt att nyttja denna del som ett praktiskt hemmakontor då nuvarande ägare nyttjar groventrén som huvudingång. Direkt till vänster har du ingången till sovrum 4. Fortsätter du vidare in i bostaden öppnar hallen upp sig och blir ett med det luftiga vardagsrummet.

Vardagsrum
Rejält vardagsrum med härliga ljusinsläpp där man gärna kopplar av när eftermiddagssolens strålar flödar in i rummet. Ett av alla de trevliga attribut som huset erbjuder är den gedigna kakelugn som är strategiskt placerad och som både höjer mysfaktorn och som värmer gott när uteklimatet går mot kyligare tider. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade går i ljus kulör.

Kök
Från vardagsrummet når man hjärtat i boendet i form av kök med en tillhörande rymlig matplats. Köksinredningen i ek kommer från Ballingslöv. Kombinationen av träslaget med granitbänkskivan ger huset en lyxig känsla! Köket är utrustat med kyl och frys från Liebherr, diskmaskin, inbyggnadsugn, samt induktionshäll från Miele. Fläkt från Fjäråskupan. I köket är det gott om svängrum och man har bra överblick över såväl barn som gäster. Vägg i vägg ligger groventré/tvättstuga. Väggarna går i ljusa kulörer och i matsalsdelen sitter det ljus bröstpanel på väggarna i kombination med blommig tapet. På golvet ligger ett enstavsparkett i ek.

Badrum
Stort helkaklat badrum med allt man kan önska! Här finns bastu, badkar, duschkabin samt en dubbelkommod. Här finns även plats med relaxmöbler för den extra vardagslyxen.
Kakel och klinker går i beiga varma kulörer. Golvvärme.

Sovrum 1
Det största sovrummet till ytan. Mysigt och varmt sovrum där man med enkelhet får plats med en dubbelsäng och övrigt möblemang om man så önskar. Här finns även ingång till en stor klädkammare som erbjuder bra och praktisk förvaring. Väggarna är tapetserade och golvet pryds av ekparkett.

Sovrum 2 och 3
Två lagom stora och likvärdiga sovrum. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en ekparkett. Rummen erbjuder också varsin garderob till förvaring och man har fönster mot baksidan av huset.

Sovrum 4
Ljust och mysigt sovrum även här finns garderob till förvaring. Ekparkett golv.

WC
Äldre men fräsch gästtoalett med plastmatta och våtrumstapet i neutrala färger. Utrustat med tvättställ och toalett.

Tvättstuga
Genom grovingången kommer man direkt in i tvättstugan. En enkel och smidig vardagsentré där man kan parkera bil eller cykel för att sedan snabbt vara inne. Tvättstugans inredning går i vita kulörer, bänkskivan är i komposit (2020). En väldigt praktisk detalj är att man i tvättstället får ner en hel ugnsplåt för enkel avdiskning!
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele, torkskåp samt varmvattenberedare.

Om området

Naturskönt område intill Västersjön. Västersjön ligger inom cykelavstånd och erbjuder flertalet trevliga badplatser.
I Tullstorp finns en större lekplats med bland annat lekstuga, rutschkana och gungor. Här finns även tennisbana.
En större damm finns i Tulllstorp vilken samfälligheten har hand om. För den som gillar att fiska kan fiskekort köpas genom samfälligheten. Framåt våren ordnas det en årlig fisketävling. På vintern bjuder dammen in till skridskoåkning. Samfälligheten har även hand dom Gökhyttan, ett litet krypin vid dammen där korv kan grillas.

Ekonomi

EL

33 125 kr

VA

6 575 kr

RENHÅLLNING

2 840 kr

VÄG, SAMF

1 600 kr

SOTNING

536 kr

FÖRSÄKRING

5 320 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

49 996 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Angiven elkostnad är inkl uppvärmning, elprisstöd är avräknat. Säljarna har angivit samtliga driftskostnader för bostaden som de har för bostaden. Hushållet består av fem familjemedlemmar. Nuvarande ägare förbrukar ungefär 3,5 kubik ved per år.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla i vinkel

BYGGNADSÅR

1990

UPPVÄRMNING

Direkt verkande el samt kakelugn.

VENTILATION

FTX-ventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-21

ENERGIPRESTANDA

81 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

127 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

14 400 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

Isolerglasfönster

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Tullstorp 1:102

ÖVRIGA BYGGNADER

Lyxigt, arkitektritat attefallshus. Uppfört 2016, dessa vinterbonade 21 m² tillför ett möjligt tonårsrum eller varför inte som hemmakontor eller egna verksamheten? Med härliga skjutdörrspartier och öppet i nock med spotlights i tak. Ljusa väggar och massivt hårdvaxat furugolv. El samt fast nätverk utdraget.
Förråd om 5 m².

ÖVRIGT

Robotgräsklippare ingår.

Klädhängare på vägg vid huvudentré ingår ej, kökslampor i tak ovan köksbänk ingår ej, ev vill nuvarande ägare ta med sig vissa plantor/träd i trädgård.

Våtrumsintyg finns på badrum samt tvättstuga.
Kök från 2014.
FTX-aggregat på vinden (2012), kanaler rengjorda och flöden inställda 2019.
Kakelugn - Gabriel från 2008, sotad höst 2022, brandskyddskontrollerad 2021.
Badrum 2008.
Köks samt vitvaror kök 2014.
Tvättmaskin och torktumlare 2009.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 997 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 646 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 524 000 kr

Tomt

AREAL

1017 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan

VATTEN/AVLOPP

Enskilt vatten året om. Kommunalt avlopp, vatten via vattenförening.

TOMTBESKRIVNING

Välskött trädgårdstomt omgärdad av en insynskyddande avenbokshäck. Här finns flera fruktträd såsom äpple, plommon och bigarrå. Odlingslådor för den som vill kunna självhushålla lite.

UTEPLATS

Stort trädäck i husets vinkel, med skönt sydvästläge, delvis under tak.

PARKERING

Singelbelagd uppställningsplats med plats för flera bilar.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Tullstorp GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Tullstorp GA:2 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Tullstorp GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt

Karta

Ängelholm Tullstorp

Persiljevägen 55

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg