230
MEDD05A67766D8044F5A2B10C9FE2431A76

BÄSTA LÄGET! Väldisponerat radhus med friköpt tomt och dubbelgarage.Oxelvägen 7 Bro Råby Gärde, Bro

Bro Råby Gärde, Bro

Oxelvägen 7


PRIS (som utgångsbud)3 595 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

130,5 kvm

BIAREA

23,5 kvm

TOMTAREA

193 kvm

BYGGÅR

1969

PRIS

3 595 000 kr som utgångsbud

BÄSTA LÄGET! Väldisponerat radhus med friköpt tomt och dubbelgarage.

SÄLLAN TILL SALU! Äntligen saluförs ett av områdets bäst belägna och finaste radhus om hela 154 kvm. Friköpt och fint uppväxt tomt i sydväst på lugn återvändsgata i trivsamt område, med naturen inpå knuten. Fastigheten har ett högt och fritt läge i kvarterets mest attraktiva länga. Huset erbjuder trevliga sociala ytor, stor balkong med fri utsikt, möjlighet till upp till hela sex sovrum, luftigt vardagsrum samt rymligt kök med utgångar till trädäckad altan, två badrum, tvättstuga m.m. Dessutom finns ett stort dubbelgarage om hela 30 kvm med elektriska garageportar endast några steg från huset. Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering med nymålade väggar, nya ekparkettgolv, ny altan m.m. Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Bilder

MEDD05A67766D8044F5A2B10C9FE2431A76
MEDC45AA239C0954532829E3BB005EC3AC1
MED0C0BD1CAA6884C3A9ECC073B84496ED5
MEDF5067992AACE49B1BAACDE10DBFE0FE3
MED56E2058D67834716B8BF53E833C24E02

Planritningar

Planritning

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

130,5 kvm

BIAREA

23,5 kvm

TOMTAREA

193 kvm

BYGGÅR

1969

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 4-6 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Välkomna till detta perfekt planerade radhus, med plats för den stora familjen. Radhuset erbjuder en mycket bra disposition med goda sociala ytor samt yteffektiva rum. Fint uppväxt tomt med härlig grönska och ytor för lek och umgänge. Här finns även uteplatser såväl under som utan tak, med ett helt nytt trädäck som pricken över i:et. Rakt utanför porten finns även ett stort garage med utrymme för två bilar samt förvaring, båda med elektriska garageportar.

Följande planlösning presenteras:

NEDRE PLAN

VARDAGSRUM: Med ett helt insynsskyddat läge och pardörrar ut mot baksidan finns ett ljust och rymligt vardagsrum. Rummet är lättmöblerat och har ett trevligt rumssamband med en öppning in mot köket. Nymålade väggar och nytt ekparkettgolv. Möjlighet finns att ta bort väggen mellan vardagsrummet och köket för en helt öppen planlösning.

KÖK: Väldisponerat kök med goda arbetsytor och mycket god förvaring. Här finns gott om plats för en rejäl matplats samt pardörrar ut mot baksidans trädäckade uteplats. Stilrent inrett med vita skåpluckor i kombination med vitt kakel ovanför mörkgrå bänkskiva i laminat. Komplett utrustat med separat kyl och frys från Miele, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spishäll, spisfläkt samt diskmaskin. Nymålade väggar och nytt ekparkettgolv.

SOV-/ARBETS-/GÄSTRUM: Stort rum som kan nyttjas såväl som sovrum med platsbyggd arbetsplats som gäst- eller tv-rum. Här finns även två garderober för förvaring. Nymålade väggar och nytt ekparkettgolv.

BADRUM: Välskött och fräscht badrum helkaklat i ljusa toner. Utrustat med dusch, toalett, handfat samt badrumsskåp med spegel.

TVÄTTSTUGA: Praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, el-panna samt grovho. Här finns även ett städskåp med god förvaring. Nymålade väggar och grå våtrumsmatta på golv.

FÖRRÅD: Under trappan till övervåningen finns ett praktiskt utrymme med gott om plats för förvaring.

ÖVRE PLAN

SOV-/ALLRUM: Stort härligt rum med utgång till en stor härlig balkong i bästa solläge och med utsikt över närområdet. Rummet kan disponeras som såväl ett lyxigt sovrum som ett andra vardagsrum/allrum. Nymålade väggar och nytt ekparkettgolv.

SOVRUM 1: Ytterligare ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt eventuella garderober för förvaring. Nymålade väggar och nytt ekparkettgolv.

SOVRUM 2 och 3: Just intill varandra och med fönster mot grönskande baksida finns två mycket bra sovrum, båda helt utan insyn och med fin utsikt över närområdet. Möjlighet finns även att ta bort väggen emellan för att skapa ett större sovrum. Nymålade väggar och nytt ekparkettgolv.

SOVRUM 4/WALK-IN-CLOSET: Mysigt barnsovrum inrett med skön heltäckningsmatta. Rummet kan med fördel även nyttjas som arbetsrum eller kanske inredas till en lyxig walk.in-closet. Även här är väggarna nymålade.

BADRUM: Ytterligare ett välskött och fräscht helkaklat badrum, detta med ett trevligt takfönster för trevligt ljusinsläpp. Inrett med ljust kakel och ljust klinkergolv och utrustat med duschhörna, toalett, handfat samt badrumsspegel.

Om området

Råby Gärde är delvis ett relativt nytt bostadsområde under mycket förändring och ständigt nya platser för grönskande oaser. I omgivningarna ligger många helt nybyggda villor i samklang med äldre villa- och radhusbebyggelse. Cykelavstånd till friluftsområden, rekreation och bad i Lejondal och Björknäs. I närområdet ligger också flera golfbanor såsom Bro-Bålsta, Bro Hof och Kungsängens golfklubb. Mälaren är inte långt borta, på sommartid finns fantastiska möjligheter till båtliv då det finns ett flertal båtklubbar i kommunen. I Bro finns även den kända galoppbanan Bro Park. Kort promenadavstånd till aktivitetsparken Stjärnparken, en oas för barn och unga. Här kan ni bland annat ägna er åt parkour, klättring, skateboard, fotboll och basket. Det finns även en lekdel med gungor, ett utegym och dansgolv med scen.

KOMMUNIKATION

Pendeltåget finns på gång-och cykelavstånd från huset och går med kvartstrafik i rusning mot Stockholm. Buss 555 går till Bro Station och Kungsängen. Direktbuss finns till Kista.
Mellan Kungsängen och Stockholms central råder kvartstrafik större delen av dygnet och från Bro åker tågen varje halvtimme. Med pendeltåg tar resan från Kungsängen till Stockholms central ungefär 25 minuter och ytterligare fem minuter om du åker från Bro. Från Kungsängens station kan du åka buss mot Brunna, Håbo-Tibble och Håtuna. Från Bro station kan du åka mot Ådö och Smidö. Dessutom trafikeras sträckan Bro - Kungsängen - Kista av en direktbuss i rusningstid. Nattetid kan du åka nattbuss mellan Kungsängen och Stockholms central respektive Bro och Stockholms central. Närmaste fjärrtågsstation är Bålsta, dit du kan åka pendeltåg om du köper en tilläggsbiljett för resan över länsgränsen.

NÄRSERVICE

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av blandad villa-och radhusbebyggelse med Bro centrum på bekvämt avstånd. Till vackra Lejondalssjön är det cykelavstånd. Här badar du på barnvänlig strand och fiskar från bryggan! Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på cykelavstånd.
Fler välrenommerade golfbanor finns i Bro där Bro Hof får sägas vara juvelen i kronan. Rika möjligheter att hålla häst finns i olika platser i kommunen
Flera omtyckta skolor-och förskolor finns i området. Finnstaskolan, Härneviskolan, Råbyskolan, Tjustaskolan har åk F-5 och Broskolan har åk 6-9. Campus Jensen finns i anslutning till Tegelhagen och det finns planer på att bygga Engelska skolan i Bro. Gymnasium finns i Kungsängen. I Bro C finns bra vardagsservice med bl.a frisörer, restauranger och sporthall. Brohuset har renoverats med fint bibliotek och simhall med äventyrsbad, simskola och tävlingsbassäng.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Radhus i 2-plan

BYGGNADSÅR

1969

UPPVÄRMNING

Luftvärmepump/Direkt El

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Betonghålsten/Trä

FASAD

Tegel/Träpanel

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Bro-Råby 3:77

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 236 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 447 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 400 000 kr

Tomt

AREAL

193 kvm

TOMTTYP

Friköpt trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Byggnadsplan (1968-02-20)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Underbar tomt i bästa solläge. Här finns vackra planteringar, fruktträd och ytor för lek och umgänge.

UTEPLATS

Nybyggd trädäckad altan med ytor såväl under tak som utan tak. Stenlagd uteplats mot trädgård.
Stor balkong på övre plan.

PARKERING

Dubbelgarage om hela 30 kvm, med elektriska portar.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Samfällighet: Upplands-Bro Bro-Råby S:4
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0139-07/29.1

Viktiga dokument & länkar

Karta

Upplands-Bro Bro Råby Gärde

Oxelvägen 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg