MEDDBAF912917C1442882C41568002B3EC0

Nyproduktion

Stora Hasstorp, Lillkyrka

Oxelvägen 4

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea189.6 kvm
Tomtarea1,372 kvm
Byggår2020
Driftskostnad2,257 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,695,000

I det natursköna området Stora Hasstorp, mitt emellan Örebro och Arboga vid Hjälmarens norra strand finns nu möjligheten att köpa en riktig pärla till villa. Villan som byggs är en elegant arkitektritad 2-plansvilla med modern planlösning. Entréplan erbjuder en generös takhöjd om 2,60 meter och en underbart öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där hela "tjocka släkten" får plats på middagar. På övre plan finner du alla sovrum, ett väl tilltaget wc/duschutrymme, ett allrum och en klädkammare. Det är genomgående hög standard på materialvalen i huset med bla. fönster från SP i trä/aluminium, kök från Marbodal eller Storsjökök, värmepump från Nibe och vitvaror från Siemens. Bestämmer du dig snabbt kan du vara med och påverka vissa materialval. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Patrik Boström på HusmanHagberg redan idag för mer information.

Om området

Kanske har du länge haft en dröm om att få bo vid vattnet. Nu finns möjligheten att förverkliga dina drömmar. Ett fantastiskt boende invid Hjälmaren, ett stenkast från Grythem och dess båthamn mittemellan Örebro och Arboga.

Arboga golfklubb ligger endast 10 minuter bort med bil. Din blivande tomt ligger nära stranden med egen båtplats som ingår och 4 Ha fiskevatten där du kan åka ut och fånga Hjälmarens läckerheter.

Samfälligheten har en egen badstrand och hamn med plats för 35 båtar, stora grönområden samt en stuga på en liten holme som får brukas av boende inom samfälligheten.

Här får Ni möjlighet att koppla av i en lugn och skön miljö samtidigt som ni har stadens puls bara ett par mil bort. Området är avsett för såväl permanent som som fritidsboende.

Vi vet inte vad som är livskvalité för dig men om det som du läst ovan stämmer in på dig och dina tankar kommer du nog att hitta ditt drömboende i Stora Hasstorp vid Hjälmarens strand.

Bilder

Bostadshus

Bostadshus och carport

Entréhall

Entréhall

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Planlösning Entréplan: Via den stora härliga verandan nås den stora och välkomnande entréhallen varifrån du kan gå direkt in i både wc/dusch, tvättstuga och köket. Köket är som en dröm för dig som gillar matlagning eller bakning. Stora härliga bänkytor och i köksön finns både spisen och en extra diskho, allt för att många ska få plats att umgås samtidigt som rätterna skapas. Inredningen kommer från Storsjökök eller Marbodal, båda borgar för hög kvalitet. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och de rummen tillsammans är ca 65 m² vilket ger en underbar samlingsplats för hela familjen och släktmiddagarna. I vardagsrummet finns även en braskamin att sitta och mysa vid de ruggiga dagarna. Hela bottenplan har inbyggda spotlights i taket.

Planlösning Övre plan: Här finner du ett stort allrum om ca 27 m², tre stora sovrum, ett mindre sovrum/kontor, en klädkammare och ett stort wc/duschrum.

Golvbeläggningen är genomgående ekparkett förutom i wc/duschrummen och tvättstugan där det ligger klinker på golvet. Bilderna är från ett annat hus och inredningen kan skilja sig något mot vad som blir byggt.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
189.6 kvm
Areakälla
säljarens information
Kök
Induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys, vinkyl och diskmaskin. Alla vitvaror är i rostfritt utförande och från Siemens.
WC/Dusch Entréplan
WC, tvättställ, dusch, kakel, klinker och vattenburen golvvärme.
WC/Dusch Övre Plan
WC, tvättställ, dusch, kakel, klinker och elektrisk golvvärme.
Tvättstuga
Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Vattenburet system via frånluftsvärmepump Nibe F 750 golvvärme och radiatorer.
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinningssystem
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
SP-fönster, isolerglas med aluminiumklädd utsida.
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Stora Hasstorp 2:50
Övrigt
Som tillval kan solceller monteras på taket för en extrakostnad om ca 150 000 kr. Huset på bilderna är extrautrustat. Fiberanslutning finns i tomtgräns.
Övriga byggnader
Carport med gjuten betongplatta och förråd i bakkant.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 27,080 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 16,200
Renhållning
SEK 1,780
Väg, samf
SEK 4,300
Sotning
SEK 300
Försäkring
SEK 4,500
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I kostnaden för samfällighet ingår vatten, avlopp, vägar, strand, grönområden och bryggor.

Kostnaderna är en uppskattning för en familj på fyra personer.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,820 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 182,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
1372 kvm
Tomttyp
Grovplanerad tomt ingår i priset.
Uteplats
Trädäcket vid entréverandan ingår medan bilderna på baksidan visar ett exempel från ett annat hus och den trallen samt stenläggningar är tillval.
Vatten/avlopp
Vatten och avlopp genom samfälligheten.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Grythem GA:3 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Stora Hasstorp GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Örebro Stora Hasstorp GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Örebro Stora Hasstorp GA:3 ändamål: Bad- och/eller båtanläggning

Karta

Stora Hasstorp Lillkyrka

Oxelvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg