MEDF12981FDBDD44D199D48FB32E60081F1

Möjlighet att bygga din drömvilla på Ormestad!

Uddevalla

Ormestad 419

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Tomtarea1,500 kvm

Utgångspris: SEK 450,000

Nu säljer vi två stycken naturnära och härligt tomter på Ormestad som är under avstyckning. De ligger utanför detaljplanerat området där ni kan få möjligheten att bygga ert drömhus. Ormestad ligger i Bokenäs som en pärla mitt Bohusläns som erbjuder dig många upplevelser. Här finns vackra vandringsleder, härliga badplatser (ett stenkast från Gullmarsfjorden), välsorterad matbutik, populär inredningsbutik och restaurang.

10 minuters bilväg till Torp köpcentrum och resecentrum med bra kommunikation till Göteborg. I närområdet finns även skola och omsorg och det finns goda kommunikationer, både norrut och söderut.

Tomten är låst till Smålandsvillan och Myresjöhus. Se. bifogade kalkyler för förslag på hus. Finns massor fler att välja på. VA tillkommer!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jessica Nyman för mer information. 0727 - 11 33 00 eller mejla jessica.nyman@husmanhagberg.se

Bilder

Namnlös

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Säljaren kommer att bekosta avstyckning och väg fram till de nya fastigheterna.
Byggnad
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Del av Ormestad 1:4
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Tomt
Areal
1500 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Vatten/avlopp
Enskilt VA, kostnad tillkommer. Säljaren kommer att bekosta väg fram till de nya fastigheterna.

Karta

Uddevalla

Ormestad 419

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg