190

Onsala

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea175 kvm
Tomtarea1,231 kvm

Ansvarig mäklare

Nu väntar snart chansen att slå till på en rymlig enplansvilla om hela 175 kvadratmeter fördelade över 5 rum och kök i vackra och natursköna Håkulla. Denna villa från 2006 passar er som värdesätter kvalitet och ett hem med känsla i varje detalj. Vad sägs om stora sociala ytor med 4,20 i takhöjd i vardagsrummet som pricken över i:et? Detta hem ger plats åt hela familjen tillsammans med släkt och vänner som kommer på besök. För de långväga gästerna som önskar stanna finns två gäststugor att övernatta i. Den ena fungerar dessutom som kontor idag med indragen fiber, vilket passar utmärkt för er som jobbar hemifrån. Alternativt kan ni låta tonåringen med vänner husera där för att få en lugnare tillvaro inomhus.
Vidare så erbjuds ni bergvärme, mekanisk frånluftsventilation och fiber, vilket återigen vittnar om en villa där inget har lämnats åt slumpen.
Trädgården erbjuder i sin tur underhållsfria ytor med stilren stenläggning som varvas med en japansk trädgård där ni kan känna lugnet infinna sig en het sommardag.

Omgivningen är naturskön med många promenadstråk i skog och mark, vilket ger så väl er som motionär som er med hund vackra vyer att röra er kring. Inom 1 km har ni även Gräppås Golfbana där ni kan bättra på svingen inför sommarsäsongen.
I området finns det tillgång till gemensam pool och bastu för er som önskar koppla av efter en längre arbetsdag eller kallare vinterkväll. Området där gemenskapen mellan grannar är god består av olika familjekonstellationer i blandade åldrar. För skolbarnen så går det en skolbuss ca 200m från bostaden.

Dessa bostäder växer inte på träd så ta nu chansen att höra av dig till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!”

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg