230
MEDEF83AECF72A945628302532959F57C4B

Budgivning
Budgivning pågår

Vaggeryd - Centrum, Vaggeryd

Norra Ågatan 33


Högsta bud: 2 400 000 kr
Utgångspris: 2 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

149 kvm

BIAREA

54 kvm

TOMTAREA

1 676 kvm

BYGGÅR

1911

DRIFTSKOSTNAD

2 441 kr/månad

PRIS

2 195 000 kr utgångspris

Sekelskiftespärlan på lugna gatan

Välkommen till denna charmiga trävilla med sekelskifteskaraktär och en generös takhöjd som ger en luftig och ljus atmosfär. Beläget centralt, med Lagan precis nedanför, erbjuder denna naturnära pärla en perfekt kombination av tätortens utbud och avkoppling på lugna gatan.

Här möts du av ett helt nybyggt kök med en stilfull köksö som skapar en öppen planlösning mot matrum. Fönster i tre väderstreck mellan dessa utrymmen skapar en ljus och behaglig boendemiljö och bjuder in till social samvaro. Med fina sällskapsutrymmen har du gott om plats att umgås med familj och vänner. Och med bara en kort promenad från centrums utbud finns allt du behöver inom räckhåll. Det helkaklade duschrummet är också nybyggt och håller hög standard med fina detaljer. Dessutom har huset fått bergvärme installerat och nytt avlopp för att säkerställa modern komfort och trivsam boendekalkyl med ett energismart uppvärmningssystem.

Denna villa erbjuder även stor potential för fortsatt förädling och förfining, vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på hemmet. Dessutom finns det ett tillhörande uthus med gott om förvaringsmöjligheter. Utvändigt erbjuds en stor plan tomt med fristående förråd och uppställningsplats för bil framför.

Beläget på en liten kulle får huset sol hela dagen, vilket gör det till ett perfekt boende för solälskare. Med sina vackra tapeter, stuckaturer och äldre detaljer är detta hus en av de få som är bevarade efter Vaggeryds modernisering på 60-talet då många av de äldre husen revs. Norra Ågatan 33 har lyckats behålla både karaktär och själ en del större moderniseringar till trots.

Nära till kommunikationer och i familjevänliga Vaggeryds kommun är detta hemmet för dig som söker det bästa av två världar - naturnära lugn samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och samhällsliv.

På området kring Norra Ågatan 33 kombineras både närhet till centrum och vackra promenadstråk längs med Lagan eller Hjortsjön. Det är inte svårt att förstå att många fastnar för denna kombination som Vaggeryd kan erbjuda. Med bekvämt promenadavstånd till en av kommunens nybyggda förskolor, närhet till grundskola, kommunikationer, familjecentral, sim- och sporthall och centrums utbud finns allt i närheten i vardagen i en småstad.

I närområdet väntar motionsspår och promenadstigar längs med Lagans idylliska stråk. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Småstaden ”där idéer blir verklighet” var tidigare en av de småländska centralorterna för möbelindustrin, där fortfarande Swedese stoltserar i Vår Lilla Stad. Närheten till skolor och naturen gör Vaggeryd till ett omtyckt samhälle som inte lämnar någon besviken. Vaggeryd som ort och kommun ökar allt mer i popularitet. De goda kommunikationsmöjligheterna till Jönköping och Värnamo samt ett levande samhälle utan att för den delen göra avkall på det naturnära läget kan vara en bidragande orsak. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder och idrottsaktiviteter. Förutom ett levande samhälle med butiker och affärer, utmärks också Vaggeryd av Hjortsjön med dess bad, camping men framförallt natursköna villaområden som angränsar mot naturområden. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar också bygden.

Välkommen att anmäla Er för visning!

Bilder

MEDEF83AECF72A945628302532959F57C4B
MEDAA20733366CE45B4A1BDB980F05CE771
MEDEC9512FD13E54E3198F4FBB07AAAE494
MED1391412F10424CE8AAB863E63AF7DA76
MED17C7931FE8F9455B95C1FCE300E8AF9B

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning övre plan

Planritning källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Vaggeryd Vaggeryd - Centrum

Norra Ågatan 33

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret