190
MEDF15710B24A1F48AFACFC5371CD535AFF

Sällan till salu! Dröm-radhus om hela 120kvm fördelat på två plan. Altan!Myrstuguvägen 153 Myrstuguberget, VÅRBY

Kommande®

Myrstuguberget, VÅRBY

Myrstuguvägen 153


PRIS2 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

LÄGENHETSNUMMER

45-2026-4-126

MÅNADSAVGIFT

8 548 kr

BYGGÅR

1985

PRIS

2 595 000 kr

Sällan till salu! Dröm-radhus om hela 120kvm fördelat på två plan. Altan!

Nu ges möjligheten att förvärva detta fantastiska radhus på den naturnära adressen Myrstuguvägen 153. Denna bostad träffar verkligen alla kriterier den stora familjen kan ha och lite till. MÅSTE UPPLEVAS!

Bostaden erbjuder hela 120 väl genomtänkta kvm fördelat på två plan. På nedre plan finner ni de sociala ytorna i form utav ett rymligt kök med goda arbetsytor med tillhörande matsalsdel och tvättstuga. Vidare in från köket finner ni det härliga och ljusa vardagsrummet i helt ostört läge med grönskande och milsvid utsikt. Tack vare de stora öppna ytorna tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna så tillåts ljudet flöda fritt in i bostaden. Ett rymligt sovrum och från matrummet har ni även direkt tillgång till den härliga altanen som erbjuder mängder utav soltimmar samt en harmonisk vy över grönska. Ett komplett och helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar vid hallen.

På övre plan finner ni bostadens resterande sovrum samt ett stort helkaklat badrum där samtliga sovrum erbjuder en härlig utsikt över grönska. En genomtänkt planlösning med de sociala ytorna på nedre plan samt sovrummen på övre plan. Kompletta badrum på varje plan för maximal komfort. Ett hem att trivas i helt enkelt!

På trivsamma Myrstuguvägen bor ni lugnt och skönt, med Citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, skolor och förskolor. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Motionsspår, fotbollsplaner, utegym och inomhus gymanläggningar.

Mycket stabil Brf som även innehar en god ekonomi. Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge, Skärholmen och Kungens Kurva eller varför inte ta tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 25 min!

Bostaden kommer att saluföras inom kort, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kontakta ansvarig mäklare för en visning!

--- Flexibelt tillträde ---

Välkommen hem!

Bilder

MEDF15710B24A1F48AFACFC5371CD535AFF
MEDAB1088DB062144339D98133AE19A33CC
MEDDE99ABD67DE1437090A43EEFA240845A
MEDE0915214797D402B8D052FAECA68F836
MEDA3488F8B345C43EAB1E0C30FF625954F

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

LÄGENHETSNUMMER

45-2026-4-126

MÅNADSAVGIFT

8 548 kr

BYGGÅR

1985

PRIS

2 595 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

Bostaden presenterar följande planlösning:

--- Nedre plan ---

HALL:
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter via platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Säkerhetsdörr ovanför ekparkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM 1:
Stort helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. Utrustningsnivån består av duschkabin, WC, handfat med kommod och spegelskåp.

KÖK:
Rymligt L-format kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Ljusbruna köksluckor ovanför vitt kakel och stenbänkskiva i mörk kulör i kombination med rostfritt. Utrustningen består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Fönster för ljusinsläpp som även erbjuder en harmonisk vy över grönska.

TVÄTTSTUGA:
Bra tvättstuga med ljusblå golv och vita väggar. Här har ni tvättmaskin och handfat. Från tvättstugan tar ni er även vidare ut till den härliga altanen i soligt läge.

MATRUM:
Stort och rymligt matrum där ni får plats med ett större bord för 8-10 personer. Stora fönsterpartier med grönskande utsikt. Härifrån tar ni er vidare ut till den härliga altanen i soligt läge.

VARDAGSRUM:
Lättmöblerat och ljust vardagsrum tack vare dem väl tilltagna fönsterpartierna i ett högt och fritt läge! Här får ni plats med en större soffgrupp, tv-bänk, större matbord och annat möblemang som faller er i smaken. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1:
Stort och rymligt sovrum där ni får plats med en större säng, skrivbord och annat möblemang. Bra med förvaring via garderober. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

--- Övre plan ---

BADRUM 2:
Stort helkaklat badrum med ljusa kakelplattor och blå klinkergolv. Utrustningen består utav dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt WC.

SOVRUM 2:
Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter via flertal garderober. Här får du plats med en dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Fönster med grönskande utsikt!

SOVRUM 3:
Praktiskt rum där ni får plats med en större säng, mindre skrivbord och annat möblemang. Fönster med grönskande utsikt.

SOVRUM 4:
Stort och luftigt sovrum där ni får plats med en dubbelsäng, skrivbord, garderober och annat möblemang som faller er i smaken. Bra med förvaringsmöjligheter via garderober och en tillhörande walk-in closet.

Om området

Myrstuguberget är ett bostadsområde i Vårby Haga, Huddinge kommun i Sydvästra Storstockholm. Namnet kommer av båtsmanstorpet Myrstugan som låg nära Albysjön, strax öster om den nuvarande bebyggelsen. Torpet flyttades i samband med att bostadsområdet uppfördes till den så kallade Slottsparken i Vårby Gård.
Myrstugubergets byggnader klamrar sig fast på berget mellan Albysjön och Botkyrkaleden i Vårby, en kort bit från Masmo T-banestation. Myrstuguberget var arkitekt Ralph Erskines första bostadsområde i Stockholmstrakten. Det blev klart 1986 och har 411 lägenheter och radhus i bostadsrättsföreningen Mälarblick, HSB Södertörn. Hela området vänder sig mot solen med en hänförande utsikt över Mälaren. Mot norr är bostadslängan utformad som en hög skärmvägg, som ett vindskydd. Inom området finns en lågstadieskola, en barnstuga och ett fritidshem.

Vid Flottsbro friluftsområde finns skidbacke, bad, samt vandringsleder som t.ex (Sörmlandsleden). Här finns möjlighet att åka skridskor på Albysjön vintertid. Förutom detta har Flottsbro en konferensanläggning till sitt förfogande.

KOMMUNIKATION

T-banestationen Masmo ligger precis nedanför området på gångavstånd.

Buss 740 (Kungens kurva - Ikea - Skärholmen - Vårby gård - Masmo - Huddinge sjh - Huddinge stn), 865 (Handenterminalen - Lissma - Balingsnäs - Huddinge sjh - Skärholmen), 706 (Huddinge stn - Källbrink - Flottsbro), och 172 (Norsborg - Hallunda C - Fittja - Huddinge sjh - Huddinge stn - Högdalen - Gubbängen - Hökarängen - Norra Sköndal - Skarpnäck).

NÄRSERVICE

I området finns för de boende ett par skolor, en stor Lidl-butik, en kvarterskrog och en bollplan. Tar man tunnelbanan en station in mot staden kommer man till Vårby gård där ett köpcentrum finns. I Vårby gård finns också kommundelsförvaltningens kontor samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg
Både förskola och friskola åk 1-5 finns i området.

PARKERING

Området har flera parkeringsmöjligheter, både i garagen och utomhus för bil och MC. För ev. kö och priser, kontakta HSB Södertörn. En omfattande renovering av garagen gjordes 2009-2010.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,02986 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,02686 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Radhus i 2-plan

BYGGNADSÅR

1985

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

HSB:s brf Mälarblick

OM FÖRENINGEN

Området ritades av Ralph Erskine och kännetecknas av ljusa och välplanerade lägenheter och radhus. De flesta med en fantastisk utsikt över Mälaren och Albysjön. Föreningen har 411 lägenheter i radhus och flerfamiljshus. För den som är intresserad av sport och friluftsliv finns skidbacke och motionsspår i anslutning till området. .Kommunikationerna med tunnelbana når Du t.ex Slussen på 25 minuter. Med buss är det lätt att nå Flemingsbergs station för vidare resa med tåg. Två stora köpcenter, Skärholmen Centrum tillsammans med Kungens Kurva med IKEA, Heron City,
Garageplats med eluttag. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Garageplats kostar 443 kr/månad och p-plats 250 kr/månad.
I området finns ett antal Bystugor som används av de boende för olika aktiviteter; vävning, bordtennis studiecirklar och dyl.
Möjlighet finns, att för en låg avgift hyra lokal för egna fester och liknande. För den som gillar bastubad finns 2 anläggningar. Utomhus finns möjlighet att spela tennis, inlinehockey, fotboll, kubb, boule mm. Förskola och friskola finns i området. I Flottsbro Friluftsområde finns bad, minigolf och servering. På vintern är detta Stockholms högsta skidbacke.
Överlåtelseavgift erlägges av köparen med 1190 kr, Andelsavgift HSB Södertörne erlägges med 500:-/person, Medlemsavgift HSB erlägges av köparen med 250:-/hushåll. Pantsättningsavgift kostar 476 kr/pantsättning

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
stadgar
Årsredovisning 2020
Kommande

Karta

Huddinge Myrstuguberget

Myrstuguvägen 153

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg