MEDCE48F274BC604CF995691E12BFC34DA7

Eriksvik, SALTSJÖ-BOO

Munkkärrsvägen 20 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,152
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea110.6 kvm
LägenhetsnummerMunkkärrsvägen 20 A
Byggår2020
Driftskostnad1,083 kr/månad

Fast Pris: SEK 4,850,000

Ansvarig mäklare

Visningar

23
September | Wednesday
Kl 17:00 - 17:40
Välkomna på visning!

VISNING PÅ ONSDAG 23/9 kl 17:00-17:40, VÄLKOMNA!
Nu växer Brf Nacka Backeböl fram i populära Eriksvik i Saltsjö-Boo.
I en vacker skogsbacke åt sydväst finns 13 nyproducerade bostadsrätter i fyra hus. På krönet vid Enbacken står ett redan inflyttningsklart, de övriga tre byggs utmed Munkkärrsvägen vid backens fot. Ett bekvämt och vackert boende i ett lugnt och fridfullt småhusområde, nära staden men ändå mitt i naturen.

Om området

Det tidigare fritidshusområdet Eriksvik har idag en trevlig blandning av gamla och nya hus. I denna skärgårdsmiljö med Baggensfjärden runt knuten finns flera trevliga badplatser och möjlighet till båtplats, bl a i Kilsviken. Det är inte långt till Boo brygga där Waxholmsbåten för dig vidare ut i Stockholms skärgård. Här finns även en mycket populär badplats vid Baggensstäkets mynning. Det är nära även till vackra Velamsund där du hittar restaurang Långa raden, badplats, Boo IF Kajakhus, strövområden, torp och gård, herrgårdspark, ridskola och vatten med gästbryggor. Allt inramat i en fantastisk natur med tradition och historia. Eriksviks Tomtägarförening äger och förvaltar mark och badplatser i området samt ordnar bl a valborgsmässo- och midsommarfirande och simskolor. Läs mer på deras hemsida www.eriksvik.se. Båtklubben som är knuten till Tomtägarföreningen hyr ut sommar- och vinterplatser. Se mer på www.eriksvik.se/ebk

Kommunikation

Nacka har mycket goda bussförbindelser in till Slussen. Närmsta busshållplats är Boo kyrka/Sågtorpsskolan eller Eriksvik. Från Orminge Centrum finns infartsparkering och där utgår flera motorvägsbussar in till stan.

Närservice

Närmaste centrum är Orminge Centrum www.ormingecentrum.se. Här finns allt ett modernt centrum kan erbjuda. Det är inte heller långt till Nacka Forum eller Sickla köpkvarter.

Övrigt

Nacka kommun är kommunen mellan storstad och skärgård. Här finns allt man kan önska inom friluftsliv, bad, båtliv och rekreation. Flera aktiva idrottsföreningar bidrar till stora möjligheter till idrottsutövande både för liten och stor. I kommunen finns flera golfbanor och naturreservat och givetvis många båtklubbar. Skärgården gör sig alltid påmind, och det är aldrig långt till härliga klippor eller en badstrand. Även vintertid ger naturen möjlighet till skidåkning och skridskoåkning både på insjö och hav.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Munkkärrsvägen 18-22

Interiör(Exempelbild)

Interiör(Exempelbild)

Interiör(Exempelbild)

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Arkitektritade etagelägenheter med generösa uteplatser alternativt takterrasser, belägna på stor gemensam naturtomt, inbäddade i grönska i naturnära Eriksvik. Mycket välplanerade och otroligt prisvärda bostäder om 3-5 rok, med hög materialstandard och modern arkitektur. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om projektet.

Genomgående vattenburen golvvärme, exklusivt utrustade kök, stora uteplatser och läckra takterrasser är kvaliteter som genomsyrar detta projekt.

Föreningen består av 13 lägenheter i 4 huskroppar, innehållande:
3-4:or om ca 78-103 kvm med läcker takterrass,
4-5:or i etage om ca 111-130 kvm med stor uteplats.

Ett av husen har infart ifrån Enbacken, detta hus är nu slutsålt. Tre hus ligger med infart ifrån Munkkärrsvägen och kommer ha löpande inflyttning med start under sommaren 2020.

Här bor man med det bästa av två världar, bostadsrättens bekväma upplåtelseform och känslan av att bo i hus. Området Eriksvik består idag nästan uteslutande av permanentboende, från att tidigare varit ett område med fritidshus. Ett område som ha fått växa fram långsamt med bevarad atmosfär.
Närheten till naturen och havet är det som i första hand lockar folk till Eriksvik.

Husen och lägenheterna är genomtänkt utformade med stora sociala ytor och yteffektiva rum.
Material och utrustning är noga utvalda och håller hög kvalitet.
Alla lägenheter har även tillgång till egen uteplats eller takterrass. Tomtens
sydvästvända läge gör att alla uteplatser och takterrasser får gott om soltimmar.

Parkering tillhör varje bostad och är belägen strax utanför bostaden.

Se ritning under fliken "Viktiga dokument och länkar".
Antal rum
4 rum
Boarea
110.6 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,850,000 Fast Pris
Avgift
SEK 4,152
Driftskostnad
SEK 13,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,000
VA
SEK 3,000
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
5
Andel i föreningen
7.7021 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadshus
Byggnadsår
2020
Förening
Namn
Brf Nacka Backeböl 1:356 m.fl.
Antal lägenheter
13
Tv och bredband
Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget avtal med leverantörer gällande TV/Bredband/Telefoni.

Karta

Eriksvik SALTSJÖ-BOO

Munkkärrsvägen 20 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg