190
MEDBACA25DEFFBC424988342CEEB9EE2304

Välplanerad lägenhet i hjärtat av gröna Luthagen!

Kommande®

Luthagen, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,124 inkl. värme, vatten, kabel-tv (basutbud) samt tvättstuga.
Antal rum2 rok
Boarea50.5 kvm

Ansvarig mäklare

Snart finns möjlighet att förvärva denna mycket fina och yteffektiva 2:a om c:a 50,5 m² i ett av Uppsalas absolut bästa lägen!

Här har du en genomgångslägenhet med mycket att erbjuda! Som fönster i två riktningar som ger rikligt med ljus eller den härliga balkongen med trappa rakt ner till föreningens gröna och lummiga trädgård. Planlösningen i sig fördelas på ett lättmöblerat vardagsrum, välplanerat kök med renoverad originalinredning, rymligt sovrum samt stamrenoverat, helkaklat badrum med lyxig el-golvvärme. Utöver förvaringen i lägenheten finns det också två förråd.

Bostaden är belägen i attraktiva kvarter, bland Luthagens vackraste 30-talshusbestånd. Härifrån har du det mesta inom bekvämt promenadavstånd såsom Ekonomikum, studentnationer, flera parker, årummet, matvarubutiker, restauranger, elljus-spår i Stabby skogen och kort gångavstånd till gågatan i city. Du kan inte bo bättre!

Välkommen hit, välkommen hem!


Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Luthagen ligger i Uppsalas västra del utanför den omedelbara stadskärnan. Området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet, stadskärnan såväl som till Stabbyskogen. Denna skog lämpar sig utmärkt för både rekreation samt motion. Det finns även fina promenadstråk utmed Fyrisån.

Stabby backe och Stabbyskogen är en av stadens oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur alldeles intill stadens bebyggelse. De större gångvägarna och en grillplats är anpassade för funktionshindrade. Dessutom finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn. För den som vill löpträna finns det även en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, stadsbussar passerar genom området. Från Ekonomikum går stads- och regionbussar.

Närservice

I området finns flera matbutiker och i bortre änden ett nybyggt torg med bl.a. apotek och gym. Det finns även flera restauranger och t.o.m. ett lokalt bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns i området.

Övrigt

Förskolor i området är: Stabby Montessori-, Luthagens-, Hällby-, Brune-, Kims- och Barnbitens förskola. Grundskolor är: Eriks- (F-4), Sverker- (F-4) och Tiundaskolan (5-9). Gymnasieskolor i närheten är: Fyris-, Linné- och Katedralskolan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg