230
MEDF5A374A7538D435DAF67CB7EA637D02F

Borgen, Värnamo

Lummervägen 29Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

11 rok

BOAREA

545 kvm

BIAREA

102 kvm

TOMTAREA

2 257 kvm

BYGGÅR

2013

DRIFTSKOSTNAD

10 696 kr/månad

Upplev tidlös elegans och exklusivitet i denna unika New England Villa med förstklassig komfort!

Välkommen till denna enastående och elegant utformade New England Villa i Värnamo. Med en total yta om magnifika 647 kvadratmeter har varje aspekt av denna bostad noga planerats och ingenting har lämnats åt slumpen. Beläget på en hörntomt i det exklusiva och eftertraktade bostadsområdet Borgen, omges denna drömbostad av en generös och parkliknande trädgård, som ger en fridfull och naturskön omgivning.

Redan vid första anblicken slås man av den imponerande arkitekturen och den välkomnande entrén. Huset utstrålar en tidlös elegans och varje detalj har valts med omsorg för att skapa en unik atmosfär. Med en generös takhöjd om hela 8 meter skapar huset en känsla av rymd och öppenhet vilket gör att bostaden genomsyras av lyx och välbefinnande. Interiören i denna arkitektritade villa utstrålar en sofistikerad stil vilken erbjuder ett bekvämt och exklusivt levnadssätt. Här finns 4 smakfullt utformade sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller gäster. Varje sovrum är inrett med högkvalitativa material och generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en behaglig atmosfär.

Bostadens hela 4 badrum och 1 separat WC är alla utformade med lyxiga detaljer och moderna bekvämligheter. Med högkvalitativa armaturer och förstklassiga materialval är badrummen en plats att koppla av och njuta av en känsla av lyx. Här kan man förvänta sig enastående kvalitet och design i varje detalj. För vinälskare finns det ett dedikerat vinrum, perfekt för att förvara och njuta av en imponerande samling viner. Här kan man stolt visa upp sina favoritviner och erbjuda en unik upplevelse för gäster. Detta rum är elegant inrett med fokus på funktionalitet och stil.

För att erbjuda en social och avkopplande atmosfär finns även ett poolrum med bastu. Här kan man njuta av avkopplande stunder året runt, oavsett väder. Poolrummet har utformats med hänsyn till både avslappning och underhållning och är en plats där man kan koppla av eller helt enkelt njuta av den fridfulla atmosfären. För bilentusiaster finns det ett rymligt garage med plats för två bilar. Garaget är utformat med stil och funktionalitet i åtanke och kompletterar husets övergripande design. Här kan man tryggt parkera sina bilar och ha tillgång till dem på ett bekvämt sätt.

Materialvalen i denna New England Villa är av absolut högsta kvalitet och utstrålar en känsla av lyx och exklusivitet. Från de vackra golven till de eleganta köksdetaljerna och de stilfulla badrumsmöblerna - varje detalj är noggrant utvald för att skapa en enhetlig och sofistikerad helhet. Man får inte glömma den generösa och parkliknande trädgården som omger detta vackra hem. Trädgården erbjuder en fridfull och naturskön miljö där man kan njuta av utomhuslivet och koppla av i harmoni. Den välplanerade hörntomten ger en känsla av integritet och ger möjlighet till avskildhet och privatliv.

Varmt välkomna att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning.

Förbered er gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta er och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa er att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger ni erat nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkomna att kontakta mig Sebastian Larsson
Tel: 070-961 72 94
Mail: sebastian.larsson@husmanhagberg.se

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDF5A374A7538D435DAF67CB7EA637D02F
MED8BEAE5742FA646399DB21ACA1103C514
MEDD961F6381732425EBA2BF7B56ADCA580
MED8A0E010521DE4FC497CAFA01407059C6
MEDF3AC945560804EBF8B8CE157008F0D04

Planritningar

Våning 1

Våning 2

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Värnamo Borgen

Lummervägen 29

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret