MED2F9D2C1665C048AB997E66D6C03FF8FA

Välplanerad 1:a ett stenkast från centrum!

Nynäshamn

Lövlundsvägen 25B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,198 ink vatten, värme, Com hem och br-tillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea39 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer45-2201-1-7-6
Byggår1937
Driftskostnad493 kr/månad

Accepterat pris: SEK 995,000

Välkommen till denna charmiga 1:a på första våningen med balkong i söderläge. Lägenheten är trivsam i ljusa färger. Klädkammaren är ombyggt och har nu plats för mycket förvaring. Ett rymligt vardagsrum, ett trevligt kök och badrum. Med närhet till Nynäshamns centrum, Sjötelegrafen, hamnen och kommunikation. Varmt välkomna på visning!

Om området

Här bor ni nära natur och hav. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter gränserna. I Nynäshamn är det havet och vattnet som präglar oss mest, dess fantastiska skönhet påverkar oss alla. Nynäshamn är en småstad med alla fördelar, bakom husknuten serveras allt. Skolor, sport, aktiviteter, shopping och ett brett utbud av restauranger.
På sommaren samlas här många turister som vill ta del av Nynäshamn möjligheter, att turism har ökat på senare år är inte konstigt. Det har byggts och fräschats upp i hamnen med bland annat en sjötrappa där man kan sitta och lapa sol. En ny brygga har byggts så att vi kan ta emot fler gäster. Lekplatser runt om i Nynäshamn har bygg upp eller blivit renoverade. I centrum har vi några större kedjor och även lokala handlare, ingenting saknas i Nynäshamn. Här finns hus, lägenheter i olika utföranden, det byggs mycket nu och Nynäshamnkommun satsar på att inom kort utöka invånarantalet från 27 000 till 37 000 invånare. Här är kommunen för dig som vill bara vill ta del av vacker natur eller har intresse av sport och friluftsliv. Båtliv, kajak, fiske, skidåkning, hästsport eller golf det är bara att välja och vraka, Nynäshamn har det mesta.

Kommunikation

Väg 73:an som är dubbelfilig tar dig in till Stockholm på 35 minuter. Detta är en oerhört bra pendlarsträcka då köer är näst intill obefintliga. Pendeltåg som går två gånger i timmen och oftare under rusningstrafik samt en pendlarbuss som går Nynäshamn-Ösmo-Gullmarsplan.

Närservice

Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6. Viaskolan F-6. Nynäshamn gymnasium.

I Nynäshamn finner du ett stort utbud av restauranger, nöjesliv och shopping. Vi har några av dem stora kedjorna i Nynäshamn, men även de lokala handlarna som gör utbudet unikt.
Vi har numera ett flertal restauranger nere i hamnen, vid de röda stugorna, där finner du mat med inspiration från havet. Under sommarmånaderna håller de öppet lite längre och ofta gästas de av lokala spelmän. Rökeri, crepes och shopping för den medvetna. Nynäshamn omnejd finner du thai mat, sushi, pizzerior, mexikanskt och amerikans mat.

Parkering

I Nynäshamns tätort är det datumparkering som gäller, på anvisade plaster är det ofta korttidsparkering med p-skiva mellan 30 min till 3 tim. Betalparkering finns på ett fåtal platser.

Övrigt

Bor man i Nynäshamns kommun har man aldrig mer än en mil till havet. I kommunen finns det många sportsliga föreningar så som fotboll, ishockey och gymnastik. Men något som ligger oss varmt om hjärtat är naturen i Nynäshamn. Varför inte ge dig ut på Ringvägen som anlades till OS-seglingarna året 1912, för att man skulle ta del av regattasegel tävlingarna. Idag används området för motion och plats för avkoppling. Skogen bredvid bjuder på svampplockning och dessutom kommer träningslusten på så längst med Ringvägen finns det fastsatta gymredskap.
Det senaste som vi är mycket stolta för är skateboardbanan som ligger vid Estö IP, här träffas barn, ungdomar och vuxna som delar intresset i skate bord, BMXs och kick bike. Intill har vi ett nytt utomhusgym som erbjuder muskelträning eller stationsträning, valet är ditt.
Är du båtburen är det nära ut till skärgården och dess öar, där ute finns det vita sandstränder. Styr mot Picklahej eller Rassa Vikar. Om du inte har båt och vill komma ut så går det båtar från Nynäshamn hamn som tar dig till Öja och Landsort för en riktig idyll, plocka svamp och bär eller borra ned tårna i en riktig sandstrand på Nåttarö, Rånö eller Ålö-Utö. Det är faktiskt bara att välja och vraka.

Bilder

Vardagsrum

Huset

Hall

Vardagsrum

Vardagsrum mot sovplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
39 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Ljust trevligt kök med ljusinsläpp från stort fönster. Här finns en matplats för 4-6 personer. Diskbänk i rostfritt och vitt kakel ovanför. Vita luckor med trähandtag. Här finns spis, diskmaskin och kyl/frys. Vitmålade väggar och laminatgolv.
Badrum
Rymligt badrum som har kaklade väggar och våtrumsmatta. Badkar med fönster ovanför. Handfat med badrumsskåp med spegel ovanför. Toalett.
Hall
Trevlig hall med plats för förvaring. Hallen är målad i vitt och på golvet ligger en plastmatta.
Vardagsrum
Stort rum som rymmer både säng och soffa. Här finns flera möjligheter, varför inte sätta upp en vägg för att skapa ett sovrum. Utgången till balkongen finns här och den ligger i söderläge. Vita väggar och plastmatta.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 995,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 4,198 ink vatten, värme, Com hem och br-tillägg
Driftskostnad
SEK 5,912 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 3,512
Övrigt
SEK 400
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
4.43798 %
Andel av årsavgiften
4.43798 %
Reparationsfond
SEK 2
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1937
Byggnadsår kommentar
ombyggt 1993
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
- Fasadrenovering gjord 2007
- Stambytt
Övriga byggnader
- Gemensam grillplats på gården
- Tvättstuga i källaren
- Cykelrum
- 7 p-platser med separat kö
- Bastu och relaxrum
- Lokal med ca 15 sittplatser med bäddsoffa
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Balkong i söder.
- Två förråd i källaren.
- Bostadsrättstillägg ingår i avgiften, innehavaren måste själv teckna en hemförsäkring.
Förening
Namn
Hsb Brf Framåt I Nynäshamn
Om föreningen
Bostadsrättsförening Framåt ligger i centrala Nynäshamn och är stadens äldsta bostadsrättsförening, byggt 1938. Trädgården som föreningen själva sköter om är även en av Nynäshamns finaste. Föreningen har adressen Lövlundsvägen 25. Föreningen äger fastigheten Grankotten mindre 15 i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/framat/
Antal lägenheter
21
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
- Kabel-TV från Comhem
Parkering
- 7 p-platser med separat kö.
Renoveringar
- Fönster och balkongdörrar utbytta under 2019
- Dränering av huset utförd 2018
- Fasadrenovering gjord 2007
- Stambytt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
- Bastu och relaxrum
- Lokal med ca 15 sittplatser med bäddsoffa
- Cykelrum
- Verkstad/hobbyrum i källaren.
- Tvättstuga i källaren
- Gemensam grillplats på gården

Karta

Nynäshamn

Lövlundsvägen 25B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg