190
MED6E6F09CB2E3B47B0A85192AF96C2C32F

NyproduktionKommande®

Länna, Länna

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea180 kvm
Tomtarea2,124 kvm

Ansvarig mäklare

I Sverige vimlar det av smultronställen, men det är emellertid sällsynt att få chansen att tillhandla sig en egen bostad i dessa unika omgivningar. För ovanlighetens skull finns det nu möjlighet att köpa just det, ett hus i en idyll, i Länna Gård.

Föreställ dig att bo i ett område som tar dig tillbaka till 1600-talet där de omgivande husen är mustigt orangea och djupt röda. Där du bara genom att kliva utanför dörren finner beskyddande och majestätiska ekträd, där du vid krispiga soluppgångar med ögat når horisonten och svenska skogsdjur som korsar de lugna åkrarna, och där du hör fågelsång och kluckande ljud från dammarna och sjöarna. Ett svalkande dopp från bryggan finner du inom 100 meter och området är omringat av härliga skogar fyllda med bär och svamp.

Länna gård har en historia där det lilla samhället med största del var bebott av vasafogdar under 1500-talet, därefter ärvde Upplands dåvarande landshövding gården år 1660 och efter det Sveriges riksråd. Slutligen köptes det av Vattholma Bruk AB år 1758 och på den vägen bildades tillslut orten. Länna är omgivet av flera sjöar och här finns nödvändigheter såsom vårdcentral, skolor och busshållplatser. In till Uppsala tar det ca 15 minuter att färdas med bil.

Huset som du nu har chans att förvärva påminner om en traditionell svensk lada men är byggt på nytt som parhus i två plan med loft. Här kanske ni tänker att ett liknande hus med enkelhet går att hitta i framtiden, och det kanske stämmer, men sannolikheten att du igen kommer att stöta på ett hus i just denna omgivning, i ett av Sveriges idylliska smultronställen, är mycket liten.

Passa på att ta tillfället i akt!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg