510
MEDC311B163750B453195D2D3ACEAA92B31

Såld!

Stureby, Enskede

Långåkersvägen 70

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea130 kvm
Biarea65 kvm
Tomtarea182 kvm
Byggår1966
Driftskostnad4,460 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 7,850,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Attraktivt beläget radhus i populära Stureby. Trivsam öppen planlösning i tre plan. En övervåning med ett stort allrum , två sovrum samt ett badrum. Entréplanet med ett snyggt kök i i fil med matplats och vardagsrum, wc och kontor/ sovrum. Nedervåningen har en bastu, dusch och vardagsrum med en öppen spis.

Genomgående bra standard och varmgarage med plats för en bil och extra förvaring.

Härlig uteplats med grönskande trädgård och en stor balkong är några av många fördelar med detta charmfulla boende . Närhet till goda kommunikationer, skola och förskolor.

- Föranmälan krävs! Vänligen boka in dig på önskad tid på mäklarens hemsida. Varmt välkomna på visning!

Om området

Stureby är ett barnvänligt, charmigt och tilltalande område med blandad bebyggelse. Stureby började på allvar bebyggas i slutet av 1800-talet och då först med storstadsbornas sommarbostäder för att senare under 1920-talet allt mer bebyggas med villor för permanentboende.

Kommunikation

Till Stureby tar man sig med tunnelbanans gröna linje 19 som passerar området. Det finns även bra busskommunikationer med linjerna 161 och 163 via Enskede, Svedmyra och Älvsjö samt buss 144 mellan Gullmarsplan och Älvsjö/Fruängen. Cykelavstånd intill Södermalm på ca 15 minuter.

Närservice

Området är barnrikt och det finns ett stort antal förskolor samt den välrenomerade Sturebyskolan från årskusrs 1 till 9. Det finns även ett flertal förskolor och specialskolor i närliggande områden.

Från Stureby är det ca 3-4 km till Stockholm Globe Arenas - Skandinaviens största evenemangsområde med sport-, musik- och nöjesarrangemang. I Globen City finns allt och lite till av service, affärer och restauranger. Den golfintresserade har Årsta Golf med Driving Range och korthålsbana till sitt förfogande. För mat och diverse finns den välsorterade ICA-butiken BEA. Stureby är även ett barnvänligt område med många trevliga grönområden och parker, exempelvis Vivstavarvsparken. På promenadavstånd finns tillgång till trevliga Enskede Värdshus, välsorterade ICA Kvantum, apotek, vårdcentral m.m.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
130 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
65 kvm
Entré
Välkomnande hall med bra utrymme för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. Helkaklad gäst-wc med golvvärme.
Kök och allrum
Totalrenoverat kök från 2014/15 med smakfullt utvalda material. Köket är perfekt planerat för den som brinner för matlagning då arbetsytor och utrustning är något man tänkt lite extra på. Skåp och lådor går i en vit kulör och möter en stengrå bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av en diskmaskin, side by side kyl&frys, induktionshäll, fläkt och två inbyggda ugnar i rostfritt. Köket ligger i anslutning till allrummet i öppen lösning där matplats för tio personer samt en större soffgrupp med tillhörande möbler får plats. Mellan kök och allrum finns den snygga öppna spisen.
Stora fönsterpartier som bjuder på ett otroligt ljus och från allrummet tar du dig ut till den blomstrande trädgården.
Sovrum 1
Ordentligt sovrum som i dagsläget används som kontor. Här får det plats för garderober, byråer och en större säng.
Sovrum 2
Stort sovrum med mycket förvaringsutrymmen platsbyggda garderober. Vackert original trägolv och mintgröna tapeter på väggarna. Härligt ljusinsläpp från stort fönster.
Sovrum 3
Rofyllt sovrum med ljust golv och vitmålade väggar med en fondvägg. Bra med förvaring i platsbyggd garderob med spröjsade glas. Plats för en större säng och tillhörande möbler.
Badrum
Helkaklat badrum med genomtänkt planlösning. Badrummet består av en dusch med vikbara glasväggar, vägghängd wc, dubbel handfat med kommod, spegelskåp och golvvärme.
Vardagsrum
Öppet och ljust vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Generöst med naturligt ljus från stora fönsterpartier som sträcker sig längs med väggen samt utgång till den stora balkongen med utsikt över grönska och takåsar.
Nedre plan
Det nedre planet har mycket potential för den som vill skapa något eget. I dagsläget används allrummet som gym, där det även finns ytterligare en öppen spis, dusch och en bastu. Vidare in så finns det tvättstuga samt rum för förvaring. Här ifrån tar du dig direkt till garaget som är beläget i fastigheten.
Trädgård
I anslutning till kök och vardagsrum tar du dig ut till den grönskande trädgården. Stenlagd uteplats som övergår till en fin gräsmatta.
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1966
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 2/4/2021
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
62 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Lättbetong
Stomme
Lättbetong
fasad
Träpanel och puts
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä och Betong
Tak
Papp
Utv. plåtarbete
Koppar
Fastighetsbeteckning
Långåkerstorpet 7
Övrigt
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2006 och tagit mycket väl hand om huset, följande renoveringar har genomförts:

2020 - Putsat fasad + mur
2020 - Målat och fixat i ordning källaren
2020 - Renoverat klädkammaren & satt upp Elfa-system
2020 - Ny tvättmaskin/torktumlare i tvättstugan
2019 - Laddbox i garaget
2019-2018 - Samtliga fönster utbytta
2016 - Byta av thermostatventiler på radiatorerna
2014-2015 - Totalrenovering av kök + stängt igen öppning (dörr) mellan kök och arbetsrum + nya vitvaror (siemens & bosch)
2014 - Byte av wc-stol i hallens wc
2014 - Installering av spis-kasett i köket
2013 - Fiberinstallation
2008 - Takomläggning
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 53,523 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 17,500
VA
SEK 4,000
Uppvärmning
SEK 16,700
Renhållning
SEK 2,000
Sotning
SEK 650
Försäkring
SEK 9,249
Övrigt
SEK 3,424
Beräknat antal personer
3
Kommentar
-Elkostnader avser både nät och elavgift.
-Övrigt avser kostnader för hemlarm.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,524 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,277,000
Byggnadsvärde
SEK 2,488,000
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa pantbrev
SEK 3,315,000
Tomt
Areal
182 kvm
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Stureby Enskede

Långåkersvägen 70

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg