190
MED685C6E6A344242D0BB7036027ED0747E

Stilren 3:a med Balkong fint belägen med naturen inpå knuten i Landvetter-Backa!

Kommande®

Landvetter, Landvetter

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,408 I månadsavgiften ingår värme, VA, sophantering, parkering samt ett kallförråd på 7 kvm. Avgiftshöjning from. 2020-10-01 med 88 kr
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen in till en välplanerad trea i Landvetter-Backa! När du kommer in möts du av en stor hall med klinkergolv där du enkelt kan välkomna dina gäster och hjälpa barnen på med ytterkläder. I anslutning till hallen finns en klädkammare till förvaring. Stort helkaklat badrum med badkar, wc, handfat samt en praktisk tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. Stilrent vitt kök från Vedum i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen där man gärna samlar familj och vänner på grillkvällar. Två sovrum anpassade för att hela familjen ska trivas.

Om området

Landvetter är den näst största tätorten i Härryda kommun. Med sin närhet till Göteborg och närhet till den internationell flygplatsen har orten ett attraktivt läge.

Kommunikation

Med bil från Landvetter tar de ca 15 min till Göteborg C.

Kollektivtrafik till Landvetter består av busslinjen Röd Express som avgår var 10-15 minut med en restid på ca:10 min till Korsvägen.

I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.

Närservice

I centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall.

Övrigt

I Landvetter hittar du Hälsans hus med spa, motions- och konferensmöjligheter. Nordöst om Landvetter finner du Landehof friluftsanläggning med fina skidspår. Öster om Landvetter ligger Chalmers golfklubb. Väster om Landvetter ligger Gallhålans naturreservat med vackra strövområden. Kommunalt bad finns vid Gröenbadet.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Vy från framsida

Vardagsrum

Backa gård

Rymlig balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg