190
MED6D907A87F0D44668B58ABA378FC142F4

Familjevänlig villa med stor tomt i omtyckta Salmered!

Kommande®

Landvetter, Landvetter

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea105 kvm

Ansvarig mäklare

Letar du efter en familjevänlig villa? Snart kan du bli villaägare i ett av Landvetters mest omtyckta villakvarter. På entréplan finns köket med bra arbetsytor, kaklat badrum med tvättmaskin, tre sovrum med garderober samt en stor härlig matsal med fint ljusinsläpp och en kamin som höjer mysfaktorn om vintrarna. I källaren finns en gillestuga, utgång till garaget samt stora möjligheter att renovera upp fler rum, här är det bara fantasierna som kan sätta stopp. På en lugn gata med kort gångavstånd till busskommunikationer, skolor, fritidsaktiviteter och centrum blir detta en populär plats att bo på.

Om området

Landvetter är den näst största tätorten i Härryda kommun. Med sin närhet till Göteborg och närhet till den internationell flygplatsen har orten ett attraktivt läge.

Kommunikation

Med bil från Landvetter tar de ca 15 min till Göteborg C.
Kollektivtrafik till Landvetter består av busslinjen Röd Express som avgår varje halvtimme, med en restid på cirka 15 minuter.
I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.

Närservice

I centrum finns två stora mataffärer, Handelsbank, apotek, Kulturhus, gym, skola, idrottshall m.m.

Övrigt

I Landvetter hittar du Active med spa, motions- och konferensmöjligheter. Landehof är en friluftsanläggning med fina skidspår. Öster om Landvetter ligger Chalmers golfklubb. Väster om Landvetter ligger Gallhålans naturreservat med vackra strövområden. Kommunalt bad finns vid Gröenbadet.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Hör av dig till mäklaren för mer info!

I centrum finns ICA Kvantum, gym, apoteket, fiskhandel och mycket mer

Landvettersjön är en populär badplats om somrarna. På vintern kan man åka skridskor på sjön.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg