MEDB6E3B168602F47B1B6DAAA9A1B8F667C

Två tomter sålda! Nu säljer vi en tredje tomt med attraktiva Smålandsvillan.

Frillesås, FRILLESÅS

Landavägen 548

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,400 kvm

Begärt pris: SEK 3,495,300

Ansvarig mäklare

Nu förmedlar vi en tredje tomt vid Landavägen tillsammans med Smålandsvillan. Här har du möjligheten att bygga och bo i ett nyproducerat hus till ett attraktivt pris. Området är avskilt med en blandning av skog och öppna landskap. På cykelavstånd (eller några minuter med bil) finner du både golfbana och salta bad. Allt är förberett med kommunalt VA via privat förening, fiber finns och läget är helt öppet för den sena kvällssolen.
Här har du möjligheten att förvärva en nyproducerad villa till ett attraktivt pris.
Tomten är knuten till populära Smålandsvillan. Priset som är angivet i annonsen gäller för ett nyckelfärdigt "Villa Kalmar" enligt bifogad kalkyl. Det är en totalkostnad för tomt, hus och all byggkostnad.
Begärt pris för tomten är 895 000 kr. Ni köper tomten och kan sedan välja fritt ur Smålandsvillans sortiment på hus. Titta gärna på smalandsvillan.se för att hitta ett hus som passar er.
När du har tittat på tomten kan du kontakta Peder Lorentzon (070-600 56 50) på Smålandsvilla för en privat kalkyl med slutpris på det hus du vill bygga med de tillval du vill ha.
Inflyttning beräknas kunna ske ca 10-12 månader efter köp.

Om området

Frillesås är ett trivsamt samhälle som har något för alla. Det finns ett starkt föreningsliv där det mesta ifrån Bridge till dragkamp finns representerat. Bra skola och förskolor lockar barnfamiljerna och den trivsamma atmosfären gör att man trivs här oavsett ålder och livssituation. Närheten till havet och de härliga stränderna i Torstensvik och Vallersvik erbjuder sandstrand, klippor och brygga. Fint centrum där Coop och Lantmännen ligger på var sin sida av Kung Frilles torg, här finns även inredningsbutiker, secondhandbutik och Café. Pizzeriorna ett stenkast därifrån.

Kommunikation

Närhet till busshållplats, bussen tar ca 40 min till Kungsbacka. Pendeltågstationen i Åsa är ett fint alternativ till bilen.

Närservice

Frillesås centrum har bra service med Coop Konsum, Frillesås Lantmän, konditori och inredningsbutiker.

Bilder

Vit villa Kalmar

Situationsplan

Fakta

Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1400 kvm
Tomtbeskrivning
Tomten är under avstyckning

Karta

Frillesås FRILLESÅS

Landavägen 548

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg