190
MEDC9EB5F742F2A47D1A60078EE41B4D6FC

Här kan du bygga ditt nya drömhus med underbar utsikt över Lygnern!

Såld!

Sätila

Kyrkstallsvägen 8

Fakta

TypTomt
Tomtarea660 kvm

Såld!
Slutpris: SEK 1,100,000

Ansvarig mäklare

Kyrkstallsvägen 8 i Sätila!
Möjlighet att bygga ditt drömhus med ett fantastiskt läge med utsikt över Lygnern centralt belägen i Sätila, med gångavstånd till centrum, skola/förskola samt kommunikationer. Här byggs ett nyckelfärdigt hus där ni till viss del kan vara med och påverka planlösning och även göra olika tillval enligt den kalkyl som ligger med under fliken dokument. Tomten är inte bunden till husleverantören.

Om området

Sätila är en tätort i Marks kommun och kyrkbyn i Sätila socken i sydvästra Västergötland. Den ligger vid Storåns utlopp i Lygnern. Sätila ligger 20 kilometer nordväst om kommuncentret Kinna, 45 kilometer sydost om Göteborg, 45 kilometer sydväst om Borås och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Sjön Lygnern med den långa - och långgrunda - sandstranden i änden av sjön där Sätila ligger. Här finns också en camping och möjlighet till aktiviteter som minigolf, bad, fiske och paddling. En båtluff runt Lygnern med ISA af Lygnern bjuder på mängder av sköna sommarupplevelser och storslagen natur. Det går bra att chartra ISA för upp till 40 passagerare, ca 30 vid sittandes bord.
Ca 3 800 personer är bosatta i församlingen. Ett rikt föreningsliv med ca: 400 föreningar. Det finns en gymnasieskola, en gymnasiesärskola och vuxenutbildning som är lokaliserade i Kunskapens Hus. Förutom de kommunala förskolorna och skolorna finns även sex enskilda förskolor och två fristående grundskolor. Lygnevi Loge med olika tillställningar.
Sätila expanderar med flera nybyggnationer som är planlagda. Många som lever och bor i Sätila pendlar dagligen till Göteborg/Borås/Kungsbacka/Kinnna-Skene, då Sätila ligger med ett bra läge i Marks kommun.
Närhet till den internationella Landvetter flygplats endast 20-25 min med bil.

Kommunikation

Linje 330 tar dig till centrala Göteborg på ca.40 min. Endast ett par minuters promenad till busshållplatsen, sedan kan du ta dig en tupplur eller varför inte läsa den där boken du aldrig får tid till.

Närservice

I Sätila finner ni matvarubutik, restauranger, café, vårdcentral, folktandvård, gym, apotek, bank, bibliotek, blomsterbutik, Sätila bygghandel med utlämning för systembolaget och möjlighet att köpa fiskekort.
Gångavstånd till Sätila förskola och Sätilaskolan samt centrum.

Övrigt

Öppen fiber finns i området.

Bilder

Exempelhus

Kök

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Sätila 5:54
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,070 / år
Taxeringsvärde
SEK 407,000
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 600,000
Tomt
Areal
660 kvm
Tomtbeskrivning
Plan tomt förberedd för nybyggnation enligt bygglovshandlingar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Karta

Sätila

Kyrkstallsvägen 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg