KarriärOm oss
190
MED5EB907444485496984B11FDBE2A63EE3

Låg driftkostnad! Fast kostnad per månad för uppvärmning av huset och varmvatten.Kvarnbergsvägen 13A Huddinge

Kommande®

Huddinge

Kvarnbergsvägen 13A


PRIS (accepterat pris)5 650 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

117 kvm

BIAREA

59 kvm

TOMTAREA

123 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

3 886 kr/månad

PRIS

5 650 000 kr Accepterat pris

Låg driftkostnad! Fast kostnad per månad för uppvärmning av huset och varmvatten.

Välkomna till detta fint inredda och friköpta radhus i barnvänligt och populärt område nära sjön Trehörningen! Huset är beläget på en lugn gård och på baksidan finns en stor, mysig trädgård/uteplats. Huset är fördelat på tre plan, 6-7 rum och kök om totalt 176 kvm, hela ytan används att bo på. Det fina fria läget, lugna gatan, den bilfria innergården och den väl tilltagna ytan gör huset helt optimalt för den stora barnfamiljen! Här flödar ljuset in! Stora genomgående fönster ger huset ett fint ljus och rymd. Huset är mycket välskött och är i ett gott byggnadstekniskt skick. Huset har WC på varje våningsplan och dusch/bad på övre samt i källarplanet. Låg driftskostnad. Fjärrvärme, ger en låg uppvärmningskostnad. Stort fint vardagsrum, här ryms både en soffgrupp och matsalsbord. Utgång till den mysiga altanen med fin em/kvällssol. Ägaren har valt att inreda större delen av trädgården som en altan, del eller hela går lätt att ta bort och skapa rabatter och odling. Trivsamt familjekök som inbjuder till matlagning med matplats för 6 personer. Fyra sovrum (två av sovrummen har utgång till den trevliga balkongen) Idag nyttjas rummet på nedre plan som allrum (möjlighet finns att dela av till två mindre rum). Snyggt renoverat badrum på övre plan. Renoverad WC på entréplanet. Dusch, bastu, tvättstuga samt separat WC finns på nedre planet. Garage i länga. Fiber är installerad. Området är mycket barnvänligt och huset är beläget på en lugn gård med flera lekplatser och naturområde för kvarterslek. "Ingen genomfartstrafik". Gångavstånd till flera förskolor, skola och buss Huset är besiktigat och säljaren kommer teckna en försäkring mot dolda fel under en 10 års period.
Närområdet är mycket lugnt och barnvänligt med nära till sjön Trehörningen. Trehörningen som är utmärkt för skridskoåkning vintertid samt omgiven av härliga naturområden med fina promenadstråk. Vill ni bo barnvänligt, nära fin natur och kommunikationer missa då inte detta fina hus!

Bilder

MED5EB907444485496984B11FDBE2A63EE3
MEDDF0FBEB7976D40D092B0EAC6CDA54DC3
MED94F39A420A7F49A8A2CD4345039E8ECF
MED1B7B0393034948AE8F126936A62D91CB
MED9C1A2622265D43F3A79142F2C6BD727F

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

117 kvm

BIAREA

59 kvm

TOMTAREA

123 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

3 886 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-6 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Entréplan
HALL Välkomnande, rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i garderob med skjutdörrar. Fönster ger ett fint ljus. Vackert marmorgolv ger hallen en fin karaktär.
WC Helkaklad med klinkergolv. Utrustad med WC och handfat.
KÖK Trivsamt familjekök, vilket inbjuder till mingel och matlagning. Skåpinredning i vitt med gott om förvaringsutrymme. Bra arbetsytor med bänkskivor i sten. Matplats för 6 personer, stort fönster med utsikt över uteplatsen på framsidan. Köket är utrustat med kyl, frys, micro, ugn, fläkt samt induktionshäll. Laminatgolv.
VARDAGSRUM Här flödar ljuset in! Stora fönsterpartier mot den mysiga uteplatsen. Utgång till uteplatsen/trädgården. Här ryms både stor soffgrupp och matsalsbord. Massivt trägolv.
ÖVRE PLAN Här finns fyra rymliga sovrum varav två har utgång till den trevliga balkongen med em/kvällssol. Genomgående fint parkettgolv.
BADRUM Snyggt renoverat badrum -21. Helkaklat med klinkergolv. Stort badkar som är anpassat både för dusch och bad. Snygg inredning ger badrummet en lyxig känsla.
Nedre plan
ALLRUM Stort familjerum som rymmer både pingisbord, pyssel, spel och lek. Rummet går att dela av till två mindre om fler sovrum önskas.
FÖRRÅD/SNICKERI Stort och här finns gott om plats för förvaring.
FÖRRÅD Under trappan
TVÄTTSTUGA Väl tilltagen med klinkergolv. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. Gott om plats för förvaring.
BASTU/DUSCH Rymlig bastu. Kaklad duschhörna.

Om området

Hörningsnäs / Trehörningen är ett uppvuxet villaområde mellan Huddinge C. och sjön Trehörningen. Den tidigaste bebyggelsen är från tidigt 1900-tal, men den stora expansionen skedde mellan 1940-1960. Hörningsnäs Villastads Municipalsamhälle får ses som en viktig representant för den äldsta villastadsbebyggelsen och de tidigaste tomtavstyckningarna i kommunen. Inom området finns tidstypisk villaarkitektur från 1900-talets början. Husen är till stor del välbevarade exteriört, vilket har stor betydelse för upplevelsen av den äldre bebyggelsemiljön. De äldre husen bör behålla sin karaktäristiska utformning och stor hänsyn iakttagas vid ev ombyggnad.

KOMMUNIKATION

Busshållsplats inom kort promenadavstånd som kör mellan Stuvsta C och Huddinge C. I både Stuvsta C som Huddinge C finns pendeltåg som går mot Stockholm C (ca 13 min restid) samt Södertälje (31 minuter restid). Här avgår även fler bussar mot Kungens kurva och Fruängen. Nära till Huddinge C.

ÖVRIGT

Närområdet är mycket lugnt och barnvänligt med nära till sjön Trehörningen. Trehörningen som är utmärkt för skridskoåkning vintertid samt omgiven av härliga naturområden med fina promenadstråk. Gång-/cykelavstånd till närbutik Huddinge C, bibliotek samt många bra dagis och skolor som t ex Solfagraskolan (åk F-6), Balingsnäs skolan (åk F-9), Ängsnässkolan (åk 4-6), Hörningsnässkolan (åk F-3), Tomtbergaskolan (åk F-6), Kvarnbergsskolan (åk 7-9) samt Huddinge gymnasium. Förskolor: Ängens, Ur & skur, Trehörningen, Solängen (Pysslingen), Albatrossen m fl.

Ekonomi

EL

7 000 kr

VA

3 635 kr

RENHÅLLNING

2 000 kr

VÄG, SAMF

28 000 kr

FÖRSÄKRING

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

46 635 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

8 874 kr / år

KOMMENTAR

I samfälligheten ingår uppvärmning (fjärrvärme), underhåll av området, garagen. Samfälligheten äger taken (hängrännor) och står kostnaden för underhåll och omläggning.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansradhus med källare

BYGGNADSÅR

1975

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.

VENTILATION

Mekanisk endast frånluft

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2013-09-27

ENERGIPRESTANDA

122 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

3 800 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare

STOMME

Lättbetong

FASAD

Puts

FÖNSTER

Isoler 2-glasfönster, 2 glasfönster

TAK

Papptak (samfälligheten ansvarar och äger taken)

FASTIGHETSBETECKNING

Näckrosen 34

ÖVRIGT

2021 Badrum (övre plan) renoverades.
2021 Ny takpanel på taksarg.
2013 Kök renoverades.
2012 Nya fönster på framsida till isoler 2-glasfönster.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 126 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 818 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 873 000 kr

Tomt

AREAL

123 kvm

TOMTTYP

radhustomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Mysiga lekplatser och ett skogsparti med (kvarterslek) finns i området, ingår i samfälligheten.

UTEPLATS

Mysig uteplats på framsidan med kullerstenar. Här njuter ni av morgonsolen. Uteplats/trädgård på baksidan. Stor fin trädäckad altan som inbjuder till socialt umgänge och sena grillkvällar. Här ryms både stor matbord och soffgrupp. Plats finns för spel och lek. Tidigare har ägaren haft en uppsatt studsmatta. Idag är större delen av trädgården inrett som en stor altan. Möjlighet finns att ta bort en del eller hela altanen och skapa ett trädgårdsland och odling.

PARKERING

Garage i länga ingår i samfällighetsavgiften. Gästplatser finns.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Huddinge Näckrosen GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Radio- TV och/eller tele, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotokoll
Energideklaration
Tomtkarta
Kommande

Karta

Huddinge Huddinge

Kvarnbergsvägen 13A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg