190
MED0FFAA66D2E664910BEF813987923A2F2

Härlig trerummare belägen i populära Signeskulle!

Kommande®

Kungsbacka Centralt, KUNGSBACKA

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,303 Inkl. vatten, värme, kabel-TV samt bredband via fiber
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Inom kort kommer vi att kunna erbjuda en bostadsrätt i lika populära som lugna Signeskulle. Här bor ni bekvämt i en rymlig lägenhet om tre rum och kök, fördelade över 77 väldisponerade kvadratmeter. Två rogivande sovrum, ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ett separat och neutralt kök samt klädkammare och ett praktiskt badrum. Det centrala läget och den mysiga inramningen skapar därmed ett hem att trivas och leva i. Bostaden har en stor och väl tilltagen balkong där ni slipper kompromissa om utrymmet - här ges plats för såväl en större sittgrupp som ett trevligt cafébord. Dessutom är denna bostad belägen i en välskött förening, med mycket gemenskap och trivsel i fokus. Föreningen som sådan erbjuder även gemensamhetslokal för kalas och fest, samt övernattningslägenhet för långväga gäster.

Området Signeskulle ligger centralt i Kungsbacka, där vackra promenader längs med Kungsbackaån kan ta er till såväl Kungsmässan som Kungsbacka innerstad, där ni kan ta del av det rika utbudet av restauranger, caféer och butiker. Området erbjuder även närhet till kommunikationer i form av buss och Kungsbacka Station med dess många avgångar med såväl bussar som tåg. Detta passar utmärkt för de som pendlar, vill roa sig i Göteborg, eller vill ta sig längre söder ut längs med Hallandskusten.

Låter detta intressant? Om svaret är ja, kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren eller assisterande mäklare Christoffer Tangen för mer information och eventuella förhandsvisningar.

Om området

Centrala Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan med som erbjuder hela 90 butiker under ett och samma tak, via biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet.

Kul att veta:
Kungsbacka stad antas ha vuxit fram under tidig medeltid. Den äldsta kartan över Kungsbacka, som troligen upprättades strax efter 1645, visar en mellan åarna organiskt framvuxen stadsplan med kvarter, gator, kyrka, kyrkogård och torg. Dagens rätvinkliga stadsplan tillkom efter en förödande brand 1846. Från tiden före branden härrör idag endast tre byggnader.

Kommunikation

Från Kungsbacka tar man sig till Centrala Göteborg snabbt och smidigt med pendeltågen. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Sista tåget hem går 03.15 och du är hemma på 25 minuter.
Med Öresundståget kan man även pendla söder ut.

Närservice

Från centrala Kungsbacka har du gångavstånd till allt. Här finns över 100 butiker på bekvämt promenadavstånd.

Parkering

Centrala Kungsbacka har gott om parkeringsplatser där man antingen parkerar gratis eller från en krona per timme.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg